Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۳ امروزم هم گذشت و نیامدی.... ناشکر نیستم.... دلتنگم.... فردا هم روز خداست.... 3 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ دوسـتـت دارمـ و تـاوان آن هـر چـه بـاشـد، بـاشـد ... 4 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ زمستونم این زمستونم به یادتو میمونم برف وبارانم به یادتو میمونم هرچی میتونی نیا وتلافی کن حتی میتونم به یاد تو میمونم 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ دوستت دارم .. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- وقتی از کابوس می پری چقدر تشنه ای ؟ همان قدر دوستت دارم .. 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ عاشق شده ای دل... غم هایت مبارک... لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ انقدر دلتنگتم که حتی تحمل حتی یک دقیقه دور بودن از تو رو ندارم......و من دوستت دارم.... 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ هـر وقـت خیلی بهونه گیر و بد اخلاقـی بدون که خیلی دلتنگی و دستت از هـمه جا کوتاه. 1 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ خیلـی حــرف اسـت … کـــه تــــو هـــر روز در گلـــویت خــــاری کشنـــده احســـــاس کنــی بـــــــرای کســـی کــه ” بـــدانــــی “ حتــــی یک بــار در عمـــرش بــه خــاطـــــــر تـــو ” بغـــض ” هـــم نکــــرده اسـت لینک به دیدگاه
f.r20 659 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ امااااااااااان از دلللللللللم.....:ws44::ws44::ws44: 1 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد راهی نروم که بیراه باشد خطی ننویسم که آزار دهد کسی را یادم باشد که روز و روزگار خوش است همه چیز روبراه و بر وفق مراد است و خوب تنها، تنها دل ما دل نیست... لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ خیلـی حــرف اسـت … کـــه تــــو هـــر روز در گلـــویت خــــاری کشنـــده احســـــاس کنــی بـــــــرای کســـی کــه ” بـــدانــــی “ حتــــی یک بــار در عمـــرش بــه خــاطـــــــر تـــو ” بغـــض ” هـــم نکــــرده اسـت… 1 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ " سلام ! حال همه ما خوب است ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور ، كه مردم به آن شادمانی بی سبب می گویند . با این همه عمری اگر باقی بود ، طوری از كنار زندگی می گذرم كه نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد نه این دل ناماندگار بی درمان ! " 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۳ باوركن كارمن نیست كارخداست؛؛؛؛ دلم جایی میان نفس هایش گیركرده؛؛؛ 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ تنهایی من آنقدر شلوغ است آنقدر خسته که سکوتش آواریست از بهار و پاییز و زمستان که یکی یکی روی غصههایم راه میروند 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ این شبها چشمهایم خسته است گاهی اشک!!!!! گاهی انتظار!!!! این سهم چشمهای من در نبود توست لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۳ می دانی؟ آدم های ساده ساده عاشق میشوند ساده صبوری میکنند ساده میمانند اما سخت دل میکنند آن وقت که دل میدهند جان می دهند سخت میشکنند و سخت فراموش میکنند.... 2 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ مرا به خاطر خویش بسپار که بی منّت دوست می دارمت.. و نام مرا در گوشه ای از دفترت بنویس.. برای روزی که دیگر نیستم..! رجایی اشکان 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۳ روزی اگر سهمِ کسی بود دعا کن من کور باشم کور باشم کور باشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده