ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من جوابمو نگرفتما ........ این خنده و استخر و... چه معنایی میدهد. ای خدا خوب یک روز داشتیم با دوست گلم صحبت میکردیم ، حرف از ورزش افتاد و رشته های تخصصی ورزشیمون ، من هم گفتم که من از شش یا هفت سالگی به صورت حرفه ای شنا میکنم . :167::167: همین . 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ای خدا خوب یک روز داشتیم با دوست گلم صحبت میکردیم ، حرف از ورزش افتاد و رشته های تخصصی ورزشیمون ، من هم گفتم که من از شش یا هفت سالگی به صورت حرفه ای شنا میکنم . :167::167: همین . خب خدا رو شکر که مشکل حل شد 3 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خب خدا رو شکر که مشکل حل شد :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من جوابمو نگرفتما ........ این خنده و استخر و... چه معنایی میدهد. اسی جون ایمانت ضعیف شده یکمی ایمانتو تقویت کن 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به الهیییییییییییییی................. :626gdau: تحلیل آجی ملیسای گل و گلاب.......... :flowerysmile: چه خوب......... ببخشید آجی دیر رسیدم شرمنده......... خب....... خیلی آجی خوب و مهربون و گلی هستش و یه عالمه هم به هر کسی که از دستش بربیاد کمک میکنه... :flowerysmile: طی مدتی که با ایشون آشنا شدم فوق العاده خوب و مهربون هستند و به نظرم به ادبیات و نوشتن و داستان و رمان علاقه زیادی دارند..... :626gdau: توی برخورد ها هم بوق العاده مهربون و مودب هستند.... :rose: اول که آجی اومدش نواندیشان تالار مهندسی کامپیوتر رو یه عالمه پربار کردش جوری که خودم بود و میدیدم که طی کمتر از یک دقیقه بیشتر از بیست تا تاپیک جدید درست میکردش آجی..... :626gdau: ولی چه فایده که من بی خیر شدم مدیر تالار علوم همش کم کاری و بی خیری..... یکی نیست بگه آجی این همه زحمت کشید الان من چیکار کردم؟ هیچ چی بی خیر بی خیر... همش یخ زده علوم کامپیوتر... باید منو اخراج کنند..... ایشششششششششش بعدش چرا آجی شده همکار مدیر مهندسی کامپیوتر؟؟؟ هانننننننن......... یه عالمه مهندسه و یه عالمه هم گل و گلابه...... من که از آجی بزرگم هیچ بدی ای ندیدم. همش خوب بوده..... دیگهههههههههههه ......... واسش بهترین ها رو آرزو دارم یه عالمه و خدا کنه خوشبخت بشه و همیشه هم دلش شاد باشه و خدا هم پشت و پناهش باشه و هوارتا خوبی دیگه...... :flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به الهیییییییییییییی................. :626gdau: تحلیل آجی ملیسای گل و گلاب.......... :flowerysmile: چه خوب......... ببخشید آجی دیر رسیدم شرمنده......... خب....... خیلی آجی خوب و مهربون و گلی هستش و یه عالمه هم به هر کسی که از دستش بربیاد کمک میکنه... :flowerysmile: طی مدتی که با ایشون آشنا شدم فوق العاده خوب و مهربون هستند و به نظرم به ادبیات و نوشتن و داستان و رمان علاقه زیادی دارند..... :626gdau: توی برخورد ها هم بوق العاده مهربون و مودب هستند.... :rose: اول که آجی اومدش نواندیشان تالار مهندسی کامپیوتر رو یه عالمه پربار کردش جوری که خودم بود و میدیدم که طی کمتر از یک دقیقه بیشتر از بیست تا تاپیک جدید درست میکردش آجی..... :626gdau: ولی چه فایده که من بی خیر شدم مدیر تالار علوم همش کم کاری و بی خیری..... یکی نیست بگه آجی این همه زحمت کشید الان من چیکار کردم؟ هیچ چی بی خیر بی خیر... همش یخ زده علوم کامپیوتر... باید منو اخراج کنند..... ایشششششششششش بعدش چرا آجی شده همکار مدیر مهندسی کامپیوتر؟؟؟ هانننننننن......... یه عالمه مهندسه و یه عالمه هم گل و گلابه...... من که از آجی بزرگم هیچ بدی ای ندیدم. همش خوب بوده..... دیگهههههههههههه ......... واسش بهترین ها رو آرزو دارم یه عالمه و خدا کنه خوشبخت بشه و همیشه هم دلش شاد باشه و خدا هم پشت و پناهش باشه و هوارتا خوبی دیگه...... :flowerysmile: وای داداش رضای گلم ، هیچی نمیتونم بگم جز اینکه شرمنده کردید حسابی . شما خودتان یک فرشته مهربان هستید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مرسی عزیزم از دعوتت. مهربوووووووون اونم خیلییییی زودی با هر کی بخواد گرم میشه! تو بعضی تاپیکای ادبی پستاشو خوندم خوشمم اومده! تا اونجایی که میشناسم ازش بدی ندیدم. امیدوارم همیشه موفق باشی خانومی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من برخورد زیادی با ایشون نداشتم... ولی به نظر یه دوست خیلی خیلی خوب میاد... همیشه موفق باشی ملیسا جان.. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ملیسا دخملی: مهربون حساس یه کم نگران با معرفت دل بجوش پرتلاش سعی می کنه تو همه چی بهترین باشه. هنرمند یه عالمه با هم خاطره داریم. 1 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام_منم زیاد ملیسا رو نمیشناسم اما تا اونجایی که دیدم_خیلی به بچه ها کمک میکنه در صورتی که وقت داشته باشه خیلی مهربون وشادهستش انتقادی هم ندارم ایشالله همیشه موفق باشی:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلااااااام میسی از دعوتت هم اینجا هم اونجا خیلیییییییییی فعاله و به ایران خودروام علاقمنده (اینو تو یکی از تاپیکای اونجا فهمیدم) تا اونجایی که میشناسمش خیلی مهربونه و حس خوبی بهش دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلاااااااممیسی از دعوتت هم اینجا هم اونجا خیلیییییییییی فعاله و به ایران خودروام علاقمنده (اینو تو یکی از تاپیکای اونجا فهمیدم) تا اونجایی که میشناسمش خیلی مهربونه و حس خوبی بهش دارم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مرسی دوست گلم خوب من خودم کارمند ایران خودرو هستم دیگه مرسی عزیزم از دعوتت.مهربوووووووون اونم خیلییییی زودی با هر کی بخواد گرم میشه! تو بعضی تاپیکای ادبی پستاشو خوندم خوشمم اومده! تا اونجایی که میشناسم ازش بدی ندیدم. امیدوارم همیشه موفق باشی خانومی ممنونم الهه جان خودتون خوبید من برخورد زیادی با ایشون نداشتم... ولی به نظر یه دوست خیلی خیلی خوب میاد... همیشه موفق باشی ملیسا جان.. زحمت کشیدید دوست گلم . ملیسا دخملی:مهربون حساس یه کم نگران با معرفت دل بجوش پرتلاش سعی می کنه تو همه چی بهترین باشه. هنرمند یه عالمه با هم خاطره داریم. وای مهنازی خوب و مهربون خودم . وای مهنازی همه اش یاد عید می افتم و بیرون رفتنها . تازه کارت و اون یک پنی ها رو هم دارم . سلام_منم زیاد ملیسا رو نمیشناسماما تا اونجایی که دیدم_خیلی به بچه ها کمک میکنه در صورتی که وقت داشته باشه خیلی مهربون وشادهستش انتقادی هم ندارم ایشالله همیشه موفق باشی:4uboxsmiley: ممنونم ستاره جان 3 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستای مهربونم ممنون از اینکه به تاپیک تحلیل شخصیت من تشریف آوردید . :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده