shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه کاش اینا بود میدونم خونوادگیه ولی ریز ماجرا رو نمیدونم:ws6: من هلو یعنی مهر ولی هلو که توی تابستون میاد معمولا کی تا حالا مهری شده؟ خب نمیخواد بگه دیگه ولش کن دست از سرش بردار........یه تابستونی پیدا کن به اون میگه 1 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله ... دخترای آبان، دخترای مهربونی هستن ... ولی زیاد اهل حرف نیستن ... ترجیح تا در مورد چیزی مطمئن نشدن حرف نزنن ... ایهیم ... که آبانیا لوسن ...؟ سرطان تیره؟ دخترای تیر، خیلی مهربونن ... :girl_yes2: من گفتم دختره؟ ولی خانمای تیر ماهن(مثه مامی گلم) نه پسره وبرام فوق العاده عزیزه ولی هلو که توی تابستون میاد معمولا کی تا حالا مهری شده؟ خب نمیخواد بگه دیگه ولش کن دست از سرش بردار........یه تابستونی پیدا کن به اون میگه تو شناسنامه شهریوریم:ws2: ولی جدا داره عین شمع اب میشه خیـــــــــــــــــــــلی ناراحتم.خیلی بده از دستم کاری برنمیاد هی هی اعصابم خرده 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر وقت که خودم ناراحت بودم دقیقا دوست داشتم کسی سر به سرم نذاره و ازم نپرسه چی شده و چرا ناراحتی به همین خاطر با اطرافیانم هم همین برخورد رو داشتم هر چند گاهی بهم تهمت نا روا زدن که بی توجه و بی احساسی نسبت به ناراحتی و رنجش دیگران 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بله ... دخترای آبان، دخترای مهربونی هستن ... ولی زیاد اهل حرف نیستن ... ترجیح تا در مورد چیزی مطمئن نشدن حرف نزنن ... ایهیم ... که آبانیا لوسن ...؟ سرطان تیره؟ دخترای تیر، خیلی مهربونن ... :girl_yes2: مگه بد گفتم خب لوس هستید دیگه منم که مهربونم همه دیگه میدونند 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من گفتم دختره؟ولی خانمای تیر ماهن(مثه مامی گلم) نه پسره وبرام فوق العاده عزیزه فرقی نداره ... هردوتاش یکیه ... مگه بد گفتم خب لوس هستید دیگهمنم که مهربونم همه دیگه میدونند بله سفیدبرفی بانو ... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من گفتم دختره؟ولی خانمای تیر ماهن(مثه مامی گلم) نه پسره وبرام فوق العاده عزیزه تو شناسنامه شهریوریم:ws2: ولی جدا داره عین شمع اب میشه خیـــــــــــــــــــــلی ناراحتم.خیلی بده از دستم کاری برنمیاد هی هی اعصابم خرده شما خودتو ناراحت نکن خوب مگه نمیدونی پسرها معمولا حرف نمیزنند ایششششششش فکر میکنند ازشون کم میشه... از یه راه دیگه وارد شو ، کمتر توی زندگیش سرک بکش خوب :w00: دلش نمیخواد دردشو به کسی بگه براش سنگینه حتما:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیروز حالم بد بود خیلی بد فقط تنهایی کمکم کرد به نظر من بهترین کار تنها گذاشتن آدم ناراحته بزارید به حال خودش باشه من که اینجور وقتا از نصیحت شنیدن بیزارم 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وقتی کسی حالش بده بهتره آدم سکوت کنه. 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید یه کم دیر رسیدم به بحث اما خب قبل از هر چیزی باید بدونیم که دوتا واژه داریم به نام "همدلی" و "هم دردی" اگر بخواین از منظر روانشناسی به مشکلات کسی که به شما پناه آورده نگاه کنین هیچ وقت نباید با اون هم دردی کنین یعنی بگین "منم عین تو بودم" و خودتون باهاش شروع کنین به غصه خوردن! بلکه باید باهاش همدلی کنین یعنی رفتارتون جوری باشه که حس کنه شما درکش می کنه! از لغات " متوجهم چی می کشی" البته که حق داری ناراحت باشی" (توجه: با حق باتوئه فرق می کنه!) "من درکت می کنم می دونم شرایط سختی داری" اما برای راه درمان یه روش هست که گشتالتی ها ازش استفاده می کنن اسمش هست صندلی خالی!! یعنی شما فرد رو روی یک صندلی می نشونید بعد روبه روش یه صندلی خالی می گذارین می گین فرض کن روی این صندلی کسی نشسته که تو از دستش خیلی ناراحتی! حرفایی رو بهش بزن که تو واقعیت امکان گفتنش نیست داد بزن، دعواش کن، هر جوری که فکر می کنی حقشه باهاش رفتار کن، هر چی تو دلته رو خالی کن!! ممکنه خنده دار برسه اما اگه اینکارو بکنین خیلی سبک تر می شین! بعد برین روی همون صندلی خالی بشینین و خودتون رو به جای اون شخص بذارین و به خودتون پاسخ بدین اونوقته که دیگه تعارضی براتون نمی مونه و می تونین با اون ناراحتی کنار بیان سوالی بود در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید یه کم دیر رسیدم به بحث اما خب قبل از هر چیزی باید بدونیم که دوتا واژه داریم به نام "همدلی" و "هم دردی" اگر بخواین از منظر روانشناسی به مشکلات کسی که به شما پناه آورده نگاه کنین هیچ وقت نباید با اون هم دردی کنین یعنی بگین "منم عین تو بودم" و خودتون باهاش شروع کنین به غصه خوردن! بلکه باید باهاش همدلی کنین یعنی رفتارتون جوری باشه که حس کنه شما درکش می کنه! از لغات " متوجهم چی می کشی" البته که حق داری ناراحت باشی" (توجه: با حق باتوئه فرق می کنه!) "من درکت می کنم می دونم شرایط سختی داری" اما برای راه درمان یه روش هست که گشتالتی ها ازش استفاده می کنن اسمش هست صندلی خالی!! یعنی شما فرد رو روی یک صندلی می نشونید بعد روبه روش یه صندلی خالی می گذارین می گین فرض کن روی این صندلی کسی نشسته که تو از دستش خیلی ناراحتی! حرفایی رو بهش بزن که تو واقعیت امکان گفتنش نیست داد بزن دعواش ، کن هر چی تو دلته رو خالی کن!! ممکنه خنده دار برسه اما اه اینکارو بکنین خیلی سبک تر می شین! بعد برین روی همون صندلی خالی بشینین و خودتون رو به جای اون شخص بذارین و به خودتون پاسخ بدین اونوقته که دیگه تعارضی براتون نمی مونه و می تونین با اون ناراحتی کنار بیان سوالی بود در خدمتم بسیار گشنگ توضیح دادی. :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسیار گشنگ توضیح دادی. :flowerysmile: امیدوارم جواب گو باشه منکه با کنکورم اجراش کردم بد نبود لا اقل الآن دیگه ازش ناراحت نیستم! 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی از بچه ها یه جمله ای تو تاپیکش نوشته بود که باید با طلا نوشتش: سخت ترین کار دنیا اینکه بخوای به کسی بگی چه مرگته !!! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ وقتی کسی حالش بده بهش نگیدای بابا اینم می گذره ، نگید درست می شه، نخواهید با جوک های مسخره بخندونیدش نمی خواد بخنده. خنده اش نمیاد غصه داره. می فهمین؟ غصه. براش از فلسفه ی زندگی حرف نزنین. از انرژی مثبت و مثبت باش و به چیزهایی که داری فکر کن حرف نزنید. وقتی کسی ناراحته اصلا این شما نیستین که باید حرف بزنین. شما در حقیقت نباید حرف بزنید. باید دستش رو بگیرید. بغلش کنید. تو چشم هاش نگاه کنید. براش چایی بریزید. براش یک چیزی که دوست داره بریزید یا بپزید. بذارید جلوش. بعد حرف نزنید. بذارید اون حرف بزنه و شما گوش کنید. هی فکر نکنید باید نظریه صادر کنید و نصیحت کنید. فکر نکنید اگه حرف نزنید خیلی اتفاق بدی می افته. شما جای اون آدم نیستید. شما زندگی اون آدم رو از وقتی به دنیا اومده زندگی نکردید بله. دستش رو بگیرید. بغلش کنید. سکوت کنید. اگه دلش خواست خودش حرف می زنه... وقتی حرف زد می تونین از حرفاش سوال درست کنین تا شناخت و افکار غیر منطقیش رو پیدا کنین وقتی آروم شد باهاش درباره اون تفکرات غیر منطقی(تاکید می کنم غیر منطقی با غلط فرق می کنه هیچ وقت نباید به کسی بگین فکرش غلطه! بلکه افکار فقط گاهی دچار خطای شناختی می شن!) صحبت کنین و ازش بخواین با اونها چالش کنه و.... 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ وقتی کسی حالش بده بهش نگیدای بابا اینم می گذره ،نگید درست می شه، نخواهید با جوک های مسخره بخندونیدش نمی خواد بخنده. خنده اش نمیاد غصه داره. می فهمین؟ غصه. براش از فلسفه ی زندگی حرف نزنین. از انرژی مثبت و مثبت باش و به چیزهایی که داری فکر کن حرف نزنید. وقتی کسی ناراحته اصلا این شما نیستین که باید حرف بزنین. شما در حقیقت نباید حرف بزنید. باید دستش رو بگیرید. بغلش کنید. تو چشم هاش نگاه کنید. براش چایی بریزید. براش یک چیزی که دوست داره بریزید یا بپزید. بذارید جلوش. بعد حرف نزنید. بذارید اون حرف بزنه و شما گوش کنید. هی فکر نکنید باید نظریه صادر کنید و نصیحت کنید. فکر نکنید اگه حرف نزنید خیلی اتفاق بدی می افته. شما جای اون آدم نیستید. شما زندگی اون آدم رو از وقتی به دنیا اومده زندگی نکردید بله. دستش رو بگیرید. بغلش کنید. سکوت کنید. اگه دلش خواست خودش حرف می زنه... وقتی حرف زد می تونین از حرفاش سوال درست کنین تا شناخت و افکار غیر منطقیش رو پیدا کنین وقتی آروم شد باهاش درباره اون تفکرات غیر منطقی(تاکید می کنم غیر منطقی با غلط فرق می کنه هیچ وقت نباید به کسی بگین فکرش غلطه! بلکه افکار فقط گاهی دچار خطای شناختی می شن!) صحبت کنین و ازش بخواین با اونها چالش کنه و.... مرسی. اتفاقا معمولا همون کارایی که اول گفتیو می کنیم !!! اگه تلفنی بود یا اینترنتی مثلا، خیلی سخت تره. سکوت معنی بی تفاوتی نمی ده؟ آخه دیگه این جا نمی شه این جا از حرکات و زبان بدن برای هم دردی استفاده کرد 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ مرسی. اتفاقا معمولا همون کارایی که اول گفتیو می کنیم !!! اگه تلفنی بود یا اینترنتی مثلا، خیلی سخت تره. سکوت معنی بی تفاوتی نمی ده؟ آخه دیگه این جا نمی شه این جا از حرکات و زبان بدن برای هم دردی استفاده کرد خب اینجا می تونی از همین شکلک ها به عنوان نماد استفاده کنی:aghosh: سکوت در مورد مشکلش بکنی نه اینکه تنهاش بذاری بری و باهاش همدلی کنی تنهاش نذاری بگی که نگرانشی بگی که کنارشی وهمراهش می میمونی! در عین حال بحث رو جوری پیش ببری که خودش بیاد و باهات حرف بزنه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده