رفتن به مطلب

تعریف شما از لذت چیست ؟

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت دوستان عزیزم .لازم دیدم که در مورد این کلمه با هم صحبت کنیم .

لذت

شما چه زمانی از این کلمه استفاده میکنید ؟

واقعا چه زمانی میشه از موضوعی لذت برد ؟ اصلا از چی میشه لذت برد ؟

به نظر شما فقط از طنز و سرگرمی و ...میشه لذت برد ؟ ایا نمیشه از علم لذت برد ؟

به نظر شما اگر کاری را علاوه بر اینکه نکاتی را به ما اموزش میده لذت هم ازش ببریم اشکالی داره ؟

انواع لذت ؟

لذت منفی هم داریم ؟

و کلی سوال دیگه .فکر میکنم هر کسی در این باره نظری داشته باشه .پس نظرتونو بگید :icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

تعریف لذت یه موضوعه کاملا سلیقه ای است !!

من سینما رو دوست ندارم، در مجموع خیلی هم وقتم رو به فیلم دیدن نمی گذرونم، ولی دلیلی نداره که از یه فیلم قشنگ لذت نبرم !!

می شه گفت لذت از هیجان می آید ! چیزی که منو به هیجان نیاره، برام لذت بخش نیست ! بنابراین فرقی نمی کنه که با یه دیدن یه برنامه طنز به هیجان بیام، یا با خواندن یه مطلب علمی یا غیر علمی !!

درباره لذت منفی متاسفانه متوجه منظورت نشدم !! اگر منظورت لذتی است که عرف جامعه نیست، مسلما هر کسی باید به قوانین کشورش احترام بذاره (فارغ از بحث سیاسی). فرض کن که اگر گفته می شه در ماه رمضان نباید در ملا عام روزه خواری کرد، بعضی ها فکر می کنن این فقط یه دستور دینی است، در حالی که این یه قانونه !! بنابراین تخطی از اون جرم داره ! حالا اگر کسی فکر می کنه که با روزه خواری داره به حکومت اعتراض می کنه و از این کار لذت می بره، خوب من به این می گم لذت منفی !

ممنون امین از دعوتت !! :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاش زودتر این تاپیک زده شده بود. الان وقت ندارم.

خیلی خلاصه میگم.

من هیچ لذتی رو با لذت بودن کنار معشوقم عوض نمی کنم.

در یابیم معشوق آسمانی را.

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من تعریف لذت یه چیز نسبیه.....

کاملا به افکار و علایق افراد برمیگرده.....

به نظر من بسکتبال بهترین رشته ورزشیه و وقتی یه دست بسکتبال میزنم واقعا احساس خوبی بهم دست میده ، ممکن کسی اصلا از این ورزش خوشش نیاد....

لذت منفی هم باز دو نوع هستش....

یک نوع برا همه لذت منفی محسوب میشه.....

یه نوع دیگه هم باز بر میگرده به سلیقه افراد ، مثل همون مثال بسکتبال که امکان داره واسه یکی لذت منفی باشه....

پس در کل نمیشه یه تعریف دقیق برا لذت ارائه داد......

• Like 4
لینک به دیدگاه

دقیقا به خاطر تعاریف مختلفی که از لذت میشه این تاپیک را زدم .واقعا لذت بردم از جوابهاتون :w16: .

• Like 4
لینک به دیدگاه

ببينيد آدم زماني كه احساس رضايت داشته باشه ،از اون داستان لذت ميبره حالا اون داستان هر چيزي ميتونه باشه حتي خنديدن يه بچه....:w16::w16:

لذت منفي هم وجود داره اونم زمانيه كه ما از ناراحت شدن ديگران و كلا نارضايتي ديگران لذت ببريم و اين لذت خيلي بده ...چون امكان داره اون لحظه لذت ببريم ولي اين لذت همون لحظه است و ما بايد اينقدر دلمون سخت شده باشه كه يه همچنين لذتي ببريم.....:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

به نظر من آدم هركاري رو با عشق انجام بده، از انجام اون كار لذت مي بره.

حالا اون كار ميتونه ورزش كردن، گوش كردن موسيقي و.. و يا حتي درس خوندن باشه.

من خودم اعتقاد دارم هيچ كاري تاپ و عالي در نمياد مگه اينكه اون كار با عشق انجام بشه.

:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بحث خیلی خوبیه. ای کاش بودم و زودتر میومدم نظر میدادم :ws49:

تقریباً همه بچه ها اینو گفتن که لذت بردن نسبیه از هر چیزی میشه لذت برد. خوب منم نظرم مثل بقیه هستش. مثلاً من خودم از اینکه بتونم یه کاری که بهم محول شده رو درست انجام بدم لذت میبرم. حتی ممکنه از اون کار خوشم نیاد و در حین کار هی نق بزنم ولی وقتی انجامش میدم تموم میشه لذت میبرم.

از چیزای روزمره و تکراری اصلاً خوشم نمیاد و برعکس از تحولای خوب و چیزای جدید لذت میبرم.

از یاد گرفتن و یاد دادن لذت میبرم. از کنار بهترینام بودن لذت میبرم. و ....

می بینید که لذتای مختلفی هست.

لذت منفی هم لذتیه که از طریق لطمه زدن به شخص یا گروهی و گرفتاریشون لذت ببریم. اون شخص حتی خودمونم میتونیم باشیم.

لذت بردن هیچ ربطی به تفریح و سرگرمی نداره. چون لذت بردن با خوشگذرونی و خوش بودن فرق داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من لذت بردن در نگاهی بالاتر مطلقه.

از خوبی لذت می بریم و از بدی لذت نمیبریم در واقع ناراحت میشیم.

اما در جزئیات فکر میکنم نسبی میشه. به این دلیل مطمئن نیستم چون به نظرتو اون کسی به غصه یکی میخنده، واقعا داره لذت میبره؟ یا کسی که از کمک به یه فقیر ناراحت میشه، واقعا ناراحته؟ اینا منو بین نسبی و مطلق بودن لذت به شک انداخته.

نظر شما چیه؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتی که رعشه به خوشیهام بیفته یعنی لذت بردم.

اگر شاکر باشیم میشه از هر چیزی لذت برد.:127fs1601347:

حرفتو کاملا قبول دارم. ولی این باعث نمیشه که خودمون رو تو لذت ها محدود کنیم؟

میتونیم اینجوری فکر کنیم که هرچه پیش آید خوش آید. این یه برداشته.

یا اگه بخوایم به لذتی برسیم و در این مسیر تلاش کنیم ولی نرسیم یا تا مرحله ای ازش برسیم، میگیم مثلا جبر روزگاره. در حالی که اگه تلاش بیشتر میکردیم به اون اوجی که میخواستیم میرسیدیم. که باز هم برداشتی اشتباه هست.

ولی این تفکر هم میتونیم داشته باشیم که تو راه رسیدن به هدف هرمساله ای پیش اومد امید خودمون رو برای رسیدن به اوج از دست ندیم در حالی که در هر مشلکی که پیش میاد برامون شاکر خداوند حکیم باشم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
بحث خیلی خوبیه. ای کاش بودم و زودتر میومدم نظر میدادم :ws49:

تقریباً همه بچه ها اینو گفتن که لذت بردن نسبیه از هر چیزی میشه لذت برد. خوب منم نظرم مثل بقیه هستش. مثلاً من خودم از اینکه بتونم یه کاری که بهم محول شده رو درست انجام بدم لذت میبرم. حتی ممکنه از اون کار خوشم نیاد و در حین کار هی نق بزنم ولی وقتی انجامش میدم تموم میشه لذت میبرم.

از چیزای روزمره و تکراری اصلاً خوشم نمیاد و برعکس از تحولای خوب و چیزای جدید لذت میبرم.

از یاد گرفتن و یاد دادن لذت میبرم. از کنار بهترینام بودن لذت میبرم. و ....

می بینید که لذتای مختلفی هست.

لذت منفی هم لذتیه که از طریق لطمه زدن به شخص یا گروهی و گرفتاریشون لذت ببریم. اون شخص حتی خودمونم میتونیم باشیم.

لذت بردن هیچ ربطی به تفریح و سرگرمی نداره. چون لذت بردن با خوشگذرونی و خوش بودن فرق داره.

لذت منفي هم وجود داره اونم زمانيه كه ما از ناراحت شدن ديگران و كلا نارضايتي ديگران لذت ببريم

به نظرت اگه این لذت منفی که گفتی، باعث پیشرفت اون طرف بشه چی؟بازم ایراد داره؟

لینک به دیدگاه
حرفتو کاملا قبول دارم. ولی این باعث نمیشه که خودمون رو تو لذت ها محدود کنیم؟

میتونیم اینجوری فکر کنیم که هرچه پیش آید خوش آید. این یه برداشته.

یا اگه بخوایم به لذتی برسیم و در این مسیر تلاش کنیم ولی نرسیم یا تا مرحله ای ازش برسیم، میگیم مثلا جبر روزگاره. در حالی که اگه تلاش بیشتر میکردیم به اون اوجی که میخواستیم میرسیدیم. که باز هم برداشتی اشتباه هست.

ولی این تفکر هم میتونیم داشته باشیم که تو راه رسیدن به هدف هرمساله ای پیش اومد امید خودمون رو برای رسیدن به اوج از دست ندیم در حالی که در هر مشلکی که پیش میاد برامون شاکر خداوند حکیم باشم.

ولی من نخواستم محدودیت رو ترویج کنم که

خب.. حساب کن و پولدارای این دورو زمونه رو تصور کن!! فکر کنم خیلی هاشون بلد نیستند از پولاشون استفاده کنند.این حرف من یه تبلیغ اسلامی وتربیتی نیست ها..

تو دوروبر و اقوام خودم هم دارم میبینم..

لذت هم زودگذره و ناچار آدم میره دنبال نمونه برترش.

دقیقا حرفات رو تا ته هستم امپرر جان

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه برام پیش اومد. نیکی کردن تو این دنیا، لذتش زودگذره یا نه؟

میخوام نتیجه بگیرم که آیا فقط لذت بد زودگذره یا نه لذایذ نیکو هم زود گذرن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

بعضی لذتها هستند که انسان با یاد اوریشون دوباره لذت می بره .اما کسی که لذت منفی داره مبره ایا واقعا فکر میکنه لذتش منفیه ؟

بذارید یک مسئله را باز کنیم و در مورد لذت جنسی صحبت کنیم .ایا شما این لذت را منفی میدونید یا مثبت به نظر شما لذت جنسی چه قدر اهمیت داره ؟

با یاداوری این لذت ایا لذت می برید ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بعضی لذتها هستند که انسان با یاد اوریشون دوباره لذت می بره .اما کسی که لذت منفی داره مبره ایا واقعا فکر میکنه لذتش منفیه ؟

بذارید یک مسئله را باز کنیم و در مورد لذت جنسی صحبت کنیم .ایا شما این لذت را منفی میدونید یا مثبت به نظر شما لذت جنسی چه قدر اهمیت داره ؟

با یاداوری این لذت ایا لذت می برید ؟

هر چيزي كه به انسان احساس آرامش بده آنسان از آن لذت مي بره

در مورد مسايل جنسي هم اينطور است

اگر در كنار كسي باشي كه با آن به آرامش رسيديد لذت ميبريد ولي اگر فقط مسئله شهوت باشه اگه از راه مشروعش نباشه بعدش به شما احساس آرامش نميده پس آن لذتي را كه بايد ببري نداري

پس لذت همراه با آرامش

• Like 3
لینک به دیدگاه

در اون لحظات به اوج لذت میرسی و بعدش هم تو یادت میمونه مگر اینکه انکه اتفاقی بیوفته.

تا وقتی لذت میبری که به یاد خدا نیوفتی...

از یاد خدا منظورم این نیس که خدا از نظرت بگذره منظورم اینه که بری تو فکرش.

• Like 1
لینک به دیدگاه

شاید پر لذت ترین زمان مانی باشه که احساس کنی کاری کردی که خدا از دستت راضی هستش :w16: اما دیدم کسانی که با یاد بعضی کارها که از نظر ما ممکنه گناه باشه لذت میبرن

• Like 3
لینک به دیدگاه

این برای کسی لذت بخشه که خدا رو بشناسه ولی کسی که نمیدونه خدایی هست چی؟ فرد بی خدا رو میگم. حتی شیطان پرست هم کاین چیزی که میگی رو قبول داره. ولی فرد بی دین چی و بی خدا چی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...