*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چشم خورده ام من چشم خورده ام من تکه تکه از دست رفته ام در روز روز زندگانیم...! 12 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گفته باشم … من درد میکشم اما تو چشمهایت را ببند، سخت است بدانم میبینی و بی خیالی… 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هــمه چیـــز بـــا تــو شـــروع شـد امـا هیــچ چیــز با تـــو تـمام نمی شــود ..، حتــی همیــن دلتنـــگیــهای مــــــن ...! 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نـصـــآفــــ نـیـستــــــ کــه دُنـیــآ آنـقـَـدر کـوچَـکـــــ بـآشـَــد کــه آدَمـ هــآےِ تـکـرآرِے رآ روزے صـَـد بــآر بــِبـیـنــی و آنـقـَـدر بـُزرگــــــ بــآشَــد کــه نـَتـَـوآنـی آن ڪٙﺳﮯ رآ ڪﮧ دلـَــ ـ ـتـــــ مـیـخواهــَـد، حـَـتــی یـِکــــ بــآر بـبــیـنــــی...! 10 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بعضی از آدم ها انقدر نگاهشان چشم هایشان دست هایشان مهربان است ..كه دلت میخواهد یكبار در حقشان بدی كنی و نامهربانی و ببینی نگاهشان،چشم هایشان،دست هایشان وقتی نامهربان میشود چگونه است در نهایت حیرت تو میبنی مهربان تر میشوند انگار بدیت را با خوبی نامهربانی ات را با مهربانی پاسخ میدهند چقدر دلم تنگ است برای دیدن چنین ادم مهربانی 9 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تنها و روی ساحل مردی به راه می گذرد نزدیک پای او دریا همه صدا شب ‚ گیج درتلاطم امواج باد هراس پیکر رو میکند به ساحل و درچشم های مرد نقش خطر را پر رنگ میکند انگار هی می زند که : مرد! کجا میروی کجا ؟ و مرد می رود به ره خویش و باد سرگردان هی می زند دوباره : کجا می روی؟ و مرد می رود و باد همچنان امواج ‚ بی امان از راه می رسند لبریز از غرور تهاجم موجی پر از نهیب ره می کشد به ساحل و می بلعد یک سایه را که برده شب از پیکرش شکیب دریا همه صدا شب گیج در تلاطم امواج باد هراس پیکر رو میکند به ساحل و ..... 5 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک عکس یک خاطره و دلهای شادی که توی عکسمان خاطره شد همه و همه می گوید روزی با تو خوش بودم ولی حالا... همان عکس با همان عمق لبخندمان و با همان فاصله زمانی تا حال من به وضوح دوری از تو را فریاد میزند ... 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تمام ترانه هایم ترنم یاد توست و تمام نفسهایم خلاصه در نفسهای توست ای زلال تر از باران و پاکتر از آیینه به وجود پر مهر تو می بالم و تو را آن گونه که می خواهی دوست دارم. ای مهربان پرنده خیالم با یاد تو به اوج آسمانها پر خواهد گشود و زیبایی ات را به رخ فرشتگان خواهد کشید. تبسمی از تو مرا کافیست که از هیچ به همه چیز برسم. 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای کاش یکی بیاید که وقت رفتن نرود … 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دﻳﮕﻪ رو ﺧﺎک وﺟﻮدم ﻧﻪ ﮔﻠﻲ ﻫﺴﺖ ﻧﻪ درﺧﺘﻲ ﻟﺤﻈﻪﻫـﺎی ﺑـﻲ ﺗﻮ ﺑﻮدن ﻣـﻴﮕﺬره اﻣﺎ ﺑﻪ ﺳـﺨﺘﻲ 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فراموشم نمی کند… در هیاهوی ادکلن ها …عطر عجیب دلتنگی!!! 11 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبِ من کــــــــــاش از این فاصلـــــــــــــه حس می کردی لحظه هایـــــــــــــــم همه از غیبتـــــــــــــ تو دلگیـــــــــــــــرند … 10 لینک به دیدگاه
"nazanin" 3610 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک نفر دلتنگ است یک نفر می گرید یک نفر سخت دلش بارانیست یک نفر در گلوی خویش بغض خیسی دارد بغض کالی دارد یک نفر طرح وداع می کشد روی گل سرخ خیال...... 10 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی سرسری رد شو.. زندگی کن… چرا که.. “دقت” .. “دق ات” میدهد.. 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چـــــه ســـــخت است تشــــییع عشــــــق روی شانــــه هــــــای فراموشـــــی، وقتی میــــدانــــی پنج شنــــبه ای نیــــست تا رهگـــــذری بر بــــی کســــی فاتحـــــه بخــــــــواند! 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آدمــی که دلتنــــــگ است هیـچ حرفـــی حالی اش نیست برایش فلسفـــــــــه نبافيد… 2 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عاشق که میشوی نا آرام میشوی ، گاهی حسود ، گاهی خود خواه ، گاهی دیوانه، گاهی آرام ، گاهی شاد ، گاهی غمگین ، گاهی خوشبخت ترین ...یک روز به خودت میایی میبینی تنهایی ؛ تنها ترین هیچ کسی رو نداری حتی برای درد و دل کردن و حرف زدن... تنها غم میماند کنارت و تنهایی و .... لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مـثـل ِ تـــار ِ مــوهـــایـش .. ایـن بـــار ، دوسـتـت دارم هـــایـــم را ، پـشـت ِ گـوشـش انـــداخـــت .. و ... رفــت !!!! 1 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چشمــآنتـآטּ رآ ببنـديد نـِقـآبم رآ بر ميدآرم ديگــَر تظــآهُر بـﮧ زندگے كـَردטּ نـِميكنم نيــآزے بـﮧ تـَظـآهُر نيست او تـَمـآم ِ زندگے مـَـטּ است لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هـــیچ ڪس شبیــﮧ او نیست، نه آنــڪﮧ هیچ ڪـس نبآشــב من دیگـــر بـﮧ چشـــمآن ڪســـی زل نخوآهـــمـ زב... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده