sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۵ اینروزا ممکنه از هم دور باشین... بعد دیدین داره بهونه میگیره,ناراحت نشین! دلش تنگشده ❤️ شبیه همچین آدمی دلتنگتم…! پس کی برمیگردی؟ چشم براهم 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ وقتی دلت مثل من ترک برداشت دیگر آمدن یا رفتن بودن یا نبودن هیچ فرقی نمی کند آدم یک روز به جایی می رسد که دلش میخواهد همش بخوابد و خواب چقدر خوب است برای نداشتن ها... 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ چرا اونهایی که دم از رفاقت میزنن تو لحظه های بی کسی قیدت رو راحت میزنن... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ کاش اصلا دل نداشتم. کاش اصلا نبودم. کاش نبودی. کاش می شد همه چیز را با تخته پاک کن پاک کرد. 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اونایی که الان دست تو دست عشقتون خوشبخت زندگی می کنین اونایی که الان با عشقتون خوشین اونایی که هر لحظه به عشقتون اس ام اس می دید و شادیــد همش گوشیتون زنگ میخوره و اس ام اس دارید.. ((واسه اونایی که الان تنهـان دعا کنید...)) اونام مث شما یه روزی خوش بودن یه روزی عاشق وحالــا تنهان گوشیاشون رو میزه.. همش به صفحه ش نگاه می کنن گاهیم گوشیاشونو خونه جا میزارنو یادشون میره اصلا گوشی هست!! این تنهاییه خیلی خطرناکـه! دعا کن هیچکس مبتلا نشه دعاکن همه به اونی که میخوان برسن و باهاش بـــاشن تا آخر عمر... آمین ♥ 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ من را یادت می آید؟ یادت من را می خواهد؟ دروغ بگو.. چشمت در فاصله پیدا نیست ! 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ دلم دیگ تاب دوریتو نداره …چشمم به گوشیه که بگی دارم میام …!و بگی بیا… 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ امیدوارم یه روز اینو بخونی کله پوک بی ادب بددددد: دلم میخاد بزنمت! انقد محکم که دلم خنک بشه انقد که تلافی همه گریه هایی که کردم رو دربیارم! انقد که بفهمی فراموشی برای من که حافظه خوبی دارم کار آسونی نیست…! که هر طرف نگاه میکنم تویی کله پوک …! 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ دلم خیلی دیگه بی تابه دیگه طاقت ندارم....اصلا طاقت ندارم 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۵ دلم تنگ شده برای بوی خوبش دلم تنگ شده برای طعم دلپذیرش حتی برای رنگش اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه دلم تنگ شده واسه قرمه سبزی 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۵ دلم آب که رفت.... فهمیدم تنگ شده! 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۵ مرد دلتنگ نه سلاح دارد نه سپر به تلنگری شیشه کهنه بغضش ز هم میپاشد وفاجعه آغاز میشود ... ر.ع 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ دلم تنگه... برای کسانی که دردوران قدیم دانشجویی سر یک سفره بودیم و پراز خاطرات قشنگ و دوست داشتنی باهم داشتیم.. دلم تنگه برای دوستانی که قدر ندونستن.. دلم تنگه برای .......... 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۵ گاهي خوابت را ميبينم بيصدا بي تصوير مثلِ ماهي در آبهاي تاريک که لب ميزند و معلوم نيست حبابها کلمهاند يا بوسههايي از دلتنگي 6 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ دلتنگ بارونم بد جوری. کاش بباره 4 لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ درود دوستان . برای همگی بهترینها رو آرزو دارم . خیره خیره نگاهم کن . همیشگی من . دیدنت ثواب بودنت است . میبینم تو را در خاطراتت چشم هایت را ، در رنگ رنگ خلقت موهایت را ، در پریشانی تند نسیم عاشقانه دیدنت را سهم خود میدانم مرا قربانی سرد نگاهت کن حال من همان پریشانی ، موهایت است . آشفتگی من ، همان دوری از توست . بمانی یا آنکه نه ، خاطراتت همیشگی هستند ..... فاصله فرستاده شده از SM-G355Hِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۵ رفتم تو اغمای کامل دیگه دلتگ چیزی نیستم با سرعت تمام دارم به پوچی میل میکنم این فرسودگی چندیست عادتم شده است 6 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ داغ از دست دادنت مرا منجمد کرد! گوشه اتاق خیره به عکست دارم کمکم آب میشوم.. 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۵ تو مرا آزردی که خودم کوچ کنم از شهرت.. تو خیالت راحت! میروم از قلبت.. میشوم دورترین خاطره در شبهایت تو به من میخندی! و به خود میگویی: باز میآید و میسوزد از این عشق ولی برنمیگردم، نه! میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد عشق زیباست و حرمت دارد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده