partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام اگه آموزششو بذارین منم میام :icon_pf (19): سلام سلام ... یه طرح می خوای بزنی ... :167: آموزش چی ؟ کاملاً سلیقه ایه و لازم نیست حتماً بر اساس آموزشه مشخصی باشه ... تو انجمن گرافیک هم بسی آموزش داریم ... آموزش و مقالات 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو اگه شرکت کنم که مدالو میبرم نه بذار یه فرصتی واسه جوونا بذارم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو اگه شرکت کنم که مدالو میبرم نه بذار یه فرصتی واسه جوونا بذارم :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به سلام آجی خوبم متحرک بسازیم یا ... حتما باید فتوشاپ باشه حالا نمیشه یواشکی از یه برنامه دیگه استفاده کنیم 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سورس کارتونو میگیریم در صورتی که مشکوک بود :دی ................ فقذ فتوشاف .. 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خو اگه شرکت کنم که مدالو میبرم نه بذار یه فرصتی واسه جوونا بذارم :banel_smiley_4: خدایا ... چی میشد یه کوچولو از اعتماد به نفس اینارو من داشتم ... :girl_in_dreams: به به سلام آجی خوبم متحرک بسازیم یا ... حتما باید فتوشاپ باشه حالا نمیشه یواشکی از یه برنامه دیگه استفاده کنیم نخیر ... هیچ برنامه ای .... فقط فقط فقط فتوشاپ متحرک؟ نچ ... 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه متحرک نیست که به احتمال ... بیام 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه متحرک نیست که به احتمال ... بیام لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دارم میزنم ... خوشحال باش .. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا زهرا فتو شاپ نصب کردم:2rqfst4::2rqfst4: بیا کمک ایده هم دارم اما بلد نبیدم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من دارم میزنم ... خوشحال باش .. 3 نفر ... زهرا زهرا فتو شاپ نصب کردم:2rqfst4::2rqfst4: بیا کمک ایده هم دارم اما بلد نبیدم آفرییییییییییییییین ... :aghosh: خوب ...آمد ... ایده از تو ... کار از من ... بدو بیا ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مال من اولههههههههه :icon_pf (19): 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده