afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كباب برگ مواد لازم : گوشت راسته با فيله گوساله 1 كيلو روغن زيتون 3/1 پيمانه پياز 2 عدد نمک و فلفل به ميزان لازم طريقه آماده كردن كباب برگ اين كباب را مي توان از راسته گوسفند يا گوساله انتخاب كرد . راسته را پيش از بريدن بايد پاك كرد. يعني 3 الي 4 اسنتي متر از سر كلفت آن را كه محل اتصال به استخوان است بايد بريد ورگ و ريشه روي راسته را بايد برداشت . راسته پاك كرده را از طول به چند قسمت 10 سانتي متري تقسيم كنيد . هر قسمت را روي تخته بخوابانيد و با برش طولي به شكل چند ورقه به كلفتي حدود يك سانتي متر ببريد . يك ورقه از راسته ها را روي تخته بگذاريدو با پشت يك كارد سنگين يا ساطور يا بيفتك كوب روي گوشت بكوبيد آب پياز رنده شده , روغن زيتون, ماست (در صورت دلخواه) و زعفران را مخلوط كنيد . راسته ها را در اين مايه بخوابانيد و بگذاريد حداقل يك شب بماند, سپس به سيخ بكشيد . توجه داشته باشيد نمك گوشت هاي قرمز مخصوصاً كباب ها را بايد در وسط پخت زد . اگر اين كار را از قبل از پخت انجام دهيد, گوشت آب انداخته و كباب خشك و سفت مي شود طرز تهيه : گوشتها را به پهنايي در حدود 7 سانتيمتر برش داده, آنها را به قطر نيم سانتيمتر ورقه ورقه مي كنيم , سپس پياز را با رنده ريز رنده كرده تا كاملاً له شود . آب آن را گرفته و با روغن زيتون و فلفل مخلوط مي كنيم . گوشتها را بمدت 24 اسعت در مخلوط آب پياز و روغن زيتون خوابانده و در يخچال قرار مي دهيم . سپس 2 الي 3 بار با بيفتك كوب روي گوشتها مي زنيم . تكه هاي گوشت را كه به سيخ مي كشيم آنها را روي كباب پز كباب مي كنيم و گاهي سيخهاي كباب را بر مي گردانيم تا هر دو طرف كاملاً پخته وشد. اما دقت مي كنيم كه كباب زياد خشك نشود , نمك را نيز در اواخر پخت به گوشت اضافه مي كنيم . پس از پخت كبابها را در ديس مي كشيم . 7 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ «« کباب بلدرچین »» مواد لازم : بلدرچين 8 عدد خامه 2/1 پيمانه زعفران آب شده 1قاشق سوپخوري كره آب شده 50 گرم روغن زيتون 4/1 پيمانه آبليمو 2/1 پيمانه نمک و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : بلدرچينها را خوب مي شوييم و مي گذارييم كاملاً خشك شود, سپس آنها را از بالا به پايين دو تكه برش داده , خامه را با چنگال خوب به هم مي زنيم تا صاف و يكدست شود . روغن زيتون , آبليمو, زعفران, نمك و فلفل را به آن اضافه كرده, قطعه هاي بلدرچين را در سس مي خوابانيم و به مدت 4 الي 5 ساعت در يخچال مي گذاريم , سپس بلدرچينها را از سس خارج كرده و به سيخ مي كشيم و روي آتش كباب مي كنيم در حين پخت مرتب بلدرچينها را با برس به كره آغشته مي كنيم . بايد دقت كنيم كه گوشت بلدرچين زود پخته مي شودو نبايد بگذاريم كه خشك شود. 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ «« کباب چوبی با سس مخصوص »» مواد لازم : سينه مرغ (پوست كنده بدون استخوان) 4عدد ورقه هاي ليمو(براي تزئين ) چند عد برگهاي كاهوپيچ (براي سرو) به مقدار لازم پيازچه (براي سرو) به مقدار لازم مواد لازم سس مخصوص كره بادام زميني 115گرم پيازچه خرد شده 2عدد سير 2حبه روغن زيتون 4 قاشق سوپخوري سس سويا 1 قاشق سوپخوري آبليمو 1 قاشق سوپخوري پودر چيلي 4/1 پيمانه طرز تهيه : همه مواد سس مورد نظر را در مخلوط كن ريخته مخلوط نمائيد تا سس يكدستي به دست آيد . سپس باقاشق در يك ظرف بزرگ بريزيد . سينه هاي مرغ را به قطعات مكعبي 5/2 سانتيمتري ببريد و به سس مخصوص اضافه كنيد و هم بزنيد تا سينه هاي مرغ به سس كاملاً آغشته شود . مرغ را بايد حداقل 4 ساعت و حداكثر يك شب در سس بخوابانيد. گريل را از قبل روشن كرده , تكه هاي مرغ را داخل سيخ زده به مدت 10 دقيق در زير گريل يا روي كباب پز قرار دهيد تا بپزد . در مدت زمان پخت با يك قلم مو از باقيمانده سس روي مرغ ها بماليد . سيخ ها را روي يك لايه از كاهو پيچ به همراه پيازچه قرار دهيد و با حلقه هاي ليمو تزئين كنيد . 5 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ «« کباب کنجه هندی »» طرز تهيه : راسته را مطابق دستور چنجه در بخش نكات آماده كنيد. آب پياز رنده شده را گرفته در كاسه اي ريخته, پودر ميخك , زنجبيل و گشنيز را اضافه نموده و مخلوط كنيد . چنجه ها را در اين سس 3 الي 4 ساعت بخوابانيد, اب ليمو را اضافه نموده و سپس به سيخ بكشيد . كره آب كرده را با قلم مو روي چنجه ها بماليد و روي كباب پز بپزيد. (نمك را در اواسط پخت اضافه كنيد. ) مواد لازم : فيله يا راسته گوشفند يا گوساله نيم كيلو پياز رنده شده 1 عدد آب ليموي تازه 1 قاشق سوپخوري پودر ميخك 1 قاشق چايخوري زنجبيل 1 قاشق چايخوري گشنيز 1 قاشق سوپخوري كره آب كرده مقداري نمک و فلفل به ميزان لازم 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ «« کباب لقمه ای »» مواد لازم : گوشت چرخ كرده 500 گرم نمك و فلفل به ميزان لازم ترخون خرد شده 2 الي 3قاشق سوپخوري برگ بو تعدادي فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد پياز ريز تعدادي طرز تهيه : گوشت چرخ كرده بهتر است از قلوه گاه گوسنفد با مخلوطي از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ كنيد . نمك , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه كرده و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند. به اندازه يك گردو از مايه گوشتي برداشته آن را در دست به فرم لوله اي داده , توري كباب را از قبل چرب كني . كبابها را روي آن چيده روي آتش قرار دهيد تا هر دو طرف آن بپزد . كبابها را مطابق تصوير مي توانيد به سيخ بكشيد و ما بين هر كباب يك عدد برگ بو و برشي از فلفل دلمه اي قرمز قرار داده و در اول و انتهاي هر كباب پياز ريز گذاشته و روي آتش كباب كنيد . 6 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جوجه كباب دورنگ مواد لازم : فيله گوساله 750 گرم فيله مرغ 200 گرم آب پياز 1عدد روغن زيتون 2/1 پيمانه آبليمو 2 قاشق سوپخوري نمك و فلفل به ميزان لازم پياز 1عدد گوجه فرنگي 2عدد قارچ 4 عدد فلفل سبز دلمه اي 1عدد طرز تهيه : ابتدا فيله گوساله را شسته و آن را به صورت ورقه هاي مستطيل شكل در مي آوريم و با بيفتك كوب مي كوبيم . فيله مرغ را شسته و به قطعاتي مستطيل شكل بريده و روي آن را نيز بابيفتك كوب مي كوبيم . توجه داشته باشيد قطعات مرغ بايد از تكه هاي گوشت كوچكتر باشد تا بتوانيد آن را داخل گوشت بپيچيد. قطعات گوشت را در آب پياز و نيمي از روغن زيتون از شب قبل خوابانده , قطعات فيله مرغ را نيز در آبليمو, مابقي روغن زيتون , نمك و فلفل به مدت 2 الي 3 ساعت بخوابانيد . پياز را شسته و بهصورت خلالهاي ريز و باريك در مي آوريم . گوجه فرنگي و قارچ و فلفل سبز دلمه اي را نيز شسته و به خلالهاي باريك خرد مي كنيم . فيله گوساله را روي سطح صافي قرار مي دهيم . فيله مرغ را وسط آن قرار داده و از مواد فوق الذكر مقدار كمي روي آن مي ريزيم . فيله گوساله را خيلي با دقت و به آرامي مي پيچيم كه مواد بيرون نريزيد . و از قسمت اتصال , گوشت را به سيخ كشيده و روي آتش كباب مي كنيم , در نيمه پخت به آن نمك مي زنيم . تزئين كبابها با قارچ كه روي آن لوزي هاي فلفل دلمه اي يا تربچه قرار گرفته است , سفره را رنگين تر مي كند. 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واییییییییی...دهنم آب افتاد:eyepopping::eyepopping: نمیگی سر ظهره و ملت گرسنه اند و غیر از غذای بدمزه سلف چیزی ندارن بخورن (که اونم امروز نیست برا من!!!!!!!!):ws54: 2 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ کباب مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر: گوشت گوسفند 1 کیلو پیاز نقلی، پوست گرفته، دو نیم کرده 10 تا 15 عدد پیاز ساطوری 1عدد سیر کوبیده 1 حبه ماست 1پیمانه زنجبیل نصف قاشق چایخوری کره 150 گرم زردچوبه 1قاشق مرباخوری نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید . سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند . کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی سحرتان بگذارید . 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ [h=3]کباب (کره ای)[/h] مواد لازم (جهت 8تا10 نفر): ابتدا مواد لازم برای کباب: گوشت کنجه نیم کیلو سینه و ران مرغ کنجه نیم کیلو پیاز کوچک دونیم کرده 3-4 عدد بامجان با پوست حلقه حلقه 1عدد کدوسبز با پوست حلقه حلقه 1عدد قارچ دونیم کرده 100 گرم مواد لازم جهت خواباندن گوشتها: سس سویا نیم پیمانه پیاز چه ساطوری یک بته سیر کوبیده 3-4حبه فلفل قرمز ساییده 1-2 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده 1-2قاشق چایخوری شکر 1قاشق چایخوری ارده 4-5 قاشق غذاخوری روغن 1-2 قاشق غذاخوری طرز تهيه : اجزای مایه را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید . گوشت و مرغ را روی مایه بریزید و زیر و رو کنید . 3-4 ساعت روی میز آشپزخانه یا یک شب در یخچال بخوابانید . گوشت و تره بار و مرغ را یک در میان به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید . با کته یا نان و سالاد سر سفره بگذارید . 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ جوجه کباب استانبولی مواد لازم جهت 5 تا 6 نفر: سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته 1کیلو سیر کوبیده 3 تا 4 حبه پیاز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد گوجه فرنگی کوچک 8-10 عدد فلفل دلمه ای خورد کرده 1-2 عدد نعنای خشک 1قاشق مرباخوری آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف پیمانه نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه : روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید . تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید. سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ كباب قشقایی مواد لازم (جهت 5-4 نفر ) : گوشت گوسفند یک کیلو پیازچهار قاچ یک عدد نان لواش دوتا سه عدد روغن، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهیه : گوشت را با پیاز و 5-6 پیمانه آب در دیگ روی آتش به جوش بیاورید. كف گوشت را بگیرید، اندكی نمك و فلفل اضافه كنید، شعله را كم كنید، در دیگ را ببندید و 2 ساعت یا كمی بیشتر بپزید تا گوشت نرم شود، ولی له نشود. در پایان پخت باید آب گوشت تمام شود، و گرنه در دیگ را بردارید و شعله را كمی زیاد كنید؛ سپس بردارید و كنار بگذارید. یك پیمانه روغن در تابه بزرگی روی شعله ی ملایم داغ كنید. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگیرد ببرید و در روغن سرخ كنید (خشك نشود)، سپس با كفگیر بردارید و در سینی بگذارید.گوشت پخته را در روغن داغ بگذارید و بچرخانید تا سرخ شود. با كفگیر بردارید و روی نان سرخ كرده بگذارید. داغ سر سفره ببرید. این كباب را با نان یا چلو ساده یا باقلا پلو و مانند آن می توان خورد. 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دلم خیلی خواست یهوووو خیلی خوشمزه است 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دلم خیلی خواست یهوووو خیلی خوشمزه است :w02: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ جاتون خالی الان یک نیمرویی زدم در حد تیم ملی:hrqr6zeqheyjho1f9mx: 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ جاتون خالی الان یک نیمرویی زدم در حد تیم ملی:hrqr6zeqheyjho1f9mx: برای صبحانه؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ برای صبحانه؟!!!! نخیر شبانه گشنم بود 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نخیر شبانه گشنم بود آهااا ...نوش جان .... من گشنمه مگه شام نخوردی؟!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mahdieh1991 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ [h=3]کباب چوبی مدیترانه ای[/h] در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، آب لیموی تازه ، سیر و ریحان را مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . کدو و بادنجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلی متر ورقه ورقه کنید... مواد لازم : روغن زیتون : ۶ قاشق سوپخوری ▪ آب لیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری ▪ ریحان تازه خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری ▪ بادنجان قلمی بلند: ۱عدد ▪ سینه مرغ (پوست کنده بدون استخوان ): ۳۰۰گرم ▪ فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۱عدد ▪ سیر خرد شده : ۱حبه ▪ کدوی کوچک : ۲عدد ▪ پیاز ترشی کوچک : ۱۲ تا ۱۶عدد ▪ نمک و فلفل سیاه : مقداری طرز تهیه: در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، آب لیموی تازه ، سیر و ریحان را مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . کدو و بادنجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلی متر ورقه ورقه کنید. سینه های مرغ را در قطعات مکعبی ۵ سانتی متری خرد کنید. نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادنجان و نصف دیگر را داخل ورقه های کدوبپیچید.داخل سیخ های کباب ، به ترتیب یک تکه مرغ، پیاز ترشی ، فلفل دلمه ای قرار دهید. سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته ، سسی را که در ابتدا تهیه درست کردنش را شرح دادیم ، به وسیله قلم مو روی سیخ ها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر هر چه سس در بشقاب سس بود، در مدت زمان پخت با قلم مو روی کبابها بمالید. کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار دهید تا زمانی که نرم شوند. سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این کباب را گرم سرو کنید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده