رفتن به مطلب

بوستان ولایت در جنوب تهران

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

درود

يكم دير اما من تازه ديدم اين تاپيك رو

نظر شخصي خودم رو مي نويسم:

اين پادگان 400 هكتار بود و بزرگترين زمين درون شهري و ذخيره ي تهران محسوب مي گرديد.با توجه با بافت فرسوده ي بسياري از مناطق و عدم رغبت سرمايه گذار ها به سرمايه گذاري هاي كلان در اين محله ها .اين زمين بهترين فرصت براي بازسازي مناطق فرسوده محسوب مي گرديد به طريق زير:

در اين 4 هكتار زمين مي توانستيم چند محله ي جديد با استاندار هاي روز شهري و تعبيه ي كليه ي امكانات رفاهي شهري و آماده سازي زير ساخت هاي لازم با توجه به افق ديد 30-40 ساله بسازيم و محله هاي داراي بافت فرسده را به اين مناطق منتقل كنيم و منطقه ي خالي شده را مجدد باز سازي كنيم .در واقع نوعي گردش و جابجايي مردم بوجود مي آمد و در برنامه اي مثلا ده ساله (كمتر يا بيشتر ) اكثر مناطق با بافت فرسوده ي گسترده به بهترين نحو بازسازي مي گرديد.

اينكه ما منتظر بمانيم كه مردم خود و بصورت خرد خرد و با سرمايه هاي اندك به بازسازي خانه ها و بافت فرسوده اقدام كنند كاري است بس طولاني و نيز از نظر من غير اصولي.زيرا مردم ما اغلب نا آگاه هستند و بيشتر ساختمان هايي كه به ظاهر نوساز هستند و شخصي ساز در واقع بافت فرسوده است زيرا اصول مهندسي در اين ساختمان ها رعايت نمي شود و به همين دليل است كه عمر مفيد ساختمان ها در ايران روز به روز كم مي شود.

متاسفانه اين فرصت از دست رفت

:icon_gol:

• Like 3
  • اضافه کردن...