afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ۱. ابزاری که در تصویر می بینید و لیمو رو به شکل فنری در میاره در ابزار سفره آرایی موجود است . کافیه به یک لوازم قنادی فروشی و یا ... مراجعه کنید و یک چاقو برای برش زدن میوه ها و لیمو و یک رنده شکلات و یک عدد شکلات تخته ای برای رنده شدن تهیه کنید. ۲. و این هم یک روش برای برش زدن لیمو ترش . ۳. لیموی سبز برش خورده به شکل حلقه ای و لیموی زرد به روش عکس بالا برش خورده . روی برش ها با چاقو یک خط کم عمق می ندازیم و اون رو به لبه های لیوان می زنیم . ۴. با ابزاری که در شکل شماره یک مشاهده کردید می تونید این برش دراز و باریک رو بزنید . از برگهای خوش عطر نعناع هم غافل نشید . ۵. برش های نازک پرتقال که به وسیله ی چند تا آلبالو و خلال دندان چنین ترکیب زیبایی رو به وجود اوردن. ۶.ریختن شیر داخل لیوان و رنده کردن شکلات تخته ای روی اون ... فوق العاده است . از این ترکیب روی خامه هم میشه استفاده کرد . ۷. دور تا دور لیوان را لیمو ترش بمالید ، البته با ارتفاع یک اندازه و اون را در شکر بغلتونید. ۸. شناور بودن میوه هایی مثل خرمالو و به این زیبایی در مایعات ... ۹. برش های کیوی رو البته با پوست و سیب رو که به روش شماره دو برش خورده فراموش نکنید . ۱۰.تکه های آناناس ، موز ، توت فرنگی و هر میوه ای که به نظرتون زیبا می شود . 8 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ مطالبتون بسیار عالی بووووووووووود ولی متاسفانه موفق نشدم تصویری ببینم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده