* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 قلعه رودخان: کلی راهه تا بهش برسیم ؛ یههههههههههه عالمه پله داره :smiley-gen165:
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 ونوس گلـــــــــی کارت عاله آفریننننننننن من که خیلی لذت بردم....قشنگ عکس میگیری و کادرها و زوایای مناسبی هم انتخاب میکنی از این خیلی خوشم اومد....هم منظرش قشنگه هم کادری که انتخاب کردی ...شبیه کارت پستال شده لنگرود: موفق باشی خانوم گل :wubpink: 25
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 ونوس گلـــــــــی کارت عاله آفریننننننننن من که خیلی لذت بردم....قشنگ عکس میگیری و کادرها و زوایای مناسبی هم انتخاب میکنی از این خیلی خوشم اومد....هم منظرش قشنگه هم کادری که انتخاب کردی ...شبیه کارت پستال شده موفق باشی خانوم گل :wubpink: میسیییییییییییی عزیزم:62izy85:
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 قلعه رودخان: کلی راهه تا بهش برسیم ؛ یههههههههههه عالمه پله داره :smiley-gen165: وای اینجا به ماسوله نزدیکه تو برناممون بود ولی وخ نشد بریم خیلییییییییی با صفاس 12
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 وای اینجا به ماسوله نزدیکه تو برناممون بود ولی وخ نشد بریم خیلییییییییی با صفاس آره؛ حیف شد که نرفتی، منظره تو مسیرش و ..... خیلی قشنگه، مخصوصا تو بهار( این عکس واسه اویل زمستونه) در ضمن مسیرش خیلی طولانی و سخته؛ نمیشد که هم ماسوله بری هم اینجا ؛ اینجا خودش 1 روز وقتتو میگرفت:flowerysmile:
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 آره؛ حیف شد که نرفتی، منظره تو مسیرش و ..... خیلی قشنگه، مخصوصا تو بهار( این عکس واسه اویل زمستونه) در ضمن مسیرش خیلی طولانی و سخته؛ نمیشد که هم ماسوله بری هم اینجا ؛ اینجا خودش 1 روز وقتتو میگرفت:flowerysmile: میخوامت... آره بابا من اگه یه روز به آخر عمرم مونده باشه اون یه روزو میرم قلعه رودخان:persiana__hahaha: 7
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 میخوامت... آره بابا من اگه یه روز به آخر عمرم مونده باشه اون یه روزو میرم قلعه رودخان:persiana__hahaha: نااااااازی؛ من که فقط 2 بار رفتم؛ جالب اینه که همیشه وسط راه که میرسم ؛ میگم دیگه عمرا بیام قلعه رودخان؛ دفعه اول که خودمو رو پله ها میکشدیم تا برم بالا؛ اشکمو در آورد؛ تا 4 روز نمیتونستم راه برم
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 نااااااازی؛من که فقط 2 بار رفتم؛ جالب اینه که همیشه وسط راه که میرسم ؛ میگم دیگه عمرا بیام قلعه رودخان؛ دفعه اول که خودمو رو پله ها میکشدیم تا برم بالا؛ اشکمو در آورد؛ تا 4 روز نمیتونستم راه برم هنوز پله هاشو نشمردی:JC_thinking: 5
zahra22 19501 ارسال شده در 21 مرداد، 2011 عالییییییییییییییییییییییییییییی بود عزیزم عکسات.... خیلی زوایای خوبی رو برا عکس انتخاب کرده بودی.... موفق باشی قربونت برم. 8
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 عالییییییییییییییییییییییییییییی بود عزیزم عکسات....خیلی زوایای خوبی رو برا عکس انتخاب کرده بودی.... موفق باشی قربونت برم. زهرا جونی ممنون که اومدی و نظر دادی:wubpink:، قلفوووووونت ،:aghosh:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 خیلییییییییی قشنگن ... کارت عالیییییییییییه میسی میسی میسی:62izy85: ؛قشنگ نیست ،چشات قشنگ میبینه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 21 مرداد، 2011 عکساتون بسیار زیبا بودن.با چه دوربینی عکس گرفتین؟ خیلییییی ممنون :62izy85: بعضیاش با موبایله( نوکیا 6500) بعضیاش هم با دوربین دیجیتال سونی: w320i
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 22 مرداد، 2011 خیلی عالی بود خسته نباشی واقعاً ووووووووووو؛ ممنون که اومدی:62izy85: میسیییییی
ارسال های توصیه شده