afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: گوشت چرخ کرده 250 گرم برنج 200 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خشک 25 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 100 گرم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو سوم لیوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 عدد آب 1 لیوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیاه، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به میزان دلخواه طرز تهیه: برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه ی یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید. در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس سُس آماده شده را روی کوفته ها بریزید. با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته ها کاملا مغز پخت شوند. انرژی کل: 1900 کیلو کالری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده