Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا کسی ازش انتقاد نمیکنه بابا....... همش تعریف و تمجیده،فقط بلدند من را به رگبار انتقاد ببندند !!!!!! خودم دست به کار میشم: 1- پیش همه خودش را مظلوم نشون میده تا همه بگن چه مهربون،اما نهانی بدجنس و مرموز دارد. 2- کلا کسیکه سیالات بخونه،آدمی است که مدام تغییر موضع میده چون ویژگی سیال اینست که شکل هر ظرفی را به خودش میگیره و حزب باده. اگه کسی انتقاد نکنه خودم میام باز هم،من الان حسودیم شد !! :167: سیالات؟ توهین؟ روحانیت؟ سیالات؟ توهین؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام،خیلی خوش آمدیدپاسخ به سوال شما رو میتونم اینجوری بدم ،که گاهی اوقات شاید شناخت اینکه با رفتارم و یا سخنم کسی رو ناراحت کرده باشم واسم سخته:icon_pf (34):و شاید یجوری توقع دارم خود شخص بهم بگه،که در دنیای واقعی هم چند بار دچار این مشکل شدم و نقد قابل قبولی است من خودم هم تعجب کردم. خیلی وقت پیش ثبت نام کرده بودم که آن زمان بدلیل مسائل درسی شرکت نکردم.ولی باز هم اسم خودم رو در اسامی دیدم و چون از قبل این نوبت را بشما بخشیده بودم،گمان کردم ،شما و دلنواز به توافق رسیده اید.زیرا این اسامی تقریبا یک ماه پیش بیان شد و شما دیگر خبری به من ندادید ولی با این حال بسیار معذرت میخوام.اگر موافق باشید،از سه روز ،یک روز و نیمش را نصف کنیم؟ باز هم منتظر نقدهای مفید اختراع سیالاتی هستم یه انتقاد دیگه . چرا جدیدا صحبت کردنت آدمو به یاد دوره ی مردان انجلس میندازه اون نوبت رو هم شوخی کردم . من فقط داشتم یه شیطونی میکردم 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دستم بنده الان. رزرو :167: ویرایش: یکی از دختران فعال باشگاه که در تالار تخصصیش فعالیت خوبی داره. با علاقه و صبور. منطقی و آروم. صبرش خیلی زیاده. یه بار سعی کردم رو مخش راه برم ببینم چی میشه ولی خدایی آروم بود. اگه اون سفید برفی بود منو دار زده بود. :w00: خیلی مودبه و بر سر اعتقاداتش با کسی جدال نمیکنه که این نظر من خیلی پسندیده است. (رجوع شود به امضاء) اهل یادگیری و پیگیر. از وجناتش معلومه زن خوبی برای زندگی به حساب میاد. بساز و آرومه. عاشق زندگی به نظر میاد و سازدنده است. قابل توجه مجردای انجمن. دیگه چی؟ همینا دیگه خب خدا رو شکر که دستتون بلاخره از بند رها شد ای وای من:icon_pf (34):مهندس گفتم نقد منفی کنید،:smiley-gen165::w645:(قصد ازدباجم ندارم) 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برادر که کوچک و بزرگ ندارد.من سر دسته اشرار کوچه بودمخواهرهای کوچه علاقه به عروسک بازی داشتند،ولی من ترجیح میدادم از درخت و دیوار بالا بروم من که گفتم پسرونه هست اخلاقت......... تازهشم همش اذیت این شیرازیها میکنه مگر دستم بهت نرسه:167: .............. دیگه حتما بدجنس هم هستی کلا در روز فقط چند ساعت میخوابه و همش هم بدو بدو میکنه ( اینها همش تصورهای خیالی ذهنته که مثلا خواب آلود نیستی) ( به تلافی اون حرفت که گفتی ما تنبلیم) ...... بذار یکم دیگه فکرکنم بازم میگم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه انتقاد دیگه . چرا جدیدا صحبت کردنت آدمو به یاد دوره ی مردان انجلس میندازه اون نوبت رو هم شوخی کردم . من فقط داشتم یه شیطونی میکردم خیلی رسمیه؟عمدا اینجوری صحبت میکنم تا همیشه حریم خودم رو حفظ کنم 2 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی رسمیه؟عمدا اینجوری صحبت میکنم تا همیشه حریم خودم رو حفظ کنم به نظرم حفظ حریم به استفاده از افعال ثقیل نیست ... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من که گفتم پسرونه هست اخلاقت.........تازهشم همش اذیت این شیرازیها میکنه مگر دستم بهت نرسه:167: .............. دیگه حتما بدجنس هم هستی کلا در روز فقط چند ساعت میخوابه و همش هم بدو بدو میکنه ( اینها همش تصورهای خیالی ذهنته که مثلا خواب آلود نیستی) ( به تلافی اون حرفت که گفتی ما تنبلیم) ...... بذار یکم دیگه فکرکنم بازم میگم عنوان جدید مبارک اتفاقا من شیرازی ها رو خیلی دوست دارم و خیلی از همکلاسیام شیرازی بودن و با صفا استادا که دیگه هیچی،بیست سال آمریکا بوده ها ولی چنان لهجه شیرازی داره....هیچ وقت هم کلاس هفت نمیگرفتن. خواب یکی از مسائل مهم زندگیمه،بقولی که در فرجه ها همیشه دوستام میگفتن:فرجه دادن که مریم بخوابه نه اینکه درس بخونه بازم منتظرم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظرم حفظ حریم به استفاده از افعال ثقیل نیست ... میدونم این حریمیه که خودم واسه خودم ساختم و ربطی به طرف مقابل نداره. افعال ثقیل هم به حال و روزم بر میگرده،هر چی شادتر باشم ،افعالم ثقیل تره 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه دختر خانوم محترم و سیالاتیو صد البته با سواد ساخت تولیدی نیس ولی ساخت تولیدی ها رو خیلی دوست داره در کل شخصیت دوست داشتنی و پر همتی داره برای این آبجی گلم صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم 8 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا کسی ازش انتقاد نمیکنه بابا....... همش تعریف و تمجیده،فقط بلدند من را به رگبار انتقاد ببندند !!!!!! خودم دست به کار میشم: 1- پیش همه خودش را مظلوم نشون میده تا همه بگن چه مهربون،اما نهانی بدجنس و مرموز دارد. 2- کلا کسیکه سیالات بخونه،آدمی است که مدام تغییر موضع میده چون ویژگی سیال اینست که شکل هر ظرفی را به خودش میگیره و حزب باده. اگه کسی انتقاد نکنه خودم میام باز هم،من الان حسودیم شد !! خوبه ما تغيير فاز ميديم شما جامداتيا كه fail مي شين! 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوبه ما تغيير فاز ميديم شما جامداتيا كه fail مي شين! چون fluid سیالاتی است،نقد سیالات در واقع نقد اوست،پس اینبارو جواب میدم. جامدات مثل یک مرد استواره،یعنی تمامی تلاشش را برای مقاومت در برابر بارها و خستگی انجام میده. حاضره مثل پلاستیک کش بیاد و شکست بخوره اما مثل سیالات تن به ذلت و شکل هر ظرفی شدن نده. جامدات خیلی مردی........ 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه دختر خانوم محترم و سیالاتیو صد البته با سوادساخت تولیدی نیس ولی ساخت تولیدی ها رو خیلی دوست داره در کل شخصیت دوست داشتنی و پر همتی داره برای این آبجی گلم صمیمانه آرزوی موفقیت میکنم ممنون آقا سهیل که بلاخره افتخار دادین خوبه ما تغيير فاز ميديم شما جامداتيا كه fail مي شين! خیلی شخصیتم تحلیل شد،هضمش چند روز کار میبره:167: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون fluid سیالاتی است،نقد سیالات در واقع نقد اوست،پس اینبارو جوا میدم. جامدات مثل یک مرد استواره،یعنی تمامی تلاشش را برای مقاومت در برابر بارها و خستگی انجام میده. حاضره مثل پلاستیک کش بیاد و شکست بخوره اما مثل سیالات تن به ذلت و شکل هر ظرفی شدن نده. جامدات خیلی مردی........ والا! فقط در اثر تنش هاي حرارتي زياد (وووون زمان كه دارين خيلي مرد ميشين) تازه ميشين سيال! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون fluid سیالاتی است،نقد سیالات در واقع نقد اوست،پس اینبارو جوا میدم. جامدات مثل یک مرد استواره،یعنی تمامی تلاشش را برای مقاومت در برابر بارها و خستگی انجام میده. حاضره مثل پلاستیک کش بیاد و شکست بخوره اما مثل سیالات تن به ذلت و شکل هر ظرفی شدن نده. جامدات خیلی مردی........ جمود یعنی ایست و سیال یعنی جاری شدن،روان شدن،زلال شدن. جامدات یک مرد متحجره که ظرفیت هیچ تغییری نداره. 4 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جمود یعنی ایست و سیال یعنی جاری شدن،روان شدن،زلال شدن.جامدات یک مرد متحجره که ظرفیت هیچ تغییری نداره. اولا به مردا توهين نكن! زن بيشتر متحجره! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون fluid سیالاتی است،نقد سیالات در واقع نقد اوست،پس اینبارو جواب میدم. جامدات مثل یک مرد استواره،یعنی تمامی تلاشش را برای مقاومت در برابر بارها و خستگی انجام میده. حاضره مثل پلاستیک کش بیاد و شکست بخوره اما مثل سیالات تن به ذلت و شکل هر ظرفی شدن نده. جامدات خیلی مردی........ و ما جامدات را مرد میکنیم مائیم که شما را داکتیل یا بریتل میکنیممیبریمتون تو 2000 درجه سانتی گراد هرویژگی که بخوایم درتون ایجاد میکنیم کلا ما خیلی خفنیم:gnugghender: مائیم که جامداتی ها رو قابل استفاده میکنیم 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اولا به مردا توهين نكن!زن بيشتر متحجره! جامدات مرده(بی جان) شما میشه بفرمایید ،هدف از این تاپیک چی بود؟ 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و ما جامدات را مرد میکنیم مائیم که شما را داکتیل یا بریتل میکنیممیبریمتون تو 2000 درجه سانتی گراد هرویژگی که بخوایم درتون ایجاد میکنیم کلا ما خیلی خفنیم:gnugghender: مائیم که جامداتی ها رو قابل استفاده میکنیم 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جامدات مرده(بی جان)شما میشه بفرمایید ،هدف از این تاپیک چی بود؟ گفتم بدوني كه بين مرداي تالر تفرقه نندازي! اول مرد بعد مكانيك.... 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتم بدوني كه بين مرداي تالر تفرقه نندازي!اول مرد بعد مكانيك.... انسانیت که زن و مرد نداره. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده