mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوم خرداد شد حالا آخه تاریخ بالاییش درسته .. پایینیش مشکل داشت .. بعدم ... چرا کار خودتو سخت میکنی ... بنویس : از 25 اردیبهشت ماه الی 2 خرداد ماه بهتره که بیاین کری بخونیم بابا ...... کی برندس ؟ ...... حمیـــــــــــــــد شوخی می کنی :ws47:حمید ؟ مین برندس ، شرط هم میبندم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الآن صفحه اول اینجوریه ... در صورتی که واسه من درست بود ... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شوخی می کنی :ws47:حمید ؟ مین برندس ، شرط هم میبندم هه هه ..... کی ؟!! مین !!!!!! بی خیال بابا لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الآن صفحه اول اینجوریه ... در صورتی که واسه من درست بود ... :icon_pf (34): آره زهرا ؟ جدی ؟ الان واسه من دومی شبیه اولیه :دی خب اگه مشکل از رایت تو لفت و لفت تو رایت باشه باید 25 هم اشتباه میشد اون وقت می فهمیدم که مشکل رایت تو لفت وجود داره ولی 25 درست بود فکر کنم حمید هم مثل من می بینه با اکسپلورر امتحان کردم الان منم مثل تو می بینم هه هه ..... کی ؟!! مین !!!!!! بی خیال بابا اوووووه چی فکر کردی ، حالا من رو نکرده بودم واسه خاطر شما تازه کارا ، پیشنهاد می کنم خیلی وقت رو این یکی نزاری 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): آره زهرا ؟ جدی ؟ الان واسه من دومی شبیه اولیه :دی خب اگه مشکل از رایت تو لفت و لفت تو رایت باشه باید 25 هم اشتباه میشد اون وقت می فهمیدم که مشکل رایت تو لفت وجود داره ولی 25 درست بود فکر کنم حمید هم مثل من می بینه اوکی ... مهم اینه که بقیه درست ببینن ... اوووووه چی فکر کردی ، حالا من رو نکرده بودم واسه خاطر شما تازه کارا ، پیشنهاد می کنم خیلی وقت رو این یکی نزاری اول مینی ... خوشمان آمد ... :shad: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اول مینی ... خوشمان آمد ... :shad: :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente: قربونت زهرا جون حالا حمید یه مدال داره جو گرفتتش ( خبر نداره اونم همینجوری بهش دادن ) حالا این دفه دوزاریش صاف میشه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بهترین راه حروفی نوشتنه .... حمید برندس .... بحث هم نداره لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente::TAEL_SmileyCente:قربونت زهرا جون حالا حمید یه مدال داره جو گرفتتش ( خبر نداره اونم همینجوری بهش دادن ) حالا این دفه دوزاریش صاف میشه آخه یکی این حرفو میزنه که خودش شرکت کنه .... لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آخه یکی این حرفو میزنه که خودش شرکت کنه .... بحث و به بیراهه نکشون اینجوری نمی تونی فرار کنی ، شرط ببند 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بحث و به بیراهه نکشون اینجوری نمی تونی فرار کنی ، شرط ببند سر چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سر چی ؟ سر چی ؟ انتخاب با تو من که قرار نیس پرداختش کنم 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سر چی ؟ انتخاب با تو من که قرار نیس پرداختش کنم چه اعتماد بنفسی .... نیافتی بابا .... سر یه ناهار ... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بقول زهرا مسااااااااابقه ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بقول زهرا مسااااااااابقه ... آفرین ... خوب یاد گرفتی ... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آفرین ... خوب یاد گرفتی ... حال کردی ..... 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه اعتماد بنفسی .... نیافتی بابا .... سر یه ناهار ... من با پیتزا میتزا حال نمی کنم ها ، ناهار باید اساسی سنتی باشه ، چلوکباب چرب و چیل :pot:( آب دنبه ) 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من با پیتزا میتزا حال نمی کنم ها ، ناهار باید اساسی سنتی باشه ، چلوکباب چرب و چیل :pot:( آب دنبه ) برا من مهم نیس ... باختی .. هر چی دوس داشتی بده .... نون پنیر هم قبوله ولی من یه دست چلوکباب سلطانی میدم بهت لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برا من مهم نیس ... باختی .. هر چی دوس داشتی بده .... نون پنیر هم قبوله ولی من یه دست چلوکباب سلطانی میدم بهت کلا امروز شوخ شدی ها ، من ببازم ؟ من ؟ برو مخلفاتش و آماده کن ، که وقت تنگه حالا اشکال نداره نون پنیر هم دادی ( با گردو ) اشکال نداره از دوست هر چه رسد نیکوست ما از این شرطا زیاد بردیم چش و دلمون سیره 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کلا امروز شوخ شدی ها ، من ببازم ؟ من ؟ برو مخلفاتش و آماده کن ، که وقت تنگه حالا اشکال نداره نون پنیر هم دادی ( با گردو ) اشکال نداره از دوست هر چه رسد نیکوست ما از این شرطا زیاد بردیم چش و دلمون سیره یه قدری کری بخون که بتونی جواب بدی بشه جون لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یه قدری کری بخون که بتونی جواب بدی بشه جون :w888: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده