afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ماکارونی با کشمش و حبوبات مواد لازم روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده: 2 حبه پیاز متوسط: خردشده 2 عدد چوب دارچین: 1 تكه یا نصف قاشق چایخوریپودر آن پودر زیره: 2 قاشق چایخوری پودر گشنز: 2 قاشق چایخوری نخود پخته شده: 300 گرم گوجه فرنگی (دو نیم شده) 250 گرم كشمش پلویی: 50گرم یا یك دوم لیوان روغن زیتون (علاوه بر میزان قبلی) یك سوملیوان ماكارونی طرحدار: 500 گرم برگ ریحان تازه، خرده شده، یك چهارم لیوان طرز تهیه روغن را در ماهی تابه بریزید سپس سیر و پیاز رادر آن بریزید و هم بزنید وبپزید تا زمانی كه نرمشود آن گاه به آن ادویه اضافه كنید حرارت دهید. در این مرحلهنخودها، گوجهها، كشمشها و بقیه روغن را اضافهكنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند ماكارونی رادر یك قابلمه بزرگ آب در حال جوش بریزید وبدون اینكه درب آن را بگذارید تا زمانی كه نرمشود بجوشانید در مرحله بعد ماكارونی را صافكنید و با مخلوط نخود و كشمش در كاسهای بریزیدو رویش را با برگ ریحان خرد شده تزیینكنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده