hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان من!!! چند وقته دنبال کار میگردم کسی کاری سراغ نداره؟یه کار پاره وقت یا در منزل باشه خوبه تو اینترنت گشتم چیز به درد بخوری نبود! کلا دیگه پول ندارم! ته جیبم تار عنکبوت بسته بعدم دیگه پول دانشگاه ندارم که واس همین اگه کار پیدا نکنم باید انصراف بدم از دانشگاه اون وقت حیف میشم:icon_pf (34)::icon_pf (34): خوب گناه دارم دیگه اون وقت میشم تیتر همه روزنامه ها: مغز ایرانی به خاطر نداشتن پول ترک تحصیل کرد!!!!!!!!!!! از اونجایی که شما واقعا به فکر من هستید پس یه کاری واسم پیدا کنید جون اگه پیدا نکنید اون وقت خبر ترک تحصیل منو بشنوید همتون دچار عذاب وجدان میشید ولی چه فایده که نوش دارو بعد از مرگ سهراب فایده نداره اون وقت همتون برای همدردی با من از دانشگاه انصرف میدید که....! حالا از ما گفتن بووودا خود دانید 7 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگر دختر بودی که منشی گری پره ....!! ولی می تونی آگهی پخش کنی یا از اون بسته بندی ها پیدا کنی بیاری درست کنی دونه ای هم پول بگیری من یه زمانی از این کارا می کردم ... 3 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام روزانه یکی دوتا پیشنهاد میده خیلی خوبه امیدوارم به دردتون بخوره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده