Samira Naderi 386 ارسال شده در 24 آذر، 2015 گاهی شعر سراغم را می گیرد ، گاهی هوای تو فرقی نمی کند هر دو ختم می شوند به دلتنگی برای تو چنان تشنۀ بودن توام که شنیدن هر لحظه صدای تو هم سیرابم نمی کند نمی توانم به واژه ای پناه ببرم برای این همه آشفتگی این روزهای من ، عجیب بوی نفس های تو را می دهد گوئی تو اتفاق می افتی و من دچار می شوم تمام من ، دارد تو می شود ؛ باور می کنی ؟ ... 5
Samira Naderi 386 ارسال شده در 24 آذر، 2015 نه از خاکم نه از بادم نه در بندم نه آزادم نه من ليلاترين مجنون نه شيرينم ، نه فرهادم نه از آتش نه از برگم نه از کوهم نه از سنگم فقط مثل تو مسکينم ، فقط مثل تو دلتنگم 7
Samira Naderi 386 ارسال شده در 24 آذر، 2015 دلتنگی فقط یک اسم مستعار است برای تمام حس هایی که اسمشان را نمی دانیم و هر کدامشان برای خود یک دلتنگی اند . 6
sama-sh 6913 ارسال شده در 6 دی، 2015 دلتنگم ............. دلتنگ روزای خوب!!! خوب تراز روزای گذشته که خدا برام رقم زده بود خدایا شکرت ! کمک کن به بنده هات، تنهاشون نذار ... 6
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 8 دی، 2015 دلتنگتم . دلتنگه رنگه سبزت. دلتنگ بوی خوبت. دلتنگ طعم دوست داشتنیت. اره دلتنگتم قرمه سبزی جونم 2
Samira Naderi 386 ارسال شده در 9 دی، 2015 من دلم می خواهد ساعتی غرق درونم باشم!! عاری از عاطفه ها تهی از موج و سراب دورتر از رفقا… خالی از هرچه فراق!! من نه عاشق هستم ؛ و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من دلم تنگ خودم گشته و بس…! 4
Samira Naderi 386 ارسال شده در 9 دی، 2015 خنده ام میگیرد وقتی پس ازمدتها بی خبری بی آنکه خبری از این دل آواره بگیری میگویی دلم برایت تنگ شده است یا مرا به بازی گرفته ای یا معنای واژه هایت را خوب نمیدانی برو دلتنگی ارزانی خودت 4
sun-shine 7672 ارسال شده در 9 دی، 2015 به تو اندیشیدن را عادتی ساخته ام بهر تنهایی خویش ... دل به دل راه ندارد هرگز مردمان می گویند دل به دل راه قشنگی دارد که درونش همه عشق است و وفا و ندارد راهی به در بسته خاموش جفا حال من می گویم ... دل به دل راه ندارد هرگز به یقین دل به دل راه اگر داشت تو می دانستی که دلم را به قشنگی نگاهت بستم ... وچقدر محتاج نگاهت هستم ! دل به دل راه اگر داشت تو می دانستی ... 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 11 دی، 2015 یک ساعت تمام بدون اینکه یک کلام حرف بزنم به روی اش نگاه کردم فریاد کشید که: آخر خفه شدم! چرا حرفی نمی زنی؟ گفتم: نشنیدی؟!... برو!... از : کارو 3
toghgrol 267 ارسال شده در 19 دی، 2015 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سکوت یک دوست واقعی است که هیچوقت خیانت نمیکند 2
ایلین1366 5544 ارسال شده در 21 دی، 2015 عادت دارم هــــــــــرروز جایِ انگشــتانم را از روی شیشـه یِ مانیتور پاک کنم آخـر نوازش کردن عکـــــس هایت عادت من است 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 21 دی، 2015 تا ته تنهایی راهی نیست فقط کافیست یک کلمه بهت بگه دوستت ندارم 1
ایلین1366 5544 ارسال شده در 21 دی، 2015 وقتی بدترین اتفاقات افتاد گریه نکن..چون هرچی میخواست بشه ، شد بخند...چون دیگه تموم شد 8
ایلین1366 5544 ارسال شده در 25 دی، 2015 خیلی دلم برات تنگ شده خیلی بی نهایت ،اما نمیتونم هیچوقت بهت نزدیک بشم خیلی دوستت داشتم وبی کلک وبی نقشه باتمام وجودم دوستت داشتم ، قلبمو زیر پاهات له کردی هیچوقت یادم نمیره وبغض میکنم 8
ارسال های توصیه شده