CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ها والا قول میدم اجازه بدم ببرید .... ها والا ......... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قول میدم اجازه بدم ببرید .... ها والا ......... منتظر اجازه شما بودیم ... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه به نفرات اخر هم جايزه ميدي منم شركت كنم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه به نفرات اخر هم جايزه ميدي منم شركت كنم:4chsmu1: بیا خودم بهت مدال میدم... 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا خودم بهت مدال میدم... فقط بخاطر تو شركت ميكنم فقط برم نرم افزارشو نصب كنم:4chsmu1: تاحالا فتوشاپ نكردم اگه اجازه تخلب داريم شركت ميكنم :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اگه به نفرات اخر هم جايزه ميدي منم شركت كنم:4chsmu1: اوهوم ... متین بهت مدال میده ... حالا مدال رو از کجا میاره نمیدونم ... بچه ها نظرتون چیه مسابقه تحلیل شخصیت رو تو تالار گرافیک بزارم ؟:shad: تشکرا بازه ... تازه من مدیر ارشد هم هستم اینجا ... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اوهوم ... متین بهت مدال میده ... حالا مدال رو از کجا میاره نمیدونم ... بچه ها نظرتون چیه مسابقه تحلیل شخصیت رو تو تالار گرافیک بزارم ؟:shad: تشکرا بازه ... تازه من مدیر ارشد هم هستم اینجا ... 100 امتياز مثبت موافقت خودمو اعلام ميكنم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط بخاطر تو شركت ميكنم فقط برم نرم افزارشو نصب كنم:4chsmu1: تاحالا فتوشاپ نكردم اگه اجازه تخلب داريم شركت ميكنم :4chsmu1: داشتی می ساختی برا منم بساز اوهوم ... متین بهت مدال میده ... حالا مدال رو از کجا میاره نمیدونم ... بچه ها نظرتون چیه مسابقه تحلیل شخصیت رو تو تالار گرافیک بزارم ؟:shad: تشکرا بازه ... تازه من مدیر ارشد هم هستم اینجا ... متین از دوستش پرتو میگیره..... پرتو هم میره از اون اخرین کسی که مدالو بهش داده میگیره بعد میاد به متین میده... متین میاد به ستی میده:4chsmu1: مدیر تالار پزشکی اونوخ اینجا چی کارس؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط بخاطر تو شركت ميكنم فقط برم نرم افزارشو نصب كنم:4chsmu1: تاحالا فتوشاپ نكردم اگه اجازه تخلب داريم شركت ميكنم :4chsmu1: تقلب چی؟ :JC_thinking: باید با فتوشاپ باشه دیگه ... 100 امتياز مثبت موافقت خودمو اعلام ميكنم خوبههههه ... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تقلب چی؟ :JC_thinking: باید با فتوشاپ باشه دیگه ... خوبههههه ... تخلب تو راي گيري:4chsmu1: برم به فك و فاميل بگم بيان بهم راي بدن:girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ داشتی می ساختی برا منم بساز متین از دوستش پرتو میگیره..... پرتو هم میره از اون اخرین کسی که مدالو بهش داده میگیره بعد میاد به متین میده... متین میاد به ستی میده:4chsmu1: مدیر تالار پزشکی اونوخ اینجا چی کارس؟ مدیر تالار پزشکی اینجا، دستیار بندست ... تخلب تو راي گيري:4chsmu1: برم به فك و فاميل بگم بيان بهم راي بدن:girl_blush2: ستیــــــــــــــا ... ببینم تقلب کردی خودم شخصاً میام می کشمت ... 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدیر تالار پزشکی اینجا، دستیار بندست ... ستیــــــــــــــا ... ببینم تقلب کردی خودم شخصاً میام می کشمت ... :banel_smiley_52: اصلا من شركت نميكنم ولي فردا نصبش ميكنم اگه راحت بود شركت ميكنم 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مدیر تالار پزشکی اینجا، دستیار بندست ... [brodkavelarg.gif[/img] [/color] هر چی زهرا ژونم بگه... میخوای تالار مسابقتونو جارو کنم؟:icon_pf (17): 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52: اصلا من شركت نميكنم ولي فردا نصبش ميكنم اگه راحت بود شركت ميكنم ببخشید خو ... باشه ... متنظر طرحت هستم گلم ... هر چی زهرا ژونم بگه... میخوای تالار مسابقتونو جارو کنم؟:icon_pf (17): نه عسیسم ... تو طرح بزنی ، خیلی خوشحالم می کنیییییییی ... (اشک شوقه) 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید خو ... باشه ... متنظر طرحت هستم گلم ... نه عسیسم ... تو طرح بزنی ، خیلی خوشحالم می کنیییییییی ... (اشک شوقه) :icon_pf (17): قفووونت 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا بالااااااا ... مسابقه ...:icon_pf (19): لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شانس آوردین من شرکت نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده