Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ البته در جامعه ما سعی بر این شده که از اول دبستان ما رو با خدا اشنا کنند بااین وجود حق با شماست و بعضی ها خدا رو نمیشناسند البته شناخت خدا مسلما به همین راحتی ها هم نیست چون ما هنوز خودمون را هم نمیشناسیم .حالا از بحث خارج نشیم بهتر هستش در رابطه با شناخت خدا هم باید یه تاپیک بزنیم :ws6: در واقع این طور میشه که اگر کسی خدا را نشناسه لذتی که می بره می تونه شیطانی باشه .و از یادش هم لذت ببره 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۸۸ سلام...........:icon_pf (44): برای من مفهومه لذت چیزی هستش که به اون علاقه دارم و حتی ساعت ها هم وقت بزارم از اون حیطه خسته نمیشم بعضی لذت ها انی هستن مدتشون کوتاهه یه مثال سادش اینه که دوستمون واسه مایک لطیفه میگه و ما واسه مدتی کوتاهی شاد میشیم واز اون لطیفه لذت میبریم:icon_gol: به نظر من هم لذت منفی لذتی هستش که ما با ناراحتیو غم دیگران ومشکلاته انها خوشحال بشیم این خیلی به روحیه ادم هم بر میگرده که شاید واقعا در یک زمانی ما از چیزی که واقعا به اون علاقه داریم لذت نبریم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ به علت آب رفتن تاپیک های خوب، این تاپیک آپ میشود. 1 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ هر چيزي كه به انسان احساس آرامش بده آنسان از آن لذت مي برهدر مورد مسايل جنسي هم اينطور است اگر در كنار كسي باشي كه با آن به آرامش رسيديد لذت ميبريد ولي اگر فقط مسئله شهوت باشه اگه از راه مشروعش نباشه بعدش به شما احساس آرامش نميده پس آن لذتي را كه بايد ببري نداري پس لذت همراه با آرامش ممنون از اين تعريف قشنگي كه كردي حرف دل منو زدي 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام خدمت دوستان عزیزم .لازم دیدم که در مورد این کلمه با هم صحبت کنیم . لذت شما چه زمانی از این کلمه استفاده میکنید ؟ واقعا چه زمانی میشه از موضوعی لذت برد ؟ اصلا از چی میشه لذت برد ؟ به نظر شما فقط از طنز و سرگرمی و ...میشه لذت برد ؟ ایا نمیشه از علم لذت برد ؟ به نظر شما اگر کاری را علاوه بر اینکه نکاتی را به ما اموزش میده لذت هم ازش ببریم اشکالی داره ؟ انواع لذت ؟ لذت منفی هم داریم ؟ و کلی سوال دیگه .فکر میکنم هر کسی در این باره نظری داشته باشه .پس نظرتونو بگید به نظرم لذت یه چیز کاملا سلیقه ای و فردیه. و هیچگاه نمیشه برای تمام افراد یک فتوا صادر کرد. مثلا من از درست کردن آتش در بیایان لذت میبرم. دیگری از خوردن یه غذا و شخصی دیگر از خواندن کتاب. هر کس از یه سری چیزها لذت میبره. لذت بردن میتونه فردی یا جمعی باشه. مثلا یکی از راز و نیاز و عبادت لذت میبره و دیگری از خوردن مشروبات الکلی. همه اینها در تعریف خود اون فرد لذت به حساب میاد و هیچ کس حق اینو نداره از لذت بردن شخص دیگه تا جایی که مزاحمتی برای شخص یا اشخاصی ایجاد نکنه جلوگیری کنه. و همه در لذت بردن از مواهب موجود تا جایی که برای کسی مزاحمتی ایجاد نکنیم آزادیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده