Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كرفس جوش ها و لك های پوستی را از بین می برد سلامت نیوز : كرفس به دلیل داشتن ویتامینB و C برای از بین بردن جوش ها و لك های پوستی مفید است. به گزارش خبرگزاری زنان ؛ كرفس جزو سبزی هاست و منبع غنی از ویتامین C و K، منیزیم و پتاسیم است.كرفس ماده غذایی لاغركننده ای نیست و دارای تركیباتی است كه موجب افزایش متابولیسم بدن می شود. كرفس به دلیل مواد معدنی منیزیم و پتاسیم برای آرامش اعصاب و بیماری های روحی مفید است. بی خوابی و كم خوابی را از بین می برد. همچنین دارای آنتی اكسیدان های قوی است. كرفس به دلیل داشتن ویتامین C و B برای از بین بردن جوش ها و لكه ها مفید است و موجب كاهش فشارخون می شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر اسم تاپیکش شاعرانه بود 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای از بین رفتن لکها باید ماسکش و گذاشت یا خوردش؟ 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چقدر اسم تاپیکش شاعرانه بود میدونم! اشتباه زدم! كرفس جوش ها و لك های پوستی را از بین می برد این عنوانشه! خب مگه خودت اشتباه نمی کنی!:w821: کمک میخوام مدیرش! 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای از بین رفتن لکها باید ماسکش و گذاشت یا خوردش؟ فکر کنم باید خوردش! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب برای از بین رفتن لکها باید ماسکش و گذاشت یا خوردش؟ فکر کنم رندش کنیم بهتره 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میدونم!اشتباه زدم! كرفس جوش ها و لك های پوستی را از بین می برد این عنوانشه! خب مگه خودت اشتباه نمی کنی!:w821: کمک میخوام مدیرش! گریه نکن درستش کردم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فکر کنم رندش کنیم بهتره فکر کنم باید خوردش! درست توضیح بدید:w00: 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درست توضیح بدید:w00: خب آخه کرفس رو که نمیشه باهاش ماسک درست کرد! رو سالاد بریز بخور! من مزه ی کرفس رو دوست ندارم! 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ درست توضیح بدید:w00: خب شما اول کرفس بخرید.برگاشو پاک کنید و خرد کنید،بزارید واسه خورشت.میمونه ساقه ها که میتونید آبش رو بگیرید و بعنوان نوشیدنی نوش جان کنید. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب آخه کرفس رو که نمیشه باهاش ماسک درست کرد! رو سالاد بریز بخور! من مزه ی کرفس رو دوست ندارم! ای بابا چرا نمیشه ماسک سبزیجات : منتخبی از سبزیجات مانند: کلم پیچ، هویج ها، خیارها، گوجه فرنگی، کرفس، کاهو، اسفناج ، جوانه لوبیا را کاملا بشویید. سپس در یک مخلوط کن ریخته و آنها را خرد و ریز کنید تا له شود و یا اینکه در هاون ریخته و بکوبید سپس چند قطره روغن “jojoba” اضافه کنید. این مخلوط را بروی پوست بمالید و پس از 15 تا 20 دقیقه آنرا بشویید. 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه نه اینجوری نیست صبر کنید بهتون بگم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب شما اول کرفس بخرید.برگاشو پاک کنید و خرد کنید،بزارید واسه خورشت.میمونه ساقه ها که میتونید آبش رو بگیرید و بعنوان نوشیدنی نوش جان کنید. چون حاجی خورشت کرفس نمیخوره منم درست نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون حاجی خورشت کرفس نمیخوره منم درست نمیکنم شقایق جون اینهمه شوهر ذلیل نباش 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چون حاجی خورشت کرفس نمیخوره منم درست نمیکنم اشکال نداره،با برگش آبش رو بگیریدخوش رنگتر هم میشه،میتونید شکر هم اضافه کنید 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شقایق جون اینهمه شوهر ذلیل نباش عشق و علاقه با شوهر ذلیلی فرق داره:w00: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اشکال نداره،با برگش آبش رو بگیریدخوش رنگتر هم میشه،میتونید شکر هم اضافه کنید چشم هر وقت صورتم لک آورد این کار و میکنم 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق و علاقه با شوهر ذلیلی فرق داره:w00: حالا من یه چیزی میگم تو جدی نگیر 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چشم هر وقت صورتم لک آورد این کار و میکنم پیشگیری بهتر از درمانه،شما از حالا شروع کنید:ws2: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیشگیری بهتر از درمانه،شما از حالا شروع کنید:ws2: آخه نداره چرا با صورتم ور برم که لک دار بشه دیگه پیر شدیم کی به صورت من نگاه میکنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده