partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ میفرستم منتظریم ... شانس آوردین من شرکت نمیکنم لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ براي اينكه به بقيه فرصت برنده شدن رو بدم ايندفعه شركت نميكنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ براي اينكه به بقيه فرصت برنده شدن رو بدم ايندفعه شركت نميكنم اعتماد به نفس ... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اعتماد به نفس ... هنوز برنامشو نصب نكردم فتوشاپ هم بلت نيستم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هنوز برنامشو نصب نكردم فتوشاپ هم بلت نيستم اشکال نداره ... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من لحظه آخر میدم ...... که ایده نگیرین .. 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من لحظه آخر میدم ...... که ایده نگیرین .. فقط زهرا میبینه کی دیگه میتونه ایده بگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا .... من طرحمو زده بودم ... فردا دوباره باید برم بزنم ... ایشششششششش... 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا .... زهرا خودش طرحشو زده 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این یه مورمالکیه ................... میدونم تا طرح بدم دستش کپی میکنه .. (بابا حسش نبده بزنم به چه زبونی بگم .. ) 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این یه مورمالکیه ................... میدونم تا طرح بدم دستش کپی میکنه .. (بابا حسش نبده بزنم به چه زبونی بگم .. ) نبده ؟ خب بهتر من برنده میشم یه بار تو عمرم بعد اون یکی بردم که کلی سرش دعوا شد 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه وقت ارسال رو تمديد كني شايد شركت كردم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه وقت ارسال رو تمديد كني شايد شركت كردم مسابقه دوشنبه ظهر برگزار میشه ... یعنی تا کی وقت می خوای؟ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مسابقه دوشنبه ظهر برگزار میشه ... یعنی تا کی وقت می خوای؟ انقدر كه فتوشاپ ياد بگيرم:4chsmu1::4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
aliabooali 710 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سیلام اگه آموزششو بذارین منم میام :icon_pf (19): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ انقدر كه فتوشاپ ياد بگيرم:4chsmu1::4chsmu1: ببین گلم ... کافیه یه داکیومنت جدید در اندازه 250×600 باز کنی و موضوع مسابقه که نخستین جشنواره بازیهای رایانه ای هستش رو بنویسی ... حالا فونتت می تونه خاص باشه ... یا واسه بکگراندت یه تصویر یا براش بزاری ... واسه آموزش هم می تونی از آموزش و مقالات موجود در سایت کمک بگیری ... منم اینجا هستم اگر کمک خواستی ... هدف آموزشه دیگه ... :shad: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده