niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میخوام تو این تاپیک از همه جا و همه چی عکس بذارم! درهم و برهم... *فقط تو پست اول از دوربین گفتم! canon eos450D نکته: *خوشحال میشم نظرات دوستان رو بدونم *کلیه عکسها تا جای ممکن ریسایز شدن. 29 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عشق من (اردیبهشت 1390) جنگ بر سر لباس پوشیدن! محرم 1389(همایش شیرخواره حسینی) اگر بد هستن ببخشید دیگه!:icon_pf (34): 33 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به این گلها میگفتن تاج الملوک البته اگه اشتباه نکنم! 28 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخی چه جیک تو جیکن!:icon_pf (34): فامیل های زوج عاشق 26 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ غنچه،شکوفه،گل درست گفتم! 26 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید که اسماشون رو نمیدونم دوستم بهم میگفتا(باغ اوناست)ولی هیچکدوم یادم نیس:icon_pf (34): 28 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خبیثکممممممممممم کارت عالیه عزیزم چقدر خوشگلن این گلها:w42: این همه عکس گل چرا تو مسابقه سری قبل شرکت نکردی آخه :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ خبیثکممممممممممم کارت عالیه عزیزم چقدر خوشگلن این گلها:w42: این همه عکس گل چرا تو مسابقه سری قبل شرکت نکردی آخه :icon_pf (34): تنکیو خب تاریخش رو ببین،همین جمعه گذشته گرفتم 30 اردیبهشت :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ عکسات خیلی خوشگلن...بخصوص عکسای اون نی نیه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ دوربینت محشره ؛ کاش منم داشتم :pichak29: 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی نیاز جون خیلی خوب بود ....مخصوصا او ننینیه که پیشونی بند و لباس محرم داره (دوربین منم همینه البته 400 ماله من دلم براش تنگ شده پیشم نیست یه مدته ) 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ عکسات خیلی خوشگلن...بخصوص عکسای اون نی نیه منم دومسش دارم دوربینت محشره ؛ کاش منم داشتم :pichak29: الهی:icon_pf (34):کاش چیه تو میتونی یدونه بخری مطمئنم مرسی نیاز جون خیلی خوب بود ....مخصوصا او ننینیه که پیشونی بند و لباس محرم داره (دوربین منم همینه البته 400 ماله من دلم براش تنگ شده پیشم نیست یه مدته ) چرا پیشت نیست عزیزم؟ 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ این فوکوس منو میکشه این دوربینا چنده؟ اصلا نویز نداره 7 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ این فوکوس منو میکشه این دوربینا چنده؟ اصلا نویز نداره آخی آخیبس کن دلم کباب شد اون موقع که من خریدم 800 بود الان ارزونتر شده تازه مدل 500شم اومده ؛ ولی 550 رو مطمئن نیستم 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ چرا پیشت نیست عزیزم؟ یه ادم دزد برده یه هفته ای بیاره هنوزه که بیاره :w821: 3 لینک به دیدگاه
niaz 9807 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ یه ادم دزد برده یه هفته ای بیاره هنوزه که بیاره :w821: وای خدای من :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده