رفتن به مطلب

چرا پسر ها شوخ طبع ترند؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

1-مزاح و شوخ طبعی در واقع تظاهری از پرخاشگری است.

2- شما خودتان را در پلكان اجتماعی بالاتر از مخاطبانتان می‌بینید.

3- فرد بزله گو برای بهره كشی از دیگران به این شكل به آنها حاكم می‌شود تا نشان دهد كه دیگران تحت سلطه وی هستند و مسوولیت آنها را بر عهده دارد.

کاملا تئوری اشتباهی است......

شاید خود این روانشناس همچین زندگی داشته.

اتفاقا اگه به زندگی طنز پردازهای بزرگ نگاه کنید خیلی آدم های خاکی و فروتنی بودند.

نمیدونم چه کسی پرخاشگری از افرادی مثل چارلی چاپلین،استن لورل؛نورمن ویزدوم،مستر بین و.... دیده !!!

طنز یک راه نشان دادن صمیمیت هست و معمولا پسرها ممکنه بیشتر ابراز صمیمیت کنند،حالا چه با اهداف خوب یا اهداف بد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

پسرها اگه زياد جدي باشن ميگن چقدر خشك تخسه

پسرا اگه شوخ تب باشه ميگن چقدر جلفه بي شخصيته احتمالا چيزي مصرف كرده يه انگ گنده بهش ميچسبونن

دختر ها كه بدتر

به نظر من هر دو طرف محكوم ميشن چون كه به يه سري چيزها ميگيم شخصيت كه در جا هاي ديگه ميگن افسردگي و اصلا اين كار هاي به اصطلاح شخصيتي يه نوع بيماري ميدونن افتخارم ميكنيم همه كار هامون معكوس با جهان پيش ميره

در كل اينجا به ادمهاي سر به زير ميگن مظلوم كه يعني به يه ظلم ديده معني داره

بعد به يه ادم شاداب و سرحال ميگن شالاتان و پدر سوخته كه معني بسيار مزخرفي دادن بهش

پسرا در امر خنداندن از هر ابزاري استفاده ميكنند كه دختران در ان محدوديت دارن

• Like 5
لینک به دیدگاه
کاملا تئوری اشتباهی است......

شاید خود این روانشناس همچین زندگی داشته.

اتفاقا اگه به زندگی طنز پردازهای بزرگ نگاه کنید خیلی آدم های خاکی و فروتنی بودند.

نمیدونم چه کسی پرخاشگری از افرادی مثل چارلی چاپلین،استن لورل؛نورمن ویزدوم،مستر بین و.... دیده !!!

طنز یک راه نشان دادن صمیمیت هست و معمولا پسرها ممکنه بیشتر ابراز صمیمیت کنند،حالا چه با اهداف خوب یا اهداف بد.

موافقم اسي خان:icon_gol:انصافن طنز يك هنر در راستاي دور نشدن از يكديگر است و بعد از ان ابزاريست براي بشر كه در مسائل اجتماعي سياسي اقتصادي و غيره استفاده ميشود

• Like 2
لینک به دیدگاه

حالا به علل درونی و ذاتی و اینا کاری ندارم

ولی خداییش همنجور که دوستان گفتن تو یک جمع نه چندان خودمونی همون حرفی رو که یه پسر میزنه و همه غش میکنن از خنده اگه من بزنم میشم دختره جلفی که میخواد جلب توجه کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

اغلب کسی با من شوخی نمیکنه!منم اصلا شوخ طبع نیستم البته شاید بیش از حد جدی هستم که شوخی درش غرقه!ولی در کل اون توانایی و هنر رو ندارم تیپ ظاهریم و لحن سخنم مانع بزرگی بود اگر رغبتی داشتم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...