Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسای این سری همشون خیلی باحاله... رقابت تنگاتنگی در پیش است.. :w58::w58: تو این چن ساعتی که از زدن این تاپیک گذشته،همه عکساشونو پیدا کردنو فرستادن؟؟؟؟:JC_thinking:+شکلک استرس 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عکسای این سری همشون خیلی باحاله... رقابت تنگاتنگی در پیش است.. مهم حضور من بود ... حالا از آخر ، اول شم ، یا از اول فرقی نداره ... :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :w58::w58:تو این چن ساعتی که از زدن این تاپیک گذشته،همه عکساشونو پیدا کردنو فرستادن؟؟؟؟:JC_thinking:+شکلک استرس دیروز زدم تاپیکو فعلا که 4نفر عکس دادن.. استرس نداشته باش...تو میتونیییی... 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهم حضور من بود ... حالا از آخر ، اول شم ، یا از اول فرقی نداره ... :girl_in_dreams: 100% 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهم حضور من بود ... حالا از آخر ، اول شم ، یا از اول فرقی نداره ... :girl_in_dreams: آورین....شکلک سوت، دست، هوررا، جیغو فریاد و........ دیروز زدم تاپیکو فعلا که 4نفر عکس دادن.. استرس نداشته باش...تو میتونیییی... آهان...به تاریخش نگاه نکردم:4chsmu1: مرسی مرسی همیطور بهم امید بده تا یه عکسی پیدا کنمو بفرستمو و نظرسنجیو برگزار کنیو و جوابو اعلام کنیو و همینطور الی اخر و شمام همچنان بهم امید بده 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ الان ی چیزی یادم اومد... جایزه منو سری قبل دادین؟؟؟:w127: آره فرانه جان تاريخش 23.3.2011 هست. 50 امتياز به خاطر به پاداشت مسابقه و برنده شدنت برنده ي اين مسابقه معمولا 30 امتياز ميگيره ولي اگه عكسا جذابيتشون بالا باشه خيلي ميتونه بيشتر شه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آره فرانه جان تاريخش 23.3.2011 هست. 50 امتياز به خاطر به پاداشت مسابقه و برنده شدنت برنده ي اين مسابقه معمولا 30 امتياز ميگيره ولي اگه عكسا جذابيتشون بالا باشه خيلي ميتونه بيشتر شه مخسی مخسی... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 100% آورین....شکلک سوت، دست، هوررا، جیغو فریاد و........ :icon_pf (19): آره فرانه جان تاريخش 23.3.2011 هست. 50 امتياز به خاطر به پاداشت مسابقه و برنده شدنت برنده ي اين مسابقه معمولا 30 امتياز ميگيره ولي اگه عكسا جذابيتشون بالا باشه خيلي ميتونه بيشتر شه پس من برم دنبال یه عکس جذاااااااابتر بگردم ... :shad: 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آورین....شکلک سوت، دست، هوررا، جیغو فریاد و........ آهان...به تاریخش نگاه نکردم:4chsmu1: مرسی مرسی همیطور بهم امید بده تا یه عکسی پیدا کنمو بفرستمو و نظرسنجیو برگزار کنیو و جوابو اعلام کنیو و همینطور الی اخر و شمام همچنان بهم امید بده باشه تو برو پیدا کن من امید میدمو..بعد بیا بذار من باز امید میدمو..بعد که تو نظرسنجی شرکتیدی من همچنان امید میدمو...هی همینجور امید میدم... اصن ببینم امید کیه؟؟؟؟ :167: 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس من برم دنبال یه عکس جذاااااااابتر بگردم ... :shad: باشه برو يه عكسي پيدا كن كه حتما برنده شي 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :icon_pf (19): پس من برم دنبال یه عکس جذاااااااابتر بگردم ... :shad: اِ...زهرا،به منم مثِ فرانه بانو، کمک کن خو!!!!! باشه تو برو پیدا کن من امید میدمو..بعد بیا بذار من باز امید میدمو..بعد که تو نظرسنجی شرکتیدی من همچنان امید میدمو...هی همینجور امید میدم... اصن ببینم امید کیه؟؟؟؟ :167: هان....امید؟؟؟!!! نمیشناسمش (لو رفتم نه؟!:دیییییی) 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هان....امید؟؟؟!!! نمیشناسمش (لو رفتم نه؟!:دیییییی) زود اعتراف کن...:167: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زود اعتراف کن...:167: باور کن منو امید فقط با هم رابطه دوستانه ای داریم و همش باهمیم و باهش زندگی میکنم همین!:banel_smiley_52: () 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باور کن منو امید فقط با هم رابطه دوستانه ای داریم و همش باهمیم و باهش زندگی میکنم همین!:banel_smiley_52: () شبنمی ساعت از 12 گذشته عزیزم....:there: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شبنمی ساعت از 12 گذشته عزیزم....:there: خب دیگه من همش به زندگی امید دارم و هیچ وقت نا امید نیستم(خواستم اینو تو پی نوشت پست قبلیم بنویسما ولی ننوشتم)! 1 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اين چه وضعشه؟ آدم دو دقيقه ميره بيرون بحثاي مورد دار مي كنين؟ عكسا رو بفرستين من بعد از مسابقه باتون صحبت مي كنم :167: حالا كلا اميد كيه؟ 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حالا كلا اميد كيه؟ امید عجقشه...:4chsmu1: لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اِ...زهرا،به منم مثِ فرانه بانو، کمک کن خو!!!!! ) باشه ... تو گوگل بنویس مهندسی پزشکی یا بنویس پزشکی بعد برو قسمت تصاویر و خلاص ... البته عکسای نا مربوط به موضوع هم میاد ... باید بگردی ... یا اینکه بری سایت های مربوط به پزشکی و اینا ... اونجا ها هم عکس هست ... من در همین حد می دونم ... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این سری باید عکس من اول بشه من نمی دونم دیگه گفته باشم از الان:w00: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده