Atishpare_Shahi 1736 ارسال شده در 30 تیر، 2011 هنوز محققا رو اینا تحقیق نکردن پس تحقیقش کامل نیست به درد نمیخوره اقایون هر چقدر دلتون خواست نگاه کنین :4chsmu1: 1
Khakestari 613 ارسال شده در 1 مرداد، 2011 نه!!!!!؟ شما خودت رو محققاشون یه تحقیق بکن ببین همشون دختر زشت و ترشیده نبودن احیانا ؟... 2
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 25 مرداد، 2011 نگاه به خوشگل حرامدانشمندان اعلام کردند ملاقات با یک زن زیبا میتواند برای سلامت شما مضر باشد. نتایج یک تحقیق در دانشگاه والنسیا نشان میدهد که ملاقات با یک زن زیبا باعث افزایش هورمون استرس موسوم به کورتیزول در بدن انسان میشود. کورتیزول در دوزهای کوچک میتواند تاثیرات مثبتی در بدن داشته باشد و میزان هوشیاری و سلامت کلی بدن را افزایش دهد .اما در صورتی که این هورمون به طور مداوم در بدن انسان باشد میتواند منجر به بروز بیماریهای پزشکی مانند بیماریهای قلبی ، دیابت و فشار خون بالا شود. برای حفظ سلامتی آقایون حلقه همه باید زن زشت بگیرید نگاه به خوشگل حرام این تحقیقاتشون به درد خودشون میخوره :viannen_38: شماها جدی نگیرید 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 مهر، 2015 من میگم چرا مشکل قلبی دارم و فشارم همیشه از 14.5 پایین تر نمی یاد نگو اینو نخونده بودم الان چیکار کنم من ولی عیب نداره مهم زمان و طول عمر نیست مهم عشقه اینم برام کافیه 2
Valentina 13664 ارسال شده در 20 مهر، 2015 همچین نادر هم نیست اما خوب اشکال نداره ما از اولشم مظلوم بودیم ديد ما با شما فرق داره.. 2
Valentina 13664 ارسال شده در 20 مهر، 2015 دیگه خوشگل خوشگله دیگه دید ما و شما نداره کهمن فکر میکنم روانشناسه خانوم بوده فرق داره آقا جان فرق داره.. با من كلكل نكن!! 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اقا بحث داره به اسپم کشیده میشه لطفا کش ندین بی زحمت در ضمن در طول تاریخ اگه زن از مرد بزرگتر بوده به مرده گفته خوشگل دید خوبی نداشته خو!!! خوشتیپ بهتره تا خوشگل 1
yanāl 2221 ارسال شده در 20 مهر، 2015 اقا بحث داره به اسپم کشیده میشه لطفا کش ندین بی زحمت در ضمن در طول تاریخ اگه زن از مرد بزرگتر بوده به مرده گفته خوشگل دید خوبی نداشته خو!!! خوشتیپ بهتره تا خوشگل حق با شماست پاک کردم جدی نگیرید آقای مهندس فرق شوخی با جدی زیاده اینا شوخی بودن 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 20 مهر، 2015 آقامن این عکسونمی بینم نامردیه ازروهواحرف بزنم راستی خانمهابدون آرایش چی می شن ؟ دیگه آرایش که روی ترکیب وشکل تاثیرنمی زاره .ازحق نگذریم بعضی هاواقعا زیباهستند.حیف که عکسوندارم وگرنه یه تحلیلی میکردم .... بس برای همینه خارجیهااینقدرناراحتند! 1
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 20 مهر، 2015 من فکر میکنم کسی این جور مواقع دچار استرس میشه که نگرانه اون زن زیبا تحویلش نگیره یا اصلا تحویلش بگیره و ندونه باید چطور رفتار کنه 1
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 21 مهر، 2015 ی زن خوشگل عمر زنای اطرافشو خیلی بیشتر از مردای اطرافش کاهش میده 1
ارسال های توصیه شده