shaden. 18583 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 آنها آنجا می آیند تا ساعاتی که فارغ از کار در خیابان و کارگاه ها هستند سواد هم بیاموزند تا بدانند بالاخره علم بهتر است یا ثروت! 11
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2011 با دیدن این تصاویر قلبم به درد اومد و بغض گلومه فشار داد این بچه الان وقت بازی و درس خوندنشه چه بد که تو بچگی بزرگ شده :icon_pf (34): 6
Avenger 19334 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 ثروت بهتره چون با ثروت میتونی برای هر کاری که میخوای نیروی متخصص به کار بگیری و وقتی علم داری پول نداری تا بخوای از علمت استفاده کنی 8
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2011 ثروت بهتره چون با ثروت میتونی برای هر کاری که میخوای نیروی متخصص به کار بگیری و وقتی علم داری پول نداری تا بخوای از علمت استفاده کنی منم باهات موافقم تازه پول نداشته باشی دانشگاه نمیتونی بری که علمی پیدا کنی 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 پس جوابت و گرفتی تاپیک بسته شد ثروت بهتر است :ws28: نترس بابا تو مرخصیم 7
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 علم وثروت دوبال یه پرنده هستندهیچکدوم بدون اون یکی کامل نیست وقتی ثروت هست اماعلم درست استفاده کردن رونداری بدردت نمیخوره وبالعکس اگه علم داشته باشی وثروت کافی برای به عمل گذاشتن علم نداشته باشی بازم بدردت نمیخوره.یه جورمیشه گفت علم وثروت لازم وملزوم هم هستند. برای رسیدن به یکی ازاونابایداول به اون یکی برسی یعنی دویدن دریک دایره که دورخودت میچرخی وانتهانداره نه داشتن ثروت نه داشتن علم هیچکدوم انتهاندارند.چون درهرکدام جای پیشرفت تا بینهایت وجوددارد.این سؤال شبیه سؤال مرغ اول بودیاتخم مرغ هستش چون یکی معلول دیگری هست ونفی هرکدام باعث نفی دیگری ست :rose: 7
Waffen 15120 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 علم و ثروت باید با هم باشند... با علم میشه به ثروت رسید... ولی بی علم ثروتی اگر وجود هم داشته باشه باقی نمیمونه... 5
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 این اشتباهترین سوالی هست که در سیستم آموزشی ما با هدف ایجاد سردرگمی جوانان پرسیده میشه و اینجور بهشون القا میشه که این دو از هم جدا هستن و باید دنبال یکیشون رفت اما دوستان بهترین چیز آدم بودنه.اگر َآدم نباشی نه پول بدردت میخوره نه علم 5
سارا-افشار 36441 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 شما رو نمیدونم ولی خودم دوست دارم عالم ثروتمند باشم البته تو دنیای امروزی تنها این دو کافی نیس یه عامل خیلی مهم دیگه هم هست که درواقع مکمل این دوهست اونم نزدیک بودن به منبع اطلاعاته حالا اطلاعات رو هرکسی برحسب نوع کار و سوادش یه چیزی میدونه 5
mohsen 88 10106 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 به قول يكي از بچه ها كه اين سوال اشتباهي بود كه از بچگي تو ذهن ما چپوندن....با طرح اين سوال علم رو مقابل ثروت قرار داديم در حاليكه اين دو لازم و ملزوم همديگه ان. 6
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2011 چرا کسی در مورد این دختر بچه یا هزاران کودک کار مثل اون چیزی نمیگه؟ 5
mohsen 88 10106 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 چرا کسی در مورد این دختر بچه یا هزاران کودک کار مثل اون چیزی نمیگه؟ شبكه خبر امروز داشت درباره ورزش كارگري به مناسبت روز كارگر صحبت ميكرد.يه بنده خدايي كه نميدونم اسمش و سمتش چي بود ميگفت ما تو كارگرامون از بچه 15-10 ساله داريم تا پيرمرد 70-60 ساله...حواسش نبود سوتي داده بود......چيزيه كه متاسفانه هست.كودكان كار و خياباني.... 6
Saman_88 8062 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 چرا کسی در مورد این دختر بچه یا هزاران کودک کار مثل اون چیزی نمیگه؟ چون که کسی حرفی برای گفتن نداره ! وقتی میبینم و نمیتونم کاری بکنم خیلی ناراحت می شم ولی ... 4
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2011 چون که کسی حرفی برای گفتن نداره ! وقتی میبینم و نمیتونم کاری بکنم خیلی ناراحت می شم ولی ... شاید گفتنش درست نباشه ولی امروز صبح با دیدن این عکس گریه کردم یک لحظه دختر خودم اومد جلو چشمم فکر کردم مگه اون توانایی همچین کاری داره پس این بچه بی گناه چرا باید کار کنه 4
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2011 شبكه خبر امروز داشت درباره ورزش كارگري به مناسبت روز كارگر صحبت ميكرد.يه بنده خدايي كه نميدونم اسمش و سمتش چي بود ميگفت ما تو كارگرامون از بچه 15-10 ساله داريم تا پيرمرد 70-60 ساله...حواسش نبود سوتي داده بود......چيزيه كه متاسفانه هست.كودكان كار و خياباني.... متاسفانه همینطوره 4
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 بهار قبلا هم گفتم مشکل ما تو آموزشه هرچی بگیم باز هم برمیگرده به اونجا این خانه از پای بست ویران است باید ترمیمش کرد نه اینکه کلا خرابش کرد و از اول ساخت اینکار هم وقت وو تحمل و فداکاری میخواد هستی؟؟؟؟ 4
shaden. 18583 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2011 بهار قبلا هم گفتممشکل ما تو آموزشه هرچی بگیم باز هم برمیگرده به اونجا این خانه از پای بست ویران است باید ترمیمش کرد نه اینکه کلا خرابش کرد و از اول ساخت اینکار هم وقت وو تحمل و فداکاری میخواد هستی؟؟؟؟ اگه آموزشی هم باشه باید همه گانی باشه نه جورشو بچه های بی گناه یا افراد ضعیف جامعه بکشن 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 اگه با گریه مشکل حل میشه امروز من دلم گرفته بشینم یک سطل گریه کنم! این بچه ها باید ازدولت حمایت بشن که نمیشن 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری