mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ جداسازی = ملون (meloan) الکتروشیمی = برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اسپکتروسکوپی اتمی = اینگل (ingel) اسپکتروسکوپی مولکولی = کریستین (christian) 1 لینک به دیدگاه
atefehriasi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۸۹ سلام من فایل کتاب جداسازی meloan رو میخوام کمکم کنید 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ البته امسال دکترا سراسری شده هنوزم منابع معرفی نشده ولی اصولا همه دانشگاهها همین ها را کار میکنن واسه جداسازی حتما جزوه دکتر یمینی دانشگاه مدرس را بگیرید برای الکتروشیمی حتما جزوه شاهرخیان را بخونید یه بار 2 لینک به دیدگاه
electroshimist 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۹ با سلام:persiana__hat: کتاب الکتروشیمی بارد جدیدا ترجمه شده :girl_angel:(البته شش فصل اولش). خواستم به دوستان اطلاع بدم. اگه بخواین می تونین این کتاب رو از انقلاب تهیه کنید. موفق باشید:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
هـــاله 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ 2 تا از دوستای من آقای صفایی و آقای بنی طبا ترجمه این کتابو برعهده داشتن من هم خوبی ترجمه این کتاب را تضمین می کنم لینک به دیدگاه
saeidradesh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ salam lotfan age ketabe ingelo darid vase download bezarid mamnon لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده