pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همونطور که از نام تاپیک مشخصه قرار ست اینجا واژگان فارسی رو معرفی کنیم تا شاید بعد از مدتی ملکه ذهنمون بشه و با اشنایی بیشتر بجای لغات عربی یا غربی تو مکالمه ازشون استفاده کنیم البت این کار رو 2 سال پیش تو باشگاه با کمک یکی از دوستان انجام دادیم ولی استقبال نشد امیدوارم اینجا مورد قبول دوستان قرار بگیره همونطور که میدونید تعداد واژگان عربی تو زبان ما زیاد هست که هر روز بکار میبریم ولی من اینجا سعی میکنم معادل واژگانی که بیشتر تو مکالمه روز مره بکار میرن رو قرار بدم هر روز 5 واژه (به ترتیب حروف الفبا) ممنون... 20 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ابتکار >>> نوسازی ابتلا >>> دچار شدن ، آلودگی ، گرفتاری ابراز قدرت >>> دستنمایی ابطال >>> بی هده کردن ، هیچ سازی ، ناچیز کردن ابلاغ >>> رساندن 15 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میدونم ممکن بعضی از دوستان بیان و بخوان نظرشون رو بگن و احیانا تشکر بکنن من فکر کنم در شان این تالار نیست که بخواییم تاپیکی رو قفل کنیم که کسی نظرش رو نده و من هم قصد قفل کردنش رو ندارم ( تا فقط خودم پست بدم) فقط از دوستان میخوام پستهایی که در ارتباط با موضوع هست بدن ممنون 11 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ائتلاف >>> همایه ابتدا >>> نخست ابتداییترین >>> سادهترین ابتلاء >>> دچاری ابدیت >>> همیشگی ابن سینا >>> پور سینا 11 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ابلاغیه >>> بخشنامه ابله >>> خرفت ، سبک مغز ابنیه >>> خانه ها ، ساختمانها اتاق انتظار >>> پرموگاه اتاق خواب >>> شبستان 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتباع >>> شهروندان اتحاد >>> همبستگی اتفاق افتاد >>> رخ داد اتفاق افتادن >>> رخ دادن اتفاقات >>> رویدادها 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتحاد >>> پیوستگی ، همبستگی اتفاق افتادن >>> رخ دادن اتفاقا >>> ناگهانی ، یکباره اتفاقات >>> رویدادها اتلاف وقت >>> زمان کشی 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ابتکار >>> نوسازی ابتلا >>> دچار شدن ، آلودگی ، گرفتاری ابراز قدرت >>> دستنمایی ابطال >>> بی هده کردن ، هیچ سازی ، ناچیز کردن ابلاغ >>> رساندن تو کلمه ابتکار بجای نوسازی بهتر نیست از کلمه نوآوری استفاده کنیم ؟:JC_thinking: 9 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتوماتیک >>> خودکار اتومبیل >>> خودرو اجتناب >>> دوری اجتنابناپذیر >>> پیشگیریناپذیر اجرت >>> دستمزد 5 لینک به دیدگاه
Mani. 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجابت >>> پاسخ دادن اجانب >>>>بیگانگان اجبار >>>>>به زور واداشتن به کاری اجتماع>>>> گرد هم آمدن اجتناب>>>> خودداری کردن 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتهام >>> بدنام کردن ، گناه بستن اثبات >>> بازنمایی ، پایستن اجاره >>> کرایه اجازه >>> روادید ، پروانه اجانب >>> بیگانگان 5 لینک به دیدگاه
Mani. 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجر>>>>>>>> مزد اجتهاد>>>>>> کوشیدن اجداد>>>>>>>نیاکان اجتناب>>>>>> خودداری کردن اجزاء>>>>>>> پاره ها، بهره ها 6 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اجناس >>> کالاها اجیر >>> مزدور احترام >>> ارج احتمالا >>> شاید، چه بسا احتیاج >>> نیاز احتیاط >>> پروا احدی >>> هیچکسی 2 لینک به دیدگاه
Mani. 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام >>>>>>>گرداگرد چیزی را گرفتن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام >>>>>>فرا رسیدن هنگام مرگ . جان کندن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام >>>>>>نوها، تازه ها، هر چیز تازه و نو پدید آمده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام >>>>>دریافتن ، درک کردن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام >>>>>>>>فراهم آوردن 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتاق خواب >>> شبستان مطمئنید!؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مطمئنید!؟؟ این کلمات رو از روی نرم افزار اینجا میزارم ، بعضی از اونها واقعا بکاربردنشون سخت هست برای همین خودم اونهایی که رایج تر هستن انتخاب میکنم در مورد اون واژه هم اگر فکر میکنید اشتباه هست و یا مورد بهتری سراغ دارید بگذارید تا دوستان استفاده کنن... 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۰ و اما 5 واژه امروز اجبار >>> زود ، واداشتن ، بایستگی اجبارا >>> بزور اجداد >>> نیاکان اجرا >>> انجام اجزاء >>> اندام ها ، پاره ها 5 لینک به دیدگاه
Mani. 71 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احسنت >>>>>>>>آفرین احشاء>>>>>>>>> اندرونه ، اعضای درونی بدن احکام>>>>>>>>>جِمع حکم . رأی ها، دستور - ها. احمق >>>>>>>>نادان ، بی خرد، احیاء>>>>>>>>>>زنده کردن . آباد کردن زمین 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ احضار کردن >>> فراخواندن دعوت کردن >>> فراخواندن احیانا >>> شاید اخاذی >>> زورگیری اخبار>>> تازهها اختراع >>> نوآوری 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اختلاط >>> درهمی اختناق >>> خفگی، فشار، تنگنا اخذ >>> دریافت اخطار>>> هشدار اخلاف >>> جانشینان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده