* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قلعه رودخان: کلی راهه تا بهش برسیم ؛ یههههههههههه عالمه پله داره :smiley-gen165: لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ونوس گلـــــــــی کارت عاله آفریننننننننن من که خیلی لذت بردم....قشنگ عکس میگیری و کادرها و زوایای مناسبی هم انتخاب میکنی از این خیلی خوشم اومد....هم منظرش قشنگه هم کادری که انتخاب کردی ...شبیه کارت پستال شده لنگرود: موفق باشی خانوم گل :wubpink: 25 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ونوس گلـــــــــی کارت عاله آفریننننننننن من که خیلی لذت بردم....قشنگ عکس میگیری و کادرها و زوایای مناسبی هم انتخاب میکنی از این خیلی خوشم اومد....هم منظرش قشنگه هم کادری که انتخاب کردی ...شبیه کارت پستال شده موفق باشی خانوم گل :wubpink: میسیییییییییییی عزیزم:62izy85: لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قلعه رودخان: کلی راهه تا بهش برسیم ؛ یههههههههههه عالمه پله داره :smiley-gen165: وای اینجا به ماسوله نزدیکه تو برناممون بود ولی وخ نشد بریم خیلییییییییی با صفاس 12 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وای اینجا به ماسوله نزدیکه تو برناممون بود ولی وخ نشد بریم خیلییییییییی با صفاس آره؛ حیف شد که نرفتی، منظره تو مسیرش و ..... خیلی قشنگه، مخصوصا تو بهار( این عکس واسه اویل زمستونه) در ضمن مسیرش خیلی طولانی و سخته؛ نمیشد که هم ماسوله بری هم اینجا ؛ اینجا خودش 1 روز وقتتو میگرفت:flowerysmile: لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره؛ حیف شد که نرفتی، منظره تو مسیرش و ..... خیلی قشنگه، مخصوصا تو بهار( این عکس واسه اویل زمستونه) در ضمن مسیرش خیلی طولانی و سخته؛ نمیشد که هم ماسوله بری هم اینجا ؛ اینجا خودش 1 روز وقتتو میگرفت:flowerysmile: میخوامت... آره بابا من اگه یه روز به آخر عمرم مونده باشه اون یه روزو میرم قلعه رودخان:persiana__hahaha: 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوامت... آره بابا من اگه یه روز به آخر عمرم مونده باشه اون یه روزو میرم قلعه رودخان:persiana__hahaha: نااااااازی؛ من که فقط 2 بار رفتم؛ جالب اینه که همیشه وسط راه که میرسم ؛ میگم دیگه عمرا بیام قلعه رودخان؛ دفعه اول که خودمو رو پله ها میکشدیم تا برم بالا؛ اشکمو در آورد؛ تا 4 روز نمیتونستم راه برم لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نااااااازی؛من که فقط 2 بار رفتم؛ جالب اینه که همیشه وسط راه که میرسم ؛ میگم دیگه عمرا بیام قلعه رودخان؛ دفعه اول که خودمو رو پله ها میکشدیم تا برم بالا؛ اشکمو در آورد؛ تا 4 روز نمیتونستم راه برم هنوز پله هاشو نشمردی:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هنوز پله هاشو نشمردی:JC_thinking: 1000 تا لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عالییییییییییییییییییییییییییییی بود عزیزم عکسات.... خیلی زوایای خوبی رو برا عکس انتخاب کرده بودی.... موفق باشی قربونت برم. 8 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عالییییییییییییییییییییییییییییی بود عزیزم عکسات....خیلی زوایای خوبی رو برا عکس انتخاب کرده بودی.... موفق باشی قربونت برم. زهرا جونی ممنون که اومدی و نظر دادی:wubpink:، قلفوووووونت ،:aghosh: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلییییییییی قشنگن ... کارت عالیییییییییییه 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلییییییییی قشنگن ... کارت عالیییییییییییه میسی میسی میسی:62izy85: ؛قشنگ نیست ،چشات قشنگ میبینه لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکساتون بسیار زیبا بودن.با چه دوربینی عکس گرفتین؟ 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکساتون بسیار زیبا بودن.با چه دوربینی عکس گرفتین؟ خیلییییی ممنون :62izy85: بعضیاش با موبایله( نوکیا 6500) بعضیاش هم با دوربین دیجیتال سونی: w320i لینک به دیدگاه
hadi2643 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی عالی بود خسته نباشی واقعاً 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی عالی بود خسته نباشی واقعاً ووووووووووو؛ ممنون که اومدی:62izy85: میسیییییی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده