spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حقایق همیشه ترسناک هستند تا زمانی که درکشان نکرده ایم1تا زمانی که لمسشان نمیکنیم!تازمانی که باانهاروبرو نمیشویم! ترس ها با ما خواهند بود تا زمانی که ما نخواهیم!! چند واقعیت وحقیقت ساده به زبون خودمونی... 17 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از نسلى هستم كه... به جرم استفاده از روغن نباتى،به بى عرضه بودن محكومه 13 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تنهايى آدمارو ميشه از ميزان فعاليت هاى مجازيشون فهميد! 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اميدوارى يعنى همين پسر بچه هايى كه از كله صبح دارن كوچه هارو متر ميكنن تا بلكه مثلا يه ترقه سالم پيدا كنند.. 10 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من از نسلى هستم كه... باباهاشون زدن ليوان رو شكستن،حالا اصرار دارن ما نيمه پرشو ببينيم 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سنگ باشيد،بشكنيد تا نشكنيد 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پدران عزيز.. بچه ها متولد نميشن تا به جايى كه شما نرسيديد،برسند. واسه مسيرى كه انتخاب ميكنند،ارزش قائل بشيد.لطفا! 15 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هى جوونى،با اين كه اينجايى ولى خب بازم يادت بخير.. 12 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هيچكس تنها نيست..،همراه اول. [حضرت يونس درون شكم نهنگ،در حال خواندن اس ام اس هاى تبريك سال نو 11 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يه نيم كاسه هم نداريم كه بذاريم رو كاسه مون،والا به خدا! 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر وقت فکر میکنی تو بهترین لحظه زندگیت هستی بدون آشوبی پشت سرته! 15 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر وقت فکر میکنی تو بهترین لحظه زندگیت هستی بدون آشوبی پشت سرته! یا بقول چارلی چاپلین! خوشبختی فاصله کوتاه بین بدبختیهاست 13 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميترسم آخر اسمشو بذارن "خليج اسلامى" و به خير و خوشى تمومش كنند! 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميترسم آخر اسمشو بذارن "خليج اسلامى" و به خير و خوشى تمومش كنند! :ws28::ws28::ws28: اتفاقا احتمالا سر همینم به توافق برسن... 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تغییرات هم خیلی مواقع ترسناک هستن ولی بعد میبینی بهر از اون چیزین که فکر میکردی 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ریسک کردن ترسناکه.....اما وقتی میبینی نتیجش مثبت بوده بازم دلت میخواد ریسک کنی 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ریسک کردن ترسناکه.....اما وقتی میبینی نتیجش مثبت بوده بازم دلت میخواد ریسک کنی ریسک نه ریکس! توفردا بری زندون میخوای چیکارکنی؟ تقصیر من نیست ازبس تو اتوبوس این فیلمارو نشون میدن تحت تاثیر قرار میگیریم! 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اداره کل مهاجرت کویت صدور هر نوع مجوز ویژه و ویزا برای سفر خانوادگی، گردشگری، ویژه یا بازرگانی، همچنین پیوستن به خانواده خواه به همسر یا فرزندان و ویزاهای کار را برای شهروندان پنج کشور و از جمله ایران متوقف کرد. دولت کویت ورود اتباع ایرانی به این کشور را تحت هر بهانه و دلیلی تا اطلاع ثانونی ممنوع اعلام کرد. به همین سادگی! اصلا کجاش ترسناکه؟ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اداره کل مهاجرت کویت صدور هر نوع مجوز ویژه و ویزا برای سفر خانوادگی، گردشگری، ویژه یا بازرگانی، همچنین پیوستن به خانواده خواه به همسر یا فرزندان و ویزاهای کار را برای شهروندان پنج کشور و از جمله ایران متوقف کرد.دولت کویت ورود اتباع ایرانی به این کشور را تحت هر بهانه و دلیلی تا اطلاع ثانونی ممنوع اعلام کرد. به همین سادگی! اصلا کجاش ترسناکه؟ ترسناک ندیدی! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده