peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد لازم: تن ماهي يك قوطي، سيب زميني متوسط 2 الي 3 عدد، سير 2 حبه، جعفري و گشنيز يك و نيم پيمانه، تخممرغ يك عدد، پودر سوخاري، نمك، فلفل و روغن به ميزان لازم. طرز تهيه: براي تهيه كتلت ماهي ابتدا بايد سيبزمينيها را بپزيم. سپس تن ماهي را در آبكش ميريزيم تا روغن آن كاملا گرفته شود. بعد از اينكه روغن ماهي گرفته شد، آن را همراه با سيبزميني و سير در غذاساز ميريزيم و كامل له ميكنيم. حالا اين مواد را در ظرفي ديگر ميريزيم و تخممرغ را در آن ميشكنيم. نمك و فلفل را هم به آن اضافه ميكنيم و ورز ميدهيم تا حالتي كشدار پيدا كند. در اين مرحله جعفري و گشنيز را كه تميز شسته و خرد كردهايم، به مواد اضافه ميكنيم و هم ميزنيم. مقداري از مواد كتلت را برداشته و به شكل دلخواه درميآوريم. حالا بايد آن را در پودر سوخاري بغلتانيم و در روغن سرخ كنيم. تمام مواد را بايد به اين صورت سرخ كنيد تا كتلتها آماده شود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده