Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هنوز محققا رو اینا تحقیق نکردن پس تحقیقش کامل نیست به درد نمیخوره اقایون هر چقدر دلتون خواست نگاه کنین :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چه عذاب سختی برای اقایون در نظر گرفتن روان شناسا 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ کمه باید بگردی قبلا بردن به ما نمیرسه 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قبلا بردن به ما نمیرسه زیاده اما خوباشو بردن 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نه!!!!!؟ شما خودت رو محققاشون یه تحقیق بکن ببین همشون دختر زشت و ترشیده نبودن احیانا ؟... 2 لینک به دیدگاه
الناز20 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ گل گفتن.دست این محققارو باید بوسید. 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۰ نگاه به خوشگل حرامدانشمندان اعلام کردند ملاقات با یک زن زیبا میتواند برای سلامت شما مضر باشد. نتایج یک تحقیق در دانشگاه والنسیا نشان میدهد که ملاقات با یک زن زیبا باعث افزایش هورمون استرس موسوم به کورتیزول در بدن انسان میشود. کورتیزول در دوزهای کوچک میتواند تاثیرات مثبتی در بدن داشته باشد و میزان هوشیاری و سلامت کلی بدن را افزایش دهد .اما در صورتی که این هورمون به طور مداوم در بدن انسان باشد میتواند منجر به بروز بیماریهای پزشکی مانند بیماریهای قلبی ، دیابت و فشار خون بالا شود. برای حفظ سلامتی آقایون حلقه همه باید زن زشت بگیرید نگاه به خوشگل حرام این تحقیقاتشون به درد خودشون میخوره :viannen_38: شماها جدی نگیرید 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ من میگم چرا مشکل قلبی دارم و فشارم همیشه از 14.5 پایین تر نمی یاد نگو اینو نخونده بودم الان چیکار کنم من ولی عیب نداره مهم زمان و طول عمر نیست مهم عشقه اینم برام کافیه 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ نگاه به مرد خوشگل چی حرام نیست؟ چون نادره حكمي نداره 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ همچین نادر هم نیست اما خوب اشکال نداره ما از اولشم مظلوم بودیم ديد ما با شما فرق داره.. 2 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ دیگه خوشگل خوشگله دیگه دید ما و شما نداره کهمن فکر میکنم روانشناسه خانوم بوده فرق داره آقا جان فرق داره.. با من كلكل نكن!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اقا بحث داره به اسپم کشیده میشه لطفا کش ندین بی زحمت در ضمن در طول تاریخ اگه زن از مرد بزرگتر بوده به مرده گفته خوشگل دید خوبی نداشته خو!!! خوشتیپ بهتره تا خوشگل 1 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ اقا بحث داره به اسپم کشیده میشه لطفا کش ندین بی زحمت در ضمن در طول تاریخ اگه زن از مرد بزرگتر بوده به مرده گفته خوشگل دید خوبی نداشته خو!!! خوشتیپ بهتره تا خوشگل حق با شماست پاک کردم جدی نگیرید آقای مهندس فرق شوخی با جدی زیاده اینا شوخی بودن 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ آقامن این عکسونمی بینم نامردیه ازروهواحرف بزنم راستی خانمهابدون آرایش چی می شن ؟ دیگه آرایش که روی ترکیب وشکل تاثیرنمی زاره .ازحق نگذریم بعضی هاواقعا زیباهستند.حیف که عکسوندارم وگرنه یه تحلیلی میکردم .... بس برای همینه خارجیهااینقدرناراحتند! 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ من فکر میکنم کسی این جور مواقع دچار استرس میشه که نگرانه اون زن زیبا تحویلش نگیره یا اصلا تحویلش بگیره و ندونه باید چطور رفتار کنه 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ ی زن خوشگل عمر زنای اطرافشو خیلی بیشتر از مردای اطرافش کاهش میده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده