danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پرستار جوانی که به دلیل عدم رعایت حجاب اخراج شده بود، با قرص برنج خودکشی کرد با انتقال فرد مذکور به بخش اورژانس بیمارستان امام حسین پزشكان و همکارانش بلافاصله تلاش براي نجات جان وی را آغاز كردند اما این تلاش نتیجه نداد و او به خاطر شدت مسموميت جان سپرد.این حادثه موجی از ناراحتی را در این بیمارستان در پی داشته است. به گزارش آخرین نیوز ، یکی از پرستاران بیمارستان امام حسین به دلیل اخراج از کار با خوردن قرص برنج خودکشی کرد. پیگیریهای خبرنگار ما نشان می دهد به دنبال اخراج آ. پرستار شاغل در بیمارستان امام حسین و بی نتیجه ماندن پیگیریهایش برای بازگشت دوباره به کار باعث شد وی با خوردن قرص برنج دست به خودکشی بزند . با انتقال فرد مذکور به بخش اورژانس بیمارستان امام حسین پزشكان و همکارانش بلافاصله تلاش براي نجات جان وی را آغاز كردند اما تلاش همکاران وی برای نجات جانش نتیجه نداد و او به خاطر شدت مسموميت جان سپرد.این حادثه موجی از ناراحتی را در این بیمارستان در پی داشته است. شنیده ها حاکی از آن است که علت اخراج این پرستار عدم رعایت پوشش مناسب و بدحجابی بوده است . پیگیریهای خبرنگار ما از مسئولان بیمارستان امام حسین برای کسب علت این حادثه و دلیل اخراج پرستار بی نتیجه بوده و بعضا با تهدیدهایی هم همراه بوده است. گفتنی است قرصهای برنج به منظور حفظ و نگهداري برنج در انبارها و جلوگيري از تخريب آنها توسط حشرات و همچنين دفع آفات ساير غلات انبار شده استفاده ميشود. به براساس اين گزارش، امروزه به دليل موجود بودن اين قرصها در منازل و دسترسي آسان، به عنوان وسيلهايي براي خودكشي استفاده شده و جوانان با درگيريهاي بسيار جزيي به خوردن اين قرصها اقدام ميكنند. 12 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من نباید خودکشی میکرده!!! 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من کسایی که میخوان خودکشی کنن باید یه انقام حسابی بگیرن بعد خودشونو بکشن:banel_smiley_90: من اگه یه روزی بدونم که میمیرم کلی کار برای انجام دادن دارم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا بیامرزتش خدا اونی رو هم که اخراج کرده لعنت کنه ولی آخه مگه آدم از کار اخراج شد باید خودکشی بکنه؟ گیریم خیلیم فقیر بودن ، باید میگشت دنبال کار 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به نظر من کسایی که میخوان خودکشی کنن باید یه انقام حسابی بگیرن بعد خودشونو بکشن:banel_smiley_90:من اگه یه روزی بدونم که میمیرم کلی کار برای انجام دادن دارم:gnugghender: واقعا خوب آدم وقتی میخواد خودشو نابود کنه ، لا اقل یه کار مفیدی انجام بده بعد بمیره 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واقعاخوب آدم وقتی میخواد خودشو نابود کنه ، لا اقل یه کار مفیدی انجام بده بعد بمیره آره دیگه حداقل باید حساب اونی که اخراجش کرده میرسیده تا بقیه بفهم زور گفتن یعنی چی؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره دیگه حداقل باید حساب اونی که اخراجش کرده میرسیده تا بقیه بفهم زور گفتن یعنی چی؟؟؟ حساب بزرگتر از اونو باید رسید 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حساب بزرگتر از اونو باید رسید حالا هر کی دم دست بود خوبه:167: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه حجابش چجوری بوده که اخراجش کردن تو بیمارستانا که خیلی این مسئله مهم نیست حالا اگه به خاطر همین هم اخراج شده باشه باید خودشو بکشه ؟ کارش اصلا عاقلانه نبود فکر نکنم به خاطر حجاب بوده باشه مشکوک میزنه 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه........ :flowerysmile: اگه این مورد خبر هستش که باید توی تالار اخبار درج میشد ولی در هر صورت منبع خبر؟؟؟!!! :rose: 3 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خدا بیامرزتشخدا اونی رو هم که اخراج کرده لعنت کنه ولی آخه مگه آدم از کار اخراج شد باید خودکشی بکنه؟ گیریم خیلیم فقیر بودن ، باید میگشت دنبال کار موافقم 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مگه حجابش چجوری بوده که اخراجش کردن تو بیمارستانا که خیلی این مسئله مهم نیست حالا اگه به خاطر همین هم اخراج شده باشه باید خودشو بکشه ؟ کارش اصلا عاقلانه نبود فکر نکنم به خاطر حجاب بوده باشه مشکوک میزنه موافقم..مشکوک میزنه.. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ همیشه باید یه جرقه زده بشه تا ایرانیا بیدار شن ولی متاسفانه این جرقه در ایران همیشه با مرگ یک نفر شروع میشه تا کسی نمیره درکش نمیکنن و به خواستش توجهی نمیکنن...ولی کاش به جای اینکه خودشو بکشه وای میستاد و مبارزه میکرد و حقشو هر جور بود پس میگرفت... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودکشی مد شده؟ خب می رفت یه بیمارستان دیگه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده