paria84 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام میخواستم یه موسسه آموزش کتیا معرفی کنید که اساتید با تجربه و کار درست داشته باشند و در کوتاهترین زمان طراحی را در سطح بالا یاد بگیرم.متشکرم 2 لینک به دیدگاه
amin d 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من اینجا میرم راضی هم هستم یکی هم تو بلوار فردوس هست خواستی بگو 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مجتمع فنی تهران نرو افتضاح بود. 2 لینک به دیدگاه
amin d 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم شعبه رو میگی ؟ یکی میرفت شعبه سعادت آباد میگفت خیلی توپه لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر من هم گرونه هم زیاد جالب نیست مجتمع فنی رو نمی دونم ولی اگر یک کمی صبر کنی دانشگاه امیر کبیر کلاسی های اموزش نرم افزار می ذاره که خیلی خوبه و قیمت خوبی هم داره به نظر من انجمن علمی دانشگاه امیر کبیر از همه جا بهتره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده