Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ این یکی دیگه اندازه گذاری های شکل بدجور ادمو پیر میکنه . این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای این تمرین پست شماره 10 همین تاپیک اندازه هارو داره فایل پی دی اف هم هست #10 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ یه تمرین ساده ی دیگه برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید دیتایل رو از پی دی اف پیوست دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ اینم یه قطعه برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید دیتایل رو از پی دی اف پیوست دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ پسورد رو برداشتم و به صورت ضمیمه در پست 10 قرار دادم میتونید ببینید این هم همون فایله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ فایل زیر پی دی اف از تمرینات سالید ورک هستش که توضیحاتی هم در نحوه رسم کردن داره و به زبان انگلیسیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید 3 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام R هاش مجهوله ؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ یک تمرین سادهبرای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید برای دیدن سایز و دیتایل فایل پیوست را دانلود کنید. خیلی ساده بود . این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ خیلی ساده بود . این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب بود مرسی فقط تو توصیر زیر بجای اینکه 16 باشه 8 گذاشتید و بغل دستیهاش که مقادیرش ذکر نشده و لازم نیست رو 16 گذاشتید ببینید 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ R هاش مجهوله ؟ مقادیر R ها مشخصه و جلوش نوشته شده 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ مقادیر R ها مشخصه و جلوش نوشته شده اینا رو میگم تو شکل نشون دادم! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ اینا رو میگم تو شکل نشون دادم! مراکز کمان ها و ابتدا و انتهاش مشخصه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید من برای وارد کردن این قسمت چون اندازه ای نداشت به مشکل بر خوردم باید چیکار کنم ؟ راهی داره که این اندازه مشخص شه ؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ مراکز کمان ها و ابتدا و انتهاش مشخصه من قسمت o2 به مشکل خوردم چجوری شما r2 رو 94 دراوردید ؟ این چرا این قد سخته ادم یاد محاسبات عددی میفته ! 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ من برای وارد کردن این قسمت چون اندازه ای نداشت به مشکل بر خوردم باید چیکار کنم ؟ راهی داره که این اندازه مشخص شه ؟ این یه خورده سخته ولی برای یادگیری خیلی چیزها مناسبه (مخصوصا" محاسبات ) باید از هندسه استفاده کنی 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید این فایل من بدون اجرای دستور هل (بلد نبودم. ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ این فایل من بدون اجرای دستور هل (بلد نبودم. ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اجرای دستور هول خودش راهنمایی کرده نوع هول رو با توجه به شکل انتخاب کنید قطرش رو هم 4 بگذارید که مشخص کرده و زاویه 45 درجه 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ این فایل من بدون اجرای دستور هل (بلد نبودم. ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اجرای دستور هول خودش راهنمایی کرده نوع هول رو با توجه به شکل انتخاب کنید قطرش رو هم 4 بگذارید که مشخص کرده و زاویه 45 درجه این قسمت دستور هول هستش شما میتونید بر حسب نیاز اندازه هارو تغییر بدید و نوع هول رو هم انتخاب کنید اگه از استاندارد ها استفاده کنید خود به خود اندازه ها وارد میشه اما اگه بخواید اندازه های دلخواه خودتون رو وارد کنید باز هم میشه این تصویر کلی اینم نمای برش خورده 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ یه تمرین ساده ی دیگهبرای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید دیتایل رو از پی دی اف پیوست دانلود کنید این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده