ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دوربینم پیشم نیستتتتتتتتتتتتتتت:w821: امروز بارون اومد حسابی با این دوربین معمولیا گرفتم خیلی در پیت شد!:w821: 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من میترسم شرکت کنم بقیه ناراحت شن اخه رتبه اول مال خودم میشه 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر وقت بارون اومد من خواب بودم 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بارون نم نم بارید، ولی توی عکس مشخص نیست ... 3 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثه اینکه این سری همه یه مشکلی براشون پیش اومده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مثه اینکه این سری همه یه مشکلی براشون پیش اومده پس مدال فقط ماله منه، هوراااااااااااااااااااااااا:shad: لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تاپیک آپ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکس هاتون رو بفرستید که این سری شانس برنده شدن خیلی زیاده 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من فرستادم ولی فکر کنم از آخر اول بشم! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم شاید شرکت کردم چه کیفی میده یه مدال دیگه هم بگیرم دارید اعتماد به نفسو ! 5 لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلامممممممم اخه اينجا ديروز باروون اومد ديگه معلوم نيست تا كي بياد كه 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه تا 4 اینجا بارون نیاد جیکار کنم؟ دوستان هر جا بارون اومد به من خبر بدین!!!:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااام من خیلی دوست دارم تو این مسابقه شرکت کنم.چون بارون خیلی دوست دارم.امیدوارم بارون بیاد.اگه نیاد هم مجبوریم مصنوعیشو درست کنیم 4 لینک به دیدگاه
sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هوممممممممم اين خيلي بي انصافيه اينجا بارون هنوز نيومده ميره چه كار كنم اخه؟!!! بيايين همگي باهم دعاي بارون بخونيم 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): موضوع دشوار تر از این نبود ؟!!!! :jawdrop: افسانه ژون می دونه من همیشه پای ثابت مسابقات عکاسی ام ، بهونه هم نمیارم اما این یکی واقعا طاقت فرساس میرم دخیل می بندم که تا چهارشنبه خدا یه صفایی به هوای کرج بده البته پریروز بارون اومد اما انقدر هوا طوفانی بود توی خونه سنگر گرفته بودیم 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر وقت که بارون میاد موقعیتش نیست یا نصفه شب میباره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده