Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فایل PDF زیر به زبان انگلیسی آموزش کاربرد VRay برای نرم افزار Rhino را در 111 صفحه توضیح داده که یکی از کاملترین آموزش های VRay برای Rhino هستش که امیدوارم بدردتون بخوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
najafimohamad 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ سلام جنای آقای محمد . از اینکه این فایل را جهت دسترسی دیگران در اختیار عموم قرار دادید سپاسگرارم ولی متاسفانه من نتونستم این فایل رو دانلود کنم و محبت بفرمائید راهنمایی کنید شا اگر امکان دارد به EMAIL من بقرستید متشکرم . محمد NAJAFI121@YAHOO.COM 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۰ تست کردم، لینک دانلود مشکلی نداشت لینک دانلود مستقیم هم هستش. به ایمیل نمیتونم بفرستم چون حجمش هم زیاده و از طریق ایمیل سخت آپلود میشه. حدود 12مگه. 1 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ادامه دارد.... سلام مهندس دستت درد نكنه فقط كاشكي تو يه فايل زيپ يا pdf ميذاشتي لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده