sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ دلم تنگشده برای وقتاییکه اسمم رو صدا میزدی…بازم اسمم رو صدا بزن!وقتی تو میگی فرق داره با بقیه …لحنت, تن صدات,اهنگش! دلتنگم … 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۵ نقش ما گو ننگارند به دیباچه عقل هر کجا نامه عشق است نشان منو توست 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۵ سما من 9ماهه منتظر شنیدن صدامم از.... ------- دل را به یاد توست بر آب میزنم.... 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ لامصب پس کی میخای بیای این پیامایی که اینجا برات نوشتم بخونی …! دیووونه جمعه منتظرتم … 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ چون تو درون دلی.. نقش تو بیرون چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ دلتنگم مثل پیر مردی در انتظار فرزندش دلتنگی ای که شاید رفعش به عمرم وصال ندهد 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ وقتى ميروى درِ دنيا را ببند كه تمام شود! _ سپيده اميدی 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ تمام راه به تو فکر می کردم تمـام راه، راه کمی نبود...! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۵ من از تو تو را میخواهم .. خودت را از من پس نگیر .. میشود؟ #فاطمه_خرازی 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۵ کاش توهم هوای منو داشتی ،خسته شدم از تنهاییخسته شدم از بی تفاوتیت ،از بی توجهیت خسته شدم از پستهای که اینجا بنویسم ونباشی بخونی واگه خوندی حتی یه تشکر خشک وخالی هم نکنیانگار نه انگار که برای تو هست 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ من عاشق بی چون و چرای توام اما؛ صد حیف که دنبال چرایی و چگونه…! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ آرام آرام زنگ می زند دلی که تنهاست... 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۵ دلتنگیم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست ... مصرع بعدش یادم نمیاد اینم از عواقب کهولت سنه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ دلتنگیم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست ... مصرع بعدش یادم نمیاد اینم از عواقب کهولت سنه ای جون ای جون شعرو تحریف نکن پیرمرد تنهایی ام را با تو قسمت می کنم سهم کمی نیست. گسترده تر از عالم تنهایی "من" عالمی نیست 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ دلتنگیم را با تو قسمت میکنم سهم کمی نیست ... مصرع بعدش یادم نمیاد اینم از عواقب کهولت سنه از محمد علی بهمنی ، تنهایی ام را با تو قسمت می کنم سهم کمی نیست گسترده تر از عالـــم تنهایـــی "من" عالمـــــی نیست غـــــم آنقدر دارم کـــــه مـــــی خواهـــم تمام فصلها را بر سفره ی رنگین خود بنشانمت بنشین غمی نیست حوای "من" بر من مگیر این خودستانی را که بی شک تنـــهاتــر از "مـــن" در زمین و آسمانت آدمـــــی نیست آیینــــــه ام را بــــر دهان تک تک یاران گرفتــــــــم تا روشنم شد : در میان مردگانم همدمی نیست همواره چون من ؛نه ، فقط یک لحظه خوب من بیندیش لبریزی از گفتن ولــــی در هیــچ سویت محرمی نیست من قــصد نفـــی بازی گـــــل را و باران را نـدارم شاید برای من که همزاد کویرم شبنمی نیست شاید به زخم من که می پوشم ز چشم شهر آن را دردستهای بـــی نهایت مهربانش مرهمــــی نیست شــاید و یا شـاید هزاران شاید دیگر اگــــرچــــه اینک به گوش انتظارم جز صدای مبهمی نیست آیینــــــه ام را بــــر دهان تک تک یاران گرفتــــــــم فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۵ دانم که دلت حال خوشش با من نیست با من که نباشد. خوش خوش ، بی من نیست دانم که دلم ز رنج ، بی تو شاکیست اما دل تو که خوش بماند کافیست دانم ز ازل صبح دلم شاد نبود گر بوده ، دمی با تو بماند کافیست دانم که زمان ز دوریت در رنج است اما چه شود ، چوسهم ما شد کافیست دانم که فریب عشق ، ما را ندهند اما چو دهند فرصتی دیگر کافیست آندم که ندیدم ز حبیبم مهری گر نیم نگاهی بنماید کافیست . بهتر که دلت به حال من میخندد گر شاد شوی بحال من نیز کافیست فاصله ( گویا برهان ) فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ دل تاریک را روشنی باید نیتِ بد را خوبیِ نیت باید گر نباید ها زیاد باشند لب و زبان بسته باید... باید و نباید زیاد شود وقتی قافیه و وزن موزون باید! پ.ن: مونده بودم چه طور تمومش کنم! تازه فهمدم از دست همین قافیه و وزنه که گرفتار شدم با خودشون تموم کنم! 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ کاش پایان یکی از این روزها شب نباشد تو باشی... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۵ دوستم دارد!؟ دوستم ندارد!؟ هربار دلم قرص است دوستم دارد.. آنگونه که اولین گلبرگ میپرسد و آخرین گلبرگ، جان میدهد! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده