رفتن به مطلب

سالاد آوكادو و ميگو (اكوادور)


afa

ارسال های توصیه شده

آوكادو را با برش طولي از وسط نصف كنيد و هسته آن را در بياوريد. گوشت آوكادو را با قاشق بتراشيد، به طوري كه پوست خالي شود ولي سوراخ نشود...

مواد لازم (جهت 6نفر)

آوکادو رسیده 3عدد

میگو پخته شده 6عدد

کرفس با برگ نازک 2ساقه

کاهوپیچ 1عدد

هویج پخته 1عدد

مایونز نیم پیمانه

فلفل قرمز یا سبز تند 2عدد

لیمو 2عدد

سرکه 2قاشق

روغن سالاد 3قاشق

نمک فلفل به میزان لازم

 

طرز تهيه :

ليمو را آب بگيريد. آوكادو را با برش طولی از وسط نصف كنيد و هسته آن را در بياوريد. گوشت آوكادو را با قاشق بتراشيد، به طوری كه پوست خالی شود ولی سوراخ نشود. آبليمو را روِی گوشت آوكادو بدهيد و كمی هم توی پوست بماليد تا رنگ آن تيره نشود(رنگ گوشت آوكادو زود بر می گردد) ميگو و كرفس و هويج را نخودی خورد كنيد و همراه با اندكی نمك و فلفل با مايونز و گوشت آوكادو مخلوط كنيد و توی پوست خالی آوكادو بريزيد. فلفل قرمز يا سبز را خرد كنيد 2-3 تكه روی هر پوست پر از سالاد بگذاريد.

كاهو شسته وخشك كرده را رشته رشته كنيد و در ظرفی بريزيد و نمك و فلفل بپاشيد و روغن و سركه را روی آن بدهيد و زير و رو كنيد و سپس در 6 بشقاب سالاد خوری بكشيد و در هر ظرف يك نيمه آوكادوی پر از سالاد كنار كاهو بگذاريد و به عنوان غذای اول سر سفره بگذاريد.

به جای ميگو ميتوان سينه مرغ يا ژامبون گاو يا سوسيس يا تخم مرغ سفت به كار برد. به جاي پوست آوكادو، سالاد را مي توان در بشقاب يا روي برگ كاهو ريخت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...