Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کاربر ایرانی در اینترنت بودن خودش به تنهایی کم مصیبتی نیست! باور نمی کنید؟ این مطلب را بخوانید تا باورتان شود. اینترنت همین الان هم خیلی خیلی ملی است و حتی جای یک روز تعطیلی در تقویم، برای روز ملی شدن اینترنت به شدت خالی است! فرض کنید برای نوشته ای که در وبلاگ خود میخواهید بنوسید نیاز به جستجو برای عکس دارید. مصیبت از همین جا شروع میشود. میروید داخل گوگل و برای تصاویر جستجو می کنید. مهم نیست چه کلمه ای بزنید در هر حال چیزی نیست! بیایید با هم چند کلمه را جستجو کنیم. ۱-جستجو برای کلمه “کتاب” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۲-جستجو برای کلمه “ورزش” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۳-جستجو برای کلمه “سلامتی” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای بابا اصلا” ببینیم فرقی می کند چه کلمه ای بزنیم؟ ۴-جستجو برای کلمه “بیل” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ۵-جستجو برای کلمه “کلنگ” برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب نتیجه جستجو که عالی بود حالا بریم نرم افزار دانلود کنیم. چند تا افزونه خوب برای مرورگر کروم لازم هست! هوررراااا خوب خوشبختانه اینجا ***** نیست اما چون با آی پی ایرانی آمده اید به شما اجازه دانلود نمی دهند! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نخواستیم .. برویم اقلا” با تبلیغ گوگل ترافیک سایتمان را بالا ببریم! عجب این چرا ***** شده؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ای بابا! چه کنیم برویم اقلا” چهار تا تبلیغ گوگل بگیریم بگذاریم در سایت تجارت کنیم، هزینه های سایت در بیایید! خوب به به، به سلامتی این یکی ***** نیست! ای بابا اینجا به انگلیسی چی نوشته؟ شما از کشوری هستید که ما به دلیل تحریم منع رابطه تجاری داریم! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب حالا دیدید الان هم اینترنت هم از داخل و هم از خارج کاملا” ملی هست؟ کلا” وقتی ملی بشود دیگر اصلا” اینترنت متنی خواهد بود! البته نه هر متنی! منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داغ دل من دوباره تازه شد :4564::4564:......... لینک به دیدگاه
*کوچولو* 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ راست میگی به خدا باید بریم بمیریم:ws18: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چند روز پیش یکی از دوستام گفت مهناز برایم نماد المپیک بعدی رو سرچ می کنی. گفتم تنبل این دیگه کاری داره؟ گفت به خدا گوگل *****ه :w821: لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب دوستانه من اين كار و كردن كه ما بريم هي پول بديم vpn بگيريم مثله من كه الان مجبور شدم همين كارو بكنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده