.FatiMa 36559 ارسال شده در 16 مرداد، 2011 بازم سلام به همه شما دوستای عزیزم مسابقه عکس معماری سری اولش به خوبی و خوشی برگزار شد و الان می خوایم سری دوم این مسابقات رو برگزار کنیم موضوع این سری مسابقه در مورد تزئینات در بناهای تاریخی هستش دوستای عزیزم هر تزئیناتی که به نظرتون قشنگه می تونی آینه کاری باشه، گچ بری باشه، قسمتی از یک ستون باشه و یا هر چیز جالب دیگه ای می تونه موضوع عکستون رو تشکیل بده عکسی رو که گرفتین در سایز 600*800 برای من پیام خصوصی کنین و بگین که چه نوع تزئینیه و در کدوم ساختمون استفاده شده و ساختمون در کدوم شهر قرار داره دوستای من دو هفته فرصت دارین تا عکساتونو برای من بفرستین بعدم مطابق سری قبل یک نظرسنجی برگزار می شه و عکس برنده 100 امتیاز و یک مدال طلا جایزه می گیره موفق باشید :flowerysmile: یک نکته دیگه: از کسایی که عکس می فرستن خواهش می کنم از عکسایی استفاده نکنن که قبلا توی انجمن گذاشتن مرسی 16
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 16 مرداد، 2011 تا ببینم سری قبل خیلی رأی آوردم این سری شک دارم بشرکتم 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 16 مرداد، 2011 من شرکت میکنم به شرطی که هر نتیجه ای شد مدالو بدین به من 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 مرداد، 2011 من شرکت میکنم به شرطی که هر نتیجه ای شد مدالو بدین به من
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 16 مرداد، 2011 منم اگه بتونم تزییناتی تو بناهای تاریخیمون پیدا کنم ؛ شرکت میکنم
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2011 منتظر عکسای همه تون هستم تا ببینمسری قبل خیلی رأی آوردم این سری شک دارم بشرکتم چه ربطی داره شاید این دفه بیشتر رای آوردی با سری قبل مقایسه نکن عزیزم من شرکت میکنم به شرطی که هر نتیجه ای شد مدالو بدین به من تو که به بقیه مدال می دی یکی هم به خودت بده اجکال نداره 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 منم شرکت میکنم تو شرکت نکن دوتا مدال عکاس برترو که گرفتی بذار یکیش لا اقل به یکی دیگه برسه :icon_pf (34): 2
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 تو شرکت نکن دوتا مدال عکاس برترو که گرفتی بذار یکیش لا اقل به یکی دیگه برسه :icon_pf (34): نمیخواممممم حالا از کجا معلوم مدالو من بگیرم عکس از تزیینات زیاد ندارم :w768: دیگه یکیشو میفرستم ولی شانس برنده شدن نداره 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 نمیخواممممم حالا از کجا معلوم مدالو من بگیرم عکس از تزیینات زیاد ندارم :w768: دیگه یکیشو میفرستم ولی شانس برنده شدن نداره اااا. خب پس شرکت کن الان مهم اجازه من بود 1
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 اااا.خب پس شرکت کن الان مهم اجازه من بود حالا که تو گفتی شرکت کن ، شرکت نمیکنم :banel_smiley_4: 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 17 مرداد، 2011 هی هیچی نمیگم باز یه چی میگه ها شیطونه میگه به بهونه اسپم بزنم اخراجش کنم من اسپم نکردما. 1
ارسال های توصیه شده