M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ عزیزم من کودتا که به این راحتی ها نیست قیام که طرف شب نمی خوابه صبح پاشه بگه قیام من در طهران زمینه سازی کردم یار جمع کردم به این راحتی ها که نبود تخریب چهره ی دلربای محمد این جوری حرف بزنی ip رو ور میداریم و بعد به حسابت میرسیم پس با ما درست صحبت کن زیرا محمد به یاد ها و خاطره ها پیوست حالا برنامتون چیه؟ این چهره که تخریب شده هست.... آری ادمین خوبی بود 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ چی میخواهید؟بازرس انجمن خوبه؟ :w00:من باید تصمیم بگیرم و چرا باج میدی به مرگ بگیر که به طب راضی بشه مثل محمد باید با این جماعت رفتار کرد نه سمت بهتر!آخه بازرس هم شد سمت!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در بون دمه در نواندیشان :mrsbeasley: منم یه درخواست داشتم.19395 رو هم با ادمین نابود کنید. موافقت می شود 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ این جا چه خبرههههههههه .....کودتا کاردیییییییین ..ایول .. شما هم بیا تو.....دم در بده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ اگه تو بودي حتما سر به نيستت ميكردم:w589: اسا تو گافه گلاسه دوست داری نهههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ :w00:من باید تصمیم بگیرم و چرا باج میدی به مرگ بگیر که به طب راضی بشه مثل محمد باید با این جماعت رفتار کرد در بون دمه در نواندیشان موافقت می شود باشه ..اول باید گولشون بزنیم تا قوی بشیم ممنون بدلیل موافقتیه دو سه نفر دیگه هم هستن.اسم بدم؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان بخورید و بیاشامید و شاد باشید.........که امروز انجمن تا شب دست خودمونه زین پس دست خودمون هستش اههههههه این جا چه خبرههههههههه .....کودتا کاردیییییییین ..ایول .. بله عزیزم منو دست کم نگیر من اتیش زیر خاکستر بودم حالا برنامتون چیه؟این چهره که تخریب شده هست.... آری ادمین خوبی بود اسپم اسپم تا ازادی 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ شما هم بیا تو.....دم در بده مرسیییییییی.... چه خوبه انجمن دسته خودمونهاااااااا 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زین پس دست خودمون هستش اههههههه بله عزیزم منو دست کم نگیر من اتیش زیر خاکستر بودم اسپم اسپم تا ازادی 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ باشه ..اول باید گولشون بزنیم تا قوی بشیمممنون بدلیل موافقتیه دو سه نفر دیگه هم هستن.اسم بدم؟ این زهرا و اسا رو بزاریم افسر اطلاعات که خبر بیاره برامون تا زیراب مون نخوره 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زین پس دست خودمون هستش اههههههه بله عزیزم منو دست کم نگیر من اتیش زیر خاکستر بودم اسپم اسپم تا ازادی خب پس یه آهنگی بزارید تو صفحه تا محیط شاد بشه اسپم اسپم تا آزادی.... لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ این زهرا و اسا رو بزاریم افسر اطلاعات که خبر بیاره برامون تا زیراب مون نخوره 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ مرسیییییییی....چه خوبه انجمن دسته خودمونهاااااااا آری بهتر هم میشه این زهرا و اسا رو بزاریم افسر اطلاعات که خبر بیاره برامون تا زیراب مون نخوره آسا که عامل نفوذیه.....میره زیرآبمون رو میزنه ها ولی زهرا رو موافقم...خودیه عملیات تخریبی نداریم؟ لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بزارید وای خدای من ما این سایت رو در روز فتح خرمشهر فتح کردیم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ فتح خرمشهر 3 خرداد بود نه 6 خرداد!!!!! 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زهرا برو ببین کیا رفتن کاشان سری برام خبر بیار آری بهتر هم میشه آسا که عامل نفوذیه.....میره زیرآبمون رو میزنه ها ولی زهرا رو موافقم...خودیه عملیات تخریبی نداریم؟ چرا صبر کن اههههه بچه چقدر عجولی 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ دوستان عزیز به آخرین تصویری که بدستم رسید..توجه فرمایید میشه به یک بهانه ای ادمین رو بالای پشت بام برد و سپس.....هیچ کس هم به ما شک نمیکنه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ آسا که عامل نفوذیه.....میره زیرآبمون رو میزنه ها ولی زهرا رو موافقم...خودیه عملیات تخریبی نداریم؟ آسا تو زرد از آب در اومد؟؟؟ای بابا..:icon_pf (34): فلوید میخوایی وسایل شکنجه رو بیاریم کسی اعتراض کرد دخلشو بیاریم؟؟:167: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ بزارید وای خدای من ما این سایت رو در روز فتح خرمشهر فتح کردیم :icon_pf (34)::icon_pf (34): ادمین جدید رد صلاحیت شد...خودم ادمین جدیدم فتح خرمشهر 3 خرداد بود نه 6 خرداد!!!!! :ws28: اره واقعا زهرا برو ببین کیا رفتن کاشان سری برام خبر بیار چرا صبر کن اههههه بچه چقدر عجولی آره یه لیست بیار..... ادمین سفیدبرفی ستیا اسی 19395 انوشه شیخ .... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ فتح خرمشهر 3 خرداد بود نه 6 خرداد!!!!! عزیزم این فتح نواندیشان و بابا این 3 روز که به جایی بر نمیخوره ایشششششش:vahidrk:(این قدر مچ نگیر دربون):167: 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ زهرا برو ببین کیا رفتن کاشان سری برام خبر بیار به محض رسیدن اطلاعات گزارش میدم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده