setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ خوب پاستیلاتو نخور بیار برای من من دارم خوراکی میارم با هم نصف میکنیم میخوریم تو چي مياري؟ ساقه طلايي و كيك هم خريده 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ پاستیل نمیخوام لواشک بیار برام آفرین عزیزممن اینقدر دوستدارم که نگو:icon_pf (44): :icon_pf (17): برات نگه ميدارم تو چی میاری؟؟ نمیخواد چیزی بیاری اونجا برامون بستنی بخر حميد قراره تخمه بخره منچ هم قرار بود بيارم ولي منچه مهره نداره 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تو چي مياري؟ ساقه طلايي و كيك هم خريده من احتمالا یه صبحونه میارم ی چیزی اسنکی میارم برای بچه های اصفهان :w410: شیرینی هم دارم میارم نارگیلی اجیل و شوکولاتو دیگه چی میخوای عصر میرم خرید بگو تا بخرم 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ :icon_pf (17): برات نگه ميدارم حميد قراره تخمه بخره منچ هم قرار بود بيارم ولي منچه مهره نداره وای مرسی تخمه خوب پس کی بستنی بخره؟؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من احتمالا یه صبحونه میارم ی چیزی اسنکی میارم برای بچه های اصفهان :w410:شیرینی هم دارم میارم نارگیلی اجیل و شوکولاتو دیگه چی میخوای عصر میرم خرید بگو تا بخرم پس بچه هاي تهراني چي؟:w821: نارگيلي دوست ندارم يه چيز ديگه بيار:4chsmu1: :icon_pf (17): مرررسي سيلامتيتو ميخوام وای مرسی تخمه خوب پس کی بستنی بخره؟؟ بستني هم ميخره 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ تخمه خريدي؟ لواشك هم ميارم از شمال خريديم:4chsmu1: آره بیار هر جی داری بیار من یه کوله ردیف میکنم میارم تو چی میاری؟؟ نمیخواد چیزی بیاری اونجا برامون بستنی بخر من تخمه،پادوم زمینی،چیپس،پفک،آب :icon_pf (17): برات نگه ميدارم حميد قراره تخمه بخره منچ هم قرار بود بيارم ولي منچه مهره نداره منچ رو نگومنچ بی مهره به چه دردی میخوره آخه!:w00: ستیا فیلم یادت نره بیاری ها وای مرسی تخمه خوب پس کی بستنی بخره؟؟ واقعا کی بخره؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آره من تخمه،پادوم زمینی،چیپس،پفک،آب واقعا کی بخره؟:w00: چششششششششششششم میرم میخرم سالادی نوشابه چیزی نمیخوای دیگه؟؟ حمید میخره دیگه عصبانیت نداره 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ چششششششششششششم میرم میخرم سالادی نوشابه چیزی نمیخوای دیگه؟؟حمید میخره دیگه عصبانیت نداره خوهمین الان تقسیم وظایف کردم،بستنی و نوشابه و سالاد و بادبزن افتاد با تو 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ آره بیار هر جی داری بیار من یه کوله ردیف میکنم میارم من تخمه،پادوم زمینی،چیپس،پفک،آب منچ رو نگومنچ بی مهره به چه دردی میخوره آخه!:w00: ستیا فیلم یادت نره بیاری ها واقعا کی بخره؟:w00: بستني رو محمد ميخره فيلم رو با جي ميخواي ببيني؟ تو فلشي كه قول دادي رو يادت نره بياري 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ مامانم اينا رفتن :w821: تهنا شدم حميد ميوه يادت نره:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ بستني رو محمد ميخره فيلم رو با جي ميخواي ببيني؟ تو فلشي كه قول دادي رو يادت نره بياري اون که تضمین کرده یه قرون هم خرج نکنه جیبشم دوخته با لپ تاپ بعضیه فلش کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ مامانم اينا رفتن :w821: تهنا شدم حميد ميوه يادت نره:4chsmu1: مگه من بقالیم هنر کنم 4-5تا سیب و موز بیارم 200کیلو بار نمیتونم بزنم که 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اون که تضمین کرده یه قرون هم خرج نکنهجیبشم دوخته با لپ تاپ بعضیه فلش کیه؟ تو اگه بدون فلش بياي ميدم سفيد برفي(:banel_smiley_52:) نصفت كنه ادمين ميخره:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ مگه من بقالیمهنر کنم 4-5تا سیب و موز بیارم 200کیلو بار نمیتونم بزنم که از ساعت 1 تا 10 قراره گشنه بمونيم:banel_smiley_52: آذوقه زياد بيار 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ از ساعت 1 تا 10 قراره گشنه بمونيم:banel_smiley_52: آذوقه زياد بيار اون با من من خودم گشنگی عمرا نکشم خوراکیای تو رو هم میخورم تا سفید برفی نیست خوراکیاتو میخورم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ کی میشه ،شما برید تا این تاپیک بسته شه 3 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ کی میشه ،شما برید تا این تاپیک بسته شه اونوخ تو کجا اسپم کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ اونوخ تو کجا اسپم کنی؟ من که اینجا پست نمیدادم چه حالی میده 19395 بازم جا بمونه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ من که اینجا پست نمیدادم چه حالی میده 19395 بازم جا بمونه الان این چیه پس؟:vahidrk: تا من نرم حق ندارن حرکت کنن 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ الان این چیه پس؟:vahidrk:تا من نرم حق ندارن حرکت کنن الان روز آخرشه قبلا هماهنگ شده...کلا سر کاری لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده