afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پلو شوشتری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک کیلو گرم فیله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیم کیلو گرم لوبیا چشم بلبلی پخته شده دو لیوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تازه دو لیوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرخ شده یک عدد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک قاشق چای خوری برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله ی مرغ تکه تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود. بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزایید و لا به لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید. پس از 45 دقیقه این غذا آماده است. نکته: با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چرخ کرده ی قلقلی یا تکه های گوشت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نیز می توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده