mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w888: به جای اینجوری --> نگاه کردن یه سر به دفترت بزن مدیر ببین اون کاربر محترم چی میگه جواب مردم و بدید دیگه ، دفتر زدید واسه چی ؟ باید محمد ادمین دفترهاتونو جمع کنه با این اوضاع یارانه ها تا به داد مردم برسید 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به جای اینجوری --> نگاه کردن یه سر به دفترت بزن مدیر ببین اون کاربر محترم چی میگه جواب مردم و بدید دیگه ، دفتر زدید واسه چی ؟ باید محمد ادمین دفترهاتونو جمع کنه با این اوضاع یارانه ها تا به داد مردم برسید من به کتابامم سر نمیزنم ... چه برسه به دفتر ... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما که از این کارا بلد نیستیم و ما نیز همینطور:girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب یاد بگیرید .... همه که بلد نبودن اولش 1 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه ما که کلا نفهمیدیم اینجا چه خبره.... اما خوب مسابقه رو برگزار کنین دیگه...:icon_pf (34): منم ناظر آخه تا حالا ازین کارا نکردم که...:banel_smiley_52: موفق باشین.... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همهما که کلا نفهمیدیم اینجا چه خبره.... اما خوب مسابقه رو برگزار کنین دیگه...:icon_pf (34): منم ناظر آخه تا حالا ازین کارا نکردم که...:banel_smiley_52: موفق باشین.... اینجا یک عدد مسابقه تری دی مکس هست ... باید یه ماشین طراحی کنید و در مسیری حرکتش بدید ... مرسی ... شما هم همینطور .. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همهما که کلا نفهمیدیم اینجا چه خبره.... اما خوب مسابقه رو برگزار کنین دیگه...:icon_pf (34): منم ناظر آخه تا حالا ازین کارا نکردم که...:banel_smiley_52: موفق باشین.... بچه های معماری که معلوم الحالن .... لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام خو یه مسابقه میذاشتین ما هم بتونیم شرکت کنیم 5 سال پیش با تری دی مکس 4.5 کارکردم تا حالا چی یادم مونده حوصله خوندن و یاد گرفتنم ندارم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام خو یه مسابقه میذاشتین ما هم بتونیم شرکت کنیم 5 سال پیش با تری دی مکس 4.5 کارکردم تا حالا چی یادم مونده حوصله خوندن و یاد گرفتنم ندارم یجورای راست میگی ... ولی تنبل ... :167: لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یجورای راست میگی ... ولی تنبل ... :167: نه تببل نیستم ای روزا گیر کارای سربازیمم نه وقت نه حوصله ای برام مونده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من طرح یه ماشین زدم ... حرکتش دادم ... بسی جالب بووووووود... :jawdrop: تا حالا همچین کاری نکرده بودم ...:shad: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من طرح یه ماشین زدم ... حرکتش دادم ... بسی جالب بووووووود... :jawdrop: تا حالا همچین کاری نکرده بودم ...:shad: ایوول ............ دیدی چه خوبه .... حالا بچه خوبی باشی .. دفعه بعدش با پلاگین Character Animation Toolkit موجود زنده متحرکسازی میکنیم .. 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسابقه ... دیگه رسما خودشو برنده اعلام کرد ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه رسما خودشو برنده اعلام کرد ... :icon_pf (34): با بچه ها هماهنگم .. :TAEL_SmileyCente: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ما نیز فردا تحویل میدهیم .. معمارا کوشن ؟ .. مکسه ها سوراخ موش متری چند ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده