hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان. میشه چند سایت رو معرفی کنید که توش اخبار روز شهرسازی باشه؟هم ایران هم خارج. برای کار دانشگاه شدید لازم دارم.ممنون دوستان 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام... فکر کنم تو این سایتها اخبار شهرسازی رو بتونید پیدا کنید البته همش ایرانی هست... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه اخبار روز شهرسازی خارجی تو این سایت====> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تو قسمت سرچش اوربانیست نیوز رو سرچ کنید .... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینام من اضافه کنم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینجام خبرهای شهرسازی روزنامه ها هستش رو هر روز تو یه فایل PDF واسه دانلود میذاره. البته بعضی وقتام با یه روز تأخیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده