M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آسا تو زرد از آب در اومد؟؟؟ای بابا..:icon_pf (34):فلوید میخوایی وسایل شکنجه رو بیاریم کسی اعتراض کرد دخلشو بیاریم؟؟:167: :167::167: وسایل شکنجه رو فعلا رو نکنیم ....من هنوز با ادمین جدید به تفاهم نرسیدم...شاید اولین قربانی خودش باشه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آسا تو زرد از آب در اومد؟؟؟ای بابا..:icon_pf (34):فلوید میخوایی وسایل شکنجه رو بیاریم کسی اعتراض کرد دخلشو بیاریم؟؟:167: زهرا کار فلوید رو بساز خودت بشو مشاور من نظرت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آره یه لیست بیار..... ادمین سفیدبرفی ستیا اسی 19395 انوشه شیخ .... منم فعلا همینا رو میدونم....ظاهرا 30 نفری میشن.. 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (34)::icon_pf (34): ادمین جدید رد صلاحیت شد...خودم ادمین جدیدم :ws28: اره واقعا آره یه لیست بیار..... ادمین سفیدبرفی ستیا اسی 19395 انوشه شیخ .... غیر از شیخ که چون داداشمه و اسی که عامل نوفوزی ما در تو هست الباغی اسپم میگردند 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زهرا کار فلوید رو بساز خودت بشو مشاور من نظرت چیه؟ :167::167::167: ما دخترا هیچ وقت پشت هم رو خالی نمیکنیم:ws3: منم فعلا همینا رو میدونم....ظاهرا 30 نفری میشن.. اینا رو که من گفتم....شما بیشتر تحقیق کن میشه با یه محاسبات ساده،در هنگام عبور از کنار حوض 19395 رو بگونه ای زد که سرش به فواره وسط بخوره لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ منم فعلا همینا رو میدونم....ظاهرا 30 نفری میشن.. از 30 نفر امار 7 نفر رو به من میدین خسته نباشین اهههههههههه سری من خبر می خوام 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زهرا کار فلوید رو بساز خودت بشو مشاور من نظرت چیه؟ به به 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ غیر از شیخ که چون داداشمه و اسی که عامل نوفوزی ما در تو هست الباغی اسپم میگردند نفوذی....الباقی.... 18 شدید:w00: نخیر..فامیل بازی و پارتی بازی نداریم.البته شیخ رو که دیشب یه دست مفصل زدیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ :167::167::167: ما دخترا هیچ وقت پشت هم رو خالی نمیکنیم:ws3: اینا رو که من گفتم....شما بیشتر تحقیق کن میشه با یه محاسبات ساده،در هنگام عبور از کنار حوض 19395 رو بگونه ای زد که سرش به فواره وسط بخوره اتفاقا از قدیم میگن پشت هر مرد موفق یک زن ایستاده است پس من که سمتم حفظ میشه این تویی که زهرا از بینت میبره و خودش رو میکشونه بالا 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ :167::167::167: ما دخترا هیچ وقت پشت هم رو خالی نمیکنیم:ws3: راس میگه ما دخترا پشته همو خالی نمیکنیم.. میشه با یه محاسبات ساده،در هنگام عبور از کنار حوض 19395 رو بگونه ای زد که سرش به فواره وسط بخوره گناه دارههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ شما ۲ تا به تفاهم رسیدن من و صدا کنید.. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ اتفاقا از قدیم میگن پشت هر مرد موفق یک زن ایستاده است پس من که سمتم حفظ میشه این تویی که زهرا از بینت میبره و خودش رو میکشونه بالا آخه چرا.....میخواهید بین منو و زهرا تفرقه ایجاد کنید....زهرا معاون منه راس میگه ما دخترا پشته همو خالی نمیکنیم.. گناه دارههههههههههههههه :ws2:مرسی خانم.شما میشید مسئول امور مالی انجمن اصلا هم گناه نداره.هر کی سرش رو از تنش جدا کنه بیاره...یه جایزه پیش من داره لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ شما ۲ تا به تفاهم رسیدن من و صدا کنید.. بنا به مصالح ...فعلا ایشون ادمین موقت باشن 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ نفوذی....الباقی.... 18 شدید:w00:نخیر..فامیل بازی و پارتی بازی نداریم.البته شیخ رو که دیشب یه دست مفصل زدیم زهرا بکشش 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آخه چرا.....میخواهید بین منو و زهرا تفرقه ایجاد کنید....زهرا معاون منه :ws2:مرسی خانم.شما میشید مسئول امور مالی انجمن اصلا هم گناه نداره.هر کی سرش رو از تنش جدا کنه بیاره...یه جایزه پیش من داره ی کم فک کن گناه دارههههههههههههههههههههه. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ ی کم فک کن گناه دارههههههههههههههههههههه. زهرا خودت دیشب دیدی که چجوری شیخ رو له کردم.....میزنم لهت میکنما:w00: میگم .....بگو آره..چونه هم نزن لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بنا به مصالح ...فعلا ایشون ادمین موقت باشن مرسی عزیرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده