ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ با رفتنت من را که هیچ یک تهران را به باد دادهای.. 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ آنگونه که تو رفتی! هیچ آمدنی جبرانش نمی کند... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ دیگر چه بلایی است.. غم انگیزتر از این، من بار سفر بستم و یک شهر نفهمید..! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ گاهی دلت میخواهد دنج ترین گوشه دنیا بنشینی و با خیال راحت دلتنگی هایت را پهن کنی و دوستت دارم ها را فریاد بزنی برای کسی که قرار نیست هیچ وقت بفهمد دوستش داری... 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ دو نفری که عاشق همن .. باید همدیگه رو به یه اندازه دوست داشته باشن وقتی یکی اون یکی رو بیشتر دوست داره و تند تند در عشقش پیش میره مثل وقتیه که دو نفر دارن یه فرش رو لوله میکنن و یکی تند تند میپیچه و اون یکی عقب میفته نتیجهش یه فرشه که نافرم پیچیده شده .. هر از گاهی دوستداشتن همدیگه رو بررسی کنین گاهی لازمه ترمز کنید تا اون بهتون برسه 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ حتی اگر ازت عصبانی باشد حتی اگر قهر باشد اگر دوستت داشته باشد، نمیتواند ازت بیخبر بماند اگر غیر از این باشد، بعید میدانم دوست داشتنی در کار باشد. 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ دیوارهای خانهی من غمگینترین اُسطورههای تنهاییاند از وقتی تو به آنها پُشت کردهای! 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ داغ از دست دادنت مرا منجمد کرد! گوشه اتاق خیره به عکست دارم کمکم آب میشوم.. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ تو مال منی خودم کشفت کردهام.. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۵ خدا میداند چند نفر همین ساعتها توی اتاقشان باران میبارد سیل راه میافتد و فردا صبح مجبورند با لبخند تظاهر کنند که هرگز دلشان برای هیچکسی تنگ نمیشود! 6 لینک به دیدگاه
mahsa saraee 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ همیشه دوست داشتم پرنده باشم و در پهنه وسیع آسمان نیلگون پرواز کنم اما......حالا نظر دیگه ای دارم..... دیگه نمیخوان پرواز کنم چون وقتیکه میشکنی سقوط آزاد میکنی جدیدا زمین رو ترجیح میدم. .... امن تره! 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ انتظار کشیدن برای تو خیلی سخته... وقتی که نمیدونم انتهای مسیر چی منتظره ماست! 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ آن قدر جای خالیت اینجاست، که کنارم دراز می کشد، برایم قصه میگوید، سربرشانه ام میگذارد: وگاه باهم ،گریه می کنیم... آن قدر به نبودنت،عادت کرده ام، که اگریک روز بیایی، دلم برای جای خالی ات تنگ می شود، دلم برای دلتنگی ات، دلم برای آوازهایی، که جای خالی ات می خواند.. هم دوست دارم که بیایی هم میترسم که بیایی.. 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ دلم واسه دوغ ابعلی شیشه ای تنگ شده:sigh: 3 لینک به دیدگاه
Azadeh khoram 854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ گاهی دلم تنگ می شود . البته نه گاهی همیشه همیشه دلم برای او تنگ است اویی که هیچ گاه ندیدم اش دلم تنگ است برای کسی که آوای صدایش همواره در گوش من طنین انداز می شود. دلم تنگ است در این دنیا ی بی مهر دلم تنگ است در این غربت آری دلم تنگ است. 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۵ امیدوارم یه روز اینو بخونی…! امروز خیلی دلم گرفته بود ودلگیر بودم … دلم میخاست گریه کنم اما صداتو که شنیدم حالم خوب شد!!! چرا انقدر عجیبه قدرت عشق ؟ ممنونم که مردونه پای همه چیز وایستادی و هستی! 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ زنها را باید آهسته در آغوش کشید آنها در زندگی آنقدر برای رسیدن به عشق انتظار کشیدهاند که تمام تنهایی تنشان ترک برداشته است.. لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ اشک ریختن، چشم نمیخواهد دل میخواهد! 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ آدمها اصلاً عجیب غریب نیستند فقط گاهی عشقشان تمام میشود مثل سوی چشمهایشان مثل شنواییشان مثل اشتهایشان مثل اعصاب و حوصلهشان... گاهی عشقشان تمام میشود. آدم وقتی عشقش ته میکشد کمتر عصبانی میشود کمتر غصه میخورد کمتر شبها بیخواب میشود کمتر راه گلویش بسته میشود کمتر زیر چشمهایش گود میافتد کمتر میبوسد کمتر پیش میآید دلش برای کسی، برای صدایی، برای حرکتی ضعف برود. آدم بعد از رفتنِ بعضیها تمام میشود.. 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۵ باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخی دوستان بقیه هم تکراریاند! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده