sima69 106 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت، ۱۳۹۰ گوته، شاعر و نویسنده معروف آلمانى میگوید : » سالیاندراز کشیشان از خدا بى خبر، ما را از پى بردن به حقایق قرآن مقدس و عظمتآورنده آن دور نگه داشتند ؛ امّا هر قدر که ما قدم در جاده علم و دانشنهادیم و پرده تعصب را دریدیم، عظمت احکام مقدس قرآن، بهت و حیرت عجیبى درما ایجاد نمود. به زودى این کتاب توصیفناپذیر، محور افکار مردم جهانمیگردد « آلبرت انیشتاینکه نیازى به معرفى ندارد، مىگوید: قرآنکتاب جبر یا هندسه نیست؛ مجموعهاى از قوانین است که بشر را به راه صحیح،راهى که بزرگترین فلاسفه و دانشمندان دنیا از تعریف و تعیین آن عاجزند ،هدایت مىکند. پروفسور آرتور آربرىکه یکى از مترجمان مشهور قرآن به زبان انگلیسى است، مىگوید: «زمانى که به پایان ترجمه قرآن نزدیک مىشدم، سخت در پریشانى به سرمىبردم؛ اما قرآن آنچنان آرامش خاطرى به من مىبخشید که براى همیشه بهخاطر خواهم داشت. من در حالى که مسلمان نیستم، قرآن را خواندم تا آن رادرک کنم و به تلاوت آن گوش دادم تا مجذوب آهنگهاى نافذ و مرتعش کنندهاششوم و تحت تأثیر آهنگش قرار گیرم و به کیفیتى که مسلمانان واقعى و نخستینداشتند، نزدیک گردم تا آن را بفهمم» . لئوتولستوى، نویسنده معروف روسى مىگوید: «هرکس که بخواهد سادگى و بى پیرایگى اسلام را دریابد، باید قرآن مجید را موردمطالعه قرار دهد. در قرآن قوانین و تعلیمات حقیقى و احکام آسان و سادهبراى عموم بیان شده است. آیات قرآن به خوبى بر مقام عالى اسلام و پاکى روحآورندهاش گواهى مىدهد». دکتر هانرى کُربن، اسلام شناس معروف فرانسوى، سخن جالبى درباره قرآن دارد. وى مىگوید: «اگرقرآن خرافى بود و از جانب خداوند نبود، هرگز جرأت نمىکرد که بشر را بهعلم و تعقل و تفکر دعوت کند. هیچ اندیشهاى به اندازه قرآن محمّد(ص) انسانرا به دانش فرا نخوانده است تاآن جا که نزدیک به نه صد و پنجاه بار درقرآن، از علم و عقل و فکر سخن رفته است». ارنست رنان، فیلسوف معروف فرانسوى مىگوید: «درکتابخانه من هزاران جلد کتاب سیاسى ،اجتماعى، ادبى و… وجود دارد که هرکدام را بیش از یک بار نخواندهام؛ اما یک جلد کتاب هست که همیشه مونس مناست و هر وقت خسته مىشوم و مىخواهم درهایى از معانى و کمال به رویم بازشود، آن را مطالعه مىکنم. این کتاب، قرآن – کتاب آسمانى مسلمانان – است». ناپلئون بناپارت، امپراطور فرانسه مىگوید: «امیدوارمآن زمان دور نباشد که من بتوانم همه دانشمندان جهان را با یکدیگر متحد کنمتا نظامى یکنواخت، فقط براساس اصول قرآن مجید که اصالت و حقیقت دارد ومىتواند مردم را به سعادت برساند، ترسیم کنم. قرآن به تنهایى عهده دارسعادت بشر است». مهاتما گاندى، رهبر فقید هند هم اعتقاد داشت: «ازراه آموختن علم قرآنى، هر کس به اسرار وحى و حکمتهاى دین، بدون داشتن هیچخصوصیت ساختگى دیگرى پى مىبرد. در قرآن هیچ اجبارى براى تغییر دین و مذهبانسانها دیده نمىشود. قرآن به راحتى مىگوید: هیچ زور و اکراهى در دینوجود ندارد». ویل دورانت، دانشمند امریکایى شرقشناس، مىگوید: «درقرآن، قانون و اخلاق یکى است. رفتار دینى در قرآن، شامل رفتار دنیوى هممىشود و همه امور آن از جانب خداوند و به طریق وحى آمده است. قرآن درجانهاى ساده عقایدى آسان و دور از ابهام پدید مىآورد که از رسوم وتشریفات ناروا آزاد است». ژان ژاک روسو، متفکر و روان شناس مشهور فرانسوى، برداشت منحصر به فردى از قرآن دارد؛ او مىگوید: «بعضىاز مردم بعد از آن که مقدار کمى عربى یاد گرفتند، قرآن را خوانده، امّادرست درک نمىکنند. اگر مىشنیدند که محمّد(ص) با آن کلام فصیح و آهنگرساى عربى آن را مىخواند، هر آینه به سجده مىافتادند و ندا مىکردند: اىمحمّد عظیم! دست ما را بگیر و به محلشرف و افتخار برسان. ما به خاطر یارىتو حاضریم که جان خویش را فدا سازیم!!» راكستون اسكاتلندی 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده