Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 این یکی دیگه اندازه گذاری های شکل بدجور ادمو پیر میکنه . این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای این تمرین پست شماره 10 همین تاپیک اندازه هارو داره فایل پی دی اف هم هست #10 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 یه تمرین ساده ی دیگه برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید دیتایل رو از پی دی اف پیوست دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 اینم یه قطعه برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید دیتایل رو از پی دی اف پیوست دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد؟ 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 پسورد رو برداشتم و به صورت ضمیمه در پست 10 قرار دادم میتونید ببینید این هم همون فایله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 شهریور، 2014 فایل زیر پی دی اف از تمرینات سالید ورک هستش که توضیحاتی هم در نحوه رسم کردن داره و به زبان انگلیسیه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام R هاش مجهوله ؟ 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 یک تمرین سادهبرای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید برای دیدن سایز و دیتایل فایل پیوست را دانلود کنید. خیلی ساده بود . این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 خیلی ساده بود . این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خوب بود مرسی فقط تو توصیر زیر بجای اینکه 16 باشه 8 گذاشتید و بغل دستیهاش که مقادیرش ذکر نشده و لازم نیست رو 16 گذاشتید ببینید 2
eng.l.s 5684 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 مقادیر R ها مشخصه و جلوش نوشته شده اینا رو میگم تو شکل نشون دادم! 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 29 شهریور، 2014 اینا رو میگم تو شکل نشون دادم! مراکز کمان ها و ابتدا و انتهاش مشخصه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید من برای وارد کردن این قسمت چون اندازه ای نداشت به مشکل بر خوردم باید چیکار کنم ؟ راهی داره که این اندازه مشخص شه ؟ 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 مراکز کمان ها و ابتدا و انتهاش مشخصه من قسمت o2 به مشکل خوردم چجوری شما r2 رو 94 دراوردید ؟ این چرا این قد سخته ادم یاد محاسبات عددی میفته ! 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 30 شهریور، 2014 من برای وارد کردن این قسمت چون اندازه ای نداشت به مشکل بر خوردم باید چیکار کنم ؟ راهی داره که این اندازه مشخص شه ؟ این یه خورده سخته ولی برای یادگیری خیلی چیزها مناسبه (مخصوصا" محاسبات ) باید از هندسه استفاده کنی 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 1 مهر، 2014 برای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید این فایل من بدون اجرای دستور هل (بلد نبودم. ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 1 مهر، 2014 این فایل من بدون اجرای دستور هل (بلد نبودم. ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اجرای دستور هول خودش راهنمایی کرده نوع هول رو با توجه به شکل انتخاب کنید قطرش رو هم 4 بگذارید که مشخص کرده و زاویه 45 درجه 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 1 مهر، 2014 این فایل من بدون اجرای دستور هل (بلد نبودم. ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای اجرای دستور هول خودش راهنمایی کرده نوع هول رو با توجه به شکل انتخاب کنید قطرش رو هم 4 بگذارید که مشخص کرده و زاویه 45 درجه این قسمت دستور هول هستش شما میتونید بر حسب نیاز اندازه هارو تغییر بدید و نوع هول رو هم انتخاب کنید اگه از استاندارد ها استفاده کنید خود به خود اندازه ها وارد میشه اما اگه بخواید اندازه های دلخواه خودتون رو وارد کنید باز هم میشه این تصویر کلی اینم نمای برش خورده 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 1 مهر، 2014 یه تمرین ساده ی دیگهبرای دیدن تصویر بزرگتر روی آن کلیک کنید دیتایل رو از پی دی اف پیوست دانلود کنید این فایل من : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
ارسال های توصیه شده