* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 30 مهر، 2011 عزیزم عکسات عالی بودن.. قربونت:aghosh: ؛بووووووووووووس
vahid88 9651 ارسال شده در 4 آبان، 2011 چقده خوشگلن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 4 آبان، 2011 چقده خوشگلن :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمرسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییییییییییییی وااااای ممنون؛ طبیعت گیلانه دیگه
hapashtia 615 ارسال شده در 5 آبان، 2011 ماشا الله دست به سفرت هم خوبه...خدا شانس بده... _______________________________________ خیلی قشنگن... کادر عالیه زاویه نور فوق العاده والبته سوژه که خودش قشنگ هست 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 آبان، 2011 ماشا الله دست به سفرت هم خوبه...خدا شانس بده..._______________________________________ خیلی قشنگن... کادر عالیه زاویه نور فوق العاده والبته سوژه که خودش قشنگ هست :ws3: خیلیییییییییی ممنون که میاین و نظر میدین
hapashtia 615 ارسال شده در 6 آبان، 2011 بیشتر به خاطر تجدید روحیه میام...عکسای آرامش بخشی میذاری،خیلی ممنون 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 6 آبان، 2011 بیشتر به خاطر تجدید روحیه میام...عکسای آرامش بخشی میذاری،خیلی ممنون خیلی خوشحالم کردی :w72:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 10 آبان، 2011 همدان -آبشار گنجنامه 90.05.05 مرسی ونوووووس خانم یعنی اینجا همدان 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2011 پروانه های همدان خیلی باحال بودن ؛ ول کن نبودن؛ هی میومدن پیشم واااااااااااااااااای عکسات خیلی قشنگه.....با دیدنشون دلم شمالو گیلان خواست خوش به حالتون تو همچین جای زیباو پر از آرامش زندگی میکنی موفق باشی عزیزم:icon_gol: راستی کی اومدی همدان؟ کاش به منم میگفتی ، میدیدمت! امیدوارم بهت خوش گذشته باشه!:dancegirl2: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2011 واااااااااااااااااای عکسات خیلی قشنگه.....با دیدنشون دلم شمالو گیلان خواست خوش به حالتون تو همچین جای زیباو پر از آرامش زندگی میکنی موفق باشی عزیزم:icon_gol: راستی کی اومدی همدان؟ کاش به منم میگفتی ، میدیدمت! امیدوارم بهت خوش گذشته باشه!:dancegirl2: شبنم جو نم ؛ اییییییییییی جان, خب بیا اینورا :shad: هوااااااا خیلی خوبه ها, پیش ما هم بیا ممنون که اومدیو نظر دادی:w14: من اوایل مرداد همدان بودم؛تا یکی دو هفته دیگه بازم میامخیلییییی خوش گذشت
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 10 آبان، 2011 شبنم جو نم ؛ اییییییییییی جان, خب بیا اینورا :shad: هوااااااا خیلی خوبه ها, پیش ما هم بیا ممنون که اومدیو نظر دادی:w14: من اوایل مرداد همدان بودم؛تا یکی دو هفته دیگه بازم میامخیلییییی خوش گذشت باوشه....خودمم خیلی دوس دارم بیام اونجا خواهش میکنم عزیزم :dancegirl2: خوشحالم که خوش گذشته!......اگه اومدی بهم بگو ببینمت البته اگه دوست داشتی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 آبان، 2011 باوشه....خودمم خیلی دوس دارم بیام اونجا خواهش میکنم عزیزم :dancegirl2: خوشحالم که خوش گذشته!......اگه اومدی بهم بگو ببینمت البته اگه دوست داشتی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v قربونت برم؛ من خواهرم تا 12 سال همدان باید زندگی کنه؛ واسه همین دیگه زیاد میام اونورا؛ خیلی دوست دارم ببینمت :w14:
ارسال های توصیه شده