.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ هو الحق با سلام خدمت دوستان عزیز.... اگر پیشنهادی یا انتقادی درباره تالار صنایع نظامی و دفاعی دارین میتونید اینجا مطرح کنید تا رسیدگی بشه.... موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ پیشنهاد من اینه که تاپیک سربازا بیان تو را از تالار عمومی به این تالار منتقل کنیم .نظرت چیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ پیشنهاد من اینه که تاپیک سربازا بیان تو را از تالار عمومی به این تالار منتقل کنیم .نظرت چیه ؟ اگه مدیر تالار عمومی اجازه بده مشکلی نیست...... 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ پس فردا یا پس فردا که اومد بهش بگو / 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ قضیه این تاپیک سربازا بیان اینجا چی شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۸ امیر محمد با توست !!! راست میگه چه کار کردی ؟ به علی گفتی می خوای بیاریش اینجا ؟ جوابش معلومه نگفتی .اگر نبودی من خودم میگم .سهیل پیشنهادت رد شد چون تو ایران که هیچ تو جهان بگردی متخصص تر از امیر پیدا نمی کنی / 3 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ قضیه این تاپیک سربازا بیان اینجا چی شد؟ امیر محمد با توست !!! راست میگه چه کار کردی ؟ به علی گفتی می خوای بیاریش اینجا ؟ جوابش معلومه نگفتی .اگر نبودی من خودم میگم .سهیل پیشنهادت رد شد چون تو ایران که هیچ تو جهان بگردی متخصص تر از امیر پیدا نمی کنی / به خدا سرم شلوغ بود ، چشم میگم...... لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ تاپیک > به این تالار انتقال یافت....... 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ مهندس تاپیک رایش سوم واقعا جالب بود دستت درد نکنه اگر بتونی به این روند ادامه بدی و زندگی نامه نفراتی اینچنینی را بذاری عالی میشه :w139: 1 لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۸۹ اخوی اگه برگشتی یه پیشنهاد برای جمع و جور تر کردن سازمان انجمن دفاعی داشتم . با تجربه اندکی که دارم فکر کنم انجمن کشش این چارت مفصلی که تدارک دیدی رو نداشته باشه . 4 لینک به دیدگاه
h47 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۸۹ شروین جان بنده در این انجمن دیگر سمتی ندارم هر کاری دوست دارید انجام دهید ، چون اصلا به من مربوط نیست. :icon_gol: لینک به دیدگاه
P-230 67 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۶ در حال حاضر، چه کسی مسئولیت مدیریت اینجارو داره ؟ اگر کسی نیست، حاضرم مسئولیت رو قبول کنم. صرفاً جهت رزومه کاری، تو میلیتاری، ارتشی، و نازی سنتر، مترجم و مدیر بودم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده